понедељак, 14. март 2022.

(VIDEO) Narkodileri Milan Rašević (sestrić Gordana Pavlovića Gocija, vlasnika zločinačke firme “Pavgord”) i Dražen Salamadija pucaju na Nikolu Vasiljevića; Načelnik PU Foča Velimir Kostović prikrio je pucnjavu, po Pavlovićevom nalogu


Piše: Slobodan Vasković


U noći, 22.11.2021. godine, Milan Rašević, sestrić Gordana Pavlovića, zajedno sa Draženom Salamadijom, pucao je tri puta u Nikolu Vasiljevića zvanog Waske.


Pucnjavu je prikrio načelnik PU Foča Velimir Kostović, sluga Gordana Pavlovića, vlasnika zločinačke firme “Pavgord”, a u službenom izvještaju je navedeno da je metak bio u cijevi, a ne da je bilo pucanja.


Prvo je došlo do verbalnog obračuna između Vasiljevića, sa jedne strane, i Raševića i Salamadije, sa druge, nakon čega su oni otišli po puške - automatsku pušku i M48.

Milan Rašević

Na snimku sa nadzornih kamera se jasno vidi kako Rašević diže oružje u vazduh. A nakon toga i ispaljuje iz njega hitac.

Ni Vasiljević nije cvjećka, sklon tučama i izazivanju nereda, ali ono što je zaista šokantno je da Vasiljević i njegov drug (čime ime mi nije poznato), goloruki jure naoružane Raševića i Salamadiju.


Rašević je, prema mojim saznanjima, imao namjeru da izvrši bombaški napad na kuću Vasiljevića i zato je angažovao NN osobe iz Trebinja.


Međutim, u njegovim ubilačkim namjerama ga je spriječilo hapšenje.


Rašević je uhapšen u akciji “Staza” Tužilaštva BiH, zbog toga što je član grupe za prevoz narkotika od Hercegovine do Gradiške, i nalazi se u pritvoru.


Salamadija

Tada je uhapšen i njegov potrčko Salamadija.





Već ranije sam pisao da je načelnik PU Foča Kostović jedan od ključnih zaštitnika Kavčana u tom dijelu RS.