субота, 14. август 2021.

Ubice Zvornika i Zvorničana na djelu/Alumina pred potpunim uništenjem: Kriminalac sudija Zoran Džida dodijelio Stevanovićevom NarkoKartelu 250 miliona KM bez ijednog validnog argumenta; Zvornik na izdisaju, jer gradonačelnik Grada Droge otima i uništava fabriku koja hrani deset hiljada ljudi sa krajnjim ciljem da uništi sve građane


Piše: Slobodan Vasković


1.

Zoran Džida je ime koje je dovelo do uništenja Alumine!!! 


Zoran Džida je, kao predsjednik Okružnog suda u Bijeljini, naširoko poznat po malverzacijama u pravosuđu, duboko umiješan u kriminalne obračune, zastupnik krupnog kriminala, prije tri nedelje donio odluku kojom se uništava Alumina. 





2.

Zoran Džida je donio odluku kojom je Alumina obavezana da na ime nepostojećeg duga plati kriminalnom klanu “Pavgord” oko 250 miliona KM!!! Da je Republika Srpska dužnik, teško bi mogla da opstane, a ne jedna fabrika. 


3.

Ovim gestom, Zoran Džida je uništio kompletni istok Republike Srpske, darujući Narko mafiji i mafiji apsurdne sume novca, a, istovremeno, najmanje 10 hiljada radnika je sad ugroženo - onih koji rade za Aluminu ili kod kooperanata. 


4.

Zoran Džida je potvrdio odluku korumpirane sudije Osnovnog suda u Zvorniku Jelene Todorović, kojom je prije četiri godine blokirala račune Alumine na ovaj apsurdni iznos, potpuno ignorišući na desetine različitih ključnih argumenata drugih sudova da ovaj dug ne postoji. 


5.

Dug ne postoji niti je ikad postojao. Dug je kreirala Ukio banka, počev od 2003. godine, plasirajući kredite firmama povezanim sa Vladimirom Romanovim, koje je sav ovaj novac dalje slao na Djevičanska ostrva, Sejšele, Maršalska ostrva, puneći sopstvene džepove. 


Jednostavnje rečeno, Vladimir Romanov je krao iz svoje banke!





Niti su “Alumina” niti “Birač” niti bilo koja zvornička firma imale koristi u to vrijeme, a ni kasnije. 


6.

Svima je to jasno, osim mafijašima i gangsterima u pravosuđu - Zoranu Džidi, Jeleni Todorović i Slavici Tadić.  


7.

Ovakva presuda nije samo uništenje “Alumine”, nego i legalizacija svega što su litvanski banditi, kako ih je nazvao Zoran Tegeltija, dok je bio ministar finansija, učinili. 



8.

Jezive su razmjere ovog gnusnog čina, jer vode uništenjima života, budući da se, u momentu kada je Alumina postala stabilna firma, donosi presuda koja nije zamisliva ni u najkorumpiranijim zemljama Svijeta. 


9.

Nema nikakve dileme da Zvornički NarkoKartel, koji predvodi Zoran Prokleti Lihvar Stevanović, stoji iza “Pavgorda” i da su podmićivanjem i obećanjima kupili kriminalne sudije da donesu ovu odluku. 


Jedno od tih obećanja je reizbor Zorana Džide na mjesto predsjednika Okružnog suda u Bijeljini, koji se očekuje u narednih mjesec dana.


10.

Pomno ću to pratiti, jer novo imenovanje ovog gnusnog zločinca voditi daljem uništenju života u regiji Birač, i svako ko ga podrži je gora gnusoba od njega. 


Umjesto na čelu suda, ovaj ljudski talog, mora završiti u zatvoru. 


11.

U narednim danima, nedeljama i mjesecima ću detaljno pisati o ovom zločinačkom poduhvatu, o sudiji Džidi, koji jpripada najvećem šljamu u pravosuđu, kao i o onim sudijama pojedinicima kao što su Jelena Krpa Todorović i njena šefica Slavica Bankomat Tadić.


12.

Nastaviću da pišem i o vlasnicima pravosudnog šljama, posebno Zoranu Prokletom Lihvaru Stevanoviću, koji je Zvornik pretvorio u Grad Droge, oteo sve što se moglo oteti, a, na kraju, hoće Zvorničanima da otme i hljeb iz usta.


13.

Stevanović, kao i njegov partner u ovoj zločinačkoj priči, Gordan Pavlović Goci imaju zadatak da “Aluminu” od fabrike glinice, pretvore u fabriiku droge, što sam već ranije najavio.


Svi koji mu to omogućavaju ili pokušaju omogućiti da iz “Alumine” uzme i jednu jedinu marku,  ološ su poput njega. I ubice sopstvenog naroda.


14.

Ukoliko NarkoKartel, čiji je jedan od Kumova Zoran Stevanović, zajedno sa Sinišom Mijatovićem i Dejanom Ilićem Tigrom, naplati i jednu marku iz “Alumine”, to će označiti potpunu propast Republike Srpske i definitivno pokoravanje naroda od NarkoKartela i Monstruma koji ga vode.


15.

Ukoliko stanovnici Zvornika do sada nisu vjerovali da je na čelu grada trovač, lihvar, narko bos i da će uskoro ostati crna rupa na geografskoj karti Evrope, nakon udara na “Aluminu” u to više ne bi trebali sumnjati. 


(Nastaviće se i neće stati dok ne budu pohapšeni svi zločinci koji pokušavaju ubiti cijeli jedan grad)