уторак, 24. август 2021.

Bezakonje izvan zamislivih granica: Pravosudni Belivuk Zoran Džida, plaćenik Zvorničkog NarkoKlana i mafijaški advokat Sajić vode izvršenje protiv FG "Birač", firme u stečaju, što je, po Zakonu, nemoguće, ali Zakoni ne važe kada NarkoBosovi Medelina pokušavaju oteti "Aluminu" i Fabriku glinice pretvoriti u Fabriku droge


Piše: Slobodan Vasković


1.

Notorni kriminalac i pijanac Zoran Džida, u slobodno vrijeme predsjednik Okružnog suda u Bijeljini, je 14.07.2021. godine donio još jedno nevjerovatno Rješenje, osim onog kojim je presudio da je “Alumina” dužna platiti kriminalnoj firmi “Pavgord” 245 miliona KM kao nadoknadu za NIŠTA i NEPOSTOJEĆE DUGOVE!!!

 

2.

I to drugo, i za “pravosuđe” BiH šokantno Riješenje, u korist je “Pavgord”-a, odnosno Gordana Pavlovića Gocija, vlasnika te firme koja radi za Zvornički NarkoKartel i, naravno, njegovog intimusa Zorana Prokletog Lihvara Stevanovića, jednog od Kumova Klana Grada Droge Medelina.

Pavlović i Stevanović

3.
Isti dan, 14.07. 2021., isto Vijeće Okružnog suda Bijeljina u kojem je (vijeću, op.aut.), Narkosudija Džida bio sudija izvjestilac donosi dva Rješenja kojim uništavaju i “Aluminu” i FG “Birač” i najmanje 10 hiljada radnih mjesta; Sve zbog koristi NarkoKartela, koji u ovom slučaju ima lice fočanskog “Pavgorda”. 

Zoran Džida, Pravosudni Belivuk

4.

Pisao sam o mnogim Monstrumima, pa i pravosudnim, tako da odgovorno tvrdim da je Džida u Top 3 Gnusoba koje trenutno djeluju na ovim prostorima.


5.

Džida je Pravosudni Belivuk!


6.

Da pojasnim: Pravosudni Belivuk donio je, 14.07.2021., Rješenje (No 2) kojim se omogućava “Pavgordu” da vodi izvršenje na iznos od 245 miliona KM i protiv FG “Birač”, izvršenjem na udjelima u “Alumini”. Isti dan je donio i Rješenje (No 1) kojim se “Pavgordu” dosuđuje pomenuti iznos koji direktno treba “Alumina” da plati.


7.

Donošenjem dva Rješenja, protiv FG “Birač” i “Alumine”, koja je sastavni dio FG “Birač”, prema kojim “Alumina” treba da plati 245 miliona KM nepostojećih dugova mafijaškoj “Ukio” banci, koju zastupa “Pavgord”, Džida je pokušao da Zvorničkom NarkoKlanu omogući da brzo postane vlasnik Fabrike glinice; Odnosno, da se u registru upiše kao vlasnik ove firme. 


8.

Jednostavnije rečeno, Javnost treba da zna: U istom danu Pravosudni Belivuk Džida obavezao je, jednim Rješenjem Suda, “Aluminu” da iz svoje imovine plati “Pavgordu” 245 miliona KM, a drugim rješenjem suda obavezao je “FG Birač” da plati isti iznos duga “Pavgordu” imovinom i novcem “Alumine”!!!

9.

Zašto je Rješenje koje se odnosi na FG “Birač”, u bukvalnom smislu riječi, izvan granica Bezakonja?! Upravo zbog činjenice da je FG “Birač”, protiv kojeg “Pavgord” vodi izvršenje, u statusu stečaja još od 2013. godine!!! 


I pravnim laicima je poznato osnovno pravilo potpune zabrane vođenja izvršenja nad firmom u statusu stečaja! 


Budući da je najvažnija i jedina imovina FG “Birač” - udio u “Alumini”, to znači da je na ovoj imovini i protiv ovog društva zabranjeno vođenje stečaja!! 


10.

Po svim domaćih i stranim zakonima, po principima koji traju hiljadama godina, utvrđena je zabrana i apsolutna nemogućnost vođenja izvršenja protiv firme u stečaju. 


Ova nadnacionalna tekovina prava apsolutno se poštuje svugdje u svijetu, čak i u najnerazvijenijim zemljama Trećeg svijeta; poštuje se svugdje na Svijetu, sem u “pravosudnim” NarkoOazama - u Osnovnom sudu u Zvorniku i Okružnom sudu u Bijeljini. 


11.
Poštuju je svi, osim Zvorničkog NarkoKlana, jendog od njegovih Kumova Zorana Prokletog Lihvara Stevanovića i Gordana Pavlovića Gocija, čija je firma “Pavgord” nosilac posla pretvaranja Fabrike glinice u Fabriku droge. 



Šta reći, već da su NarkoProkletnici sebe izdigli iznad svakog zakona i da su NarkoProkletnici svoja htijenja pretvorili u “Zakon”:

-Narkosudija Zoran Džida je derogirao Zakon o stečaju, potpuno obesmislio sve postulate stečajnog postupka koji su ikad postojali. 

-Narko sudija Zoran Džida se stavio iznad Narodne skupštine Republike Srpske koje ja donijela ovaj zakon. 

-Narko sudija Zoran Džida ovakvim djelovanjem pokazao je da je dobio ogroman novac da bi služio NarkoKlanu i stavio se iznad Narodne skupštine, koja je poodavno urušena.

12. 

Oba Rješenja potpisala je sudija Sedika Bajić. U oba “procesa” sudija izvjestilac bio je narkosudija Zoran Džida, a treći član NarkoVijeća je sudija Elbise Muharemović-Karić.


13.

Suštinski, Pravosudni Belivuk Džida sam je donio odluke i naložio Bajićevoj da potpiše, a Karićevoj da glasa, čineći tako od njih saučesnike.


Svi će se naći u Krivičnoj prijavi koju ću, za koji dan, podnijeti i javno objaviti, kao i niz drugih pravosudnih monstruma, ali i pripadnika NarkoKartela. 


14.

Iako pokušava da se sakrije iza “advokatske uloge”, Portparol NarkoKlana mafijaški bastard Sajić je i kao advokat i u ovom postupku aktivni učesnik zlodjela. 


NarkoAdvokat, koji, kao doušnik, radi i za druge Gangove zainteresovane za otimanje Alumine, u paničnom je strahu od Zvorničkih NarkoBosova, ali i od istraga koje će pokazati dubinu njegovog učešća u najvećoj NarkoPravosudnoj pljački u istoriji Republike Srpske. 


15.

Bez obzira što situacija oko otimanja “Alumine” djeluje gotovo nemogućom za spriječiti taj opaki akt, optimista sam i duboko vjerujem da će, djelimično pročišćeno Tužilaštvo BiH, postupati bez zadrške i odlaganja, jer svaki dan bivstvovanja monstruma na slobodni je težak dan za pravni sistem i opstanak ovog naroda. 


Sve dok su navedeni Monstrumi na slobodi narod je zatočen! (nastaviće se sve dok monstrumi ne budu pohapšeni)