уторак, 1. март 2022.

Dio SkajPrepiske Kavčana dok su pratili Slavišu Ćuluma, 30.04.2020., koji je likvidiran 15.05.2020.

Ćulum sjedi u automobilu

piše: Slobodan Vasković

Objavljujem dio prepiske pripadnika Kavačkog Klana u Republici Srpskoj koji su bili pripadnici Tima smrti koji je lividirao Slaviću Ćuluma, 15.05.2020. godine. 

Ne objavljujem njihova imena zbog interesa istrage. Prepiska se odvijala u periodu od 13.56.49. do 14 časova, 30.04.2020. godine.



Direktni saučesnici u likvidaciji Ćuluma su Osman Mehmedagić Osmica, direektor OSA BiH, njegov tadašnji savjetnik Muriz Druškić i Bojan Cvijetić, koji je 16.11.2021. uhapšen u akciji "Transporter".

Pisamce Osmanu Mehmedagiću Osmici, uz koje mu poklanjam i SkajFotografiju ubice Daria Jekića, dok je obezbjeđivao likvidaciju Slaviše Ćuluma, kao i Skajfotografiju Ćulumovog automobila, koji je vozio 30.04., dok su ga pratili Jošilovi Kavčani i Osmicini i Druškićevi operativci
Osman Mehmedagić Osmica


Piše: Slobodan Vasković


Osmice, od tebe će uskoro ostati Nula. 


I bićeš zatvoren zbog toga što si uzeo milione, plus razne skupocjene poklone od velikih NarkoDilera. Objavio sam dosta imena NarkoDilera koje si "pokrivao", a najviše si uzeo od Bojana Cvijetića, zajedno sa dvojom desnom rukom Murizom Druškićem i Draganom Mektićem.


I sad ti meni prijetiš na razne načine, kao i namještaljkom; Trebao bih, valjda, ja da se prepadnem neke tvoje, Druškićeve i Mektićeve prijetnje ili namještaljke. Pa vi ste u strahu, koliko mi je poznato, a ne ja. Ali, bujrum.


Nećete se spasiti ni prijetnjama ni pokušajem namještaljki; Ni ti, ni Druškić, ni Mektić.


Ti i Druškić ste saučesnici u ubistvu, a što vas još nisu uhapsili, iako imaju sve dokaze, objaviću uskoro.



Ti i Druškić ste saučesnici u likvidaciji Slaviše Ćuluma, kojeg su 15.05.2020. godine ubili Milivoje Lovrenović Čaruga i Slaviša Šakić Kinez, a odstupnicu im čuvao ubica Dario Jekić, koji je napravio jednu dok je čekao da likvidiraju Ćuluma.


SkajFotografija Daria Jekića dok, kao saučesnik u ubistvu, čeka da 
Kinez i Čaruga likvidiraju Ćuluma 

Mjesec dana OSA BiH, čiji si direktor, a Druškić ti je bio desna ruka, pratila je Ćuluma; Toliko su ga pratili i Kavčani Jovana Jošila. 


Operativci OSA sa terena su slali informacije u centralu OSA, a Druškić ih je, uz tvoje znanje, prosljeđivao Cvijetiću, a ovaj Milivoju Lovrenoviću Čarugi.


Istovremeno, Kavčani su informacije slali Jošilu.


Evo i fotografije Ćulumovog automobila sa Skaj-a, jednog od Kavčana koji su ga pratili. Snimljena je 30.04.2020. Nakon toga poslana je Slaviši Šakiću Kinezu, koji je Ćuluma ubio zajedno sa Čarugom.


U automobilu je bio Slaviša Ćulum. Čekao je svog podređenog člana narkogrupe Ranka Pavića.

  

Imaš sličnu u arhivi, koju su snimili operativci OSA BiH, i ne znajući da rade za ubice. Operativci su nevini za razliku od tebe i Druškića.


Ćulum je stalno mijenjao automobile, ali mu je bilo uzalud; Ako ga ne bi uočili Kavčani, onda bi to uradili operativci OSA BiH. 


O svojoj ulozi u likvidaciji Ćuluma mogao si “osvježiti” pamćenje čitajući moj tekst “Novi detalji efikasne saradnje Osmice, Druškića, Cvijetića i ubica Slaviše Ćuluma”.


Mektića nema u likvidaciji Ćuluma, ali ima u nekim drugim, što sam objavio u tekstu “Dragan Mektić je veliki NarkoDiler: Mektić nije samo prodavao informacije IZVJESNOM Cvijetiću, već je, zajedno sa njim, trgovao opijatima na teritoriji BiH, organizovao ilegalno prebacivanje narkotika u zemlje EU, bio logističar u najmanje jednoj naručenoj likvidaciji…”.


Nastavi prijetiti, biće ti vrlo interesantno vidjeti šta još od dokumentacija o tebi posjedujem. (nastaviće se)