среда, 9. март 2022.

SHEMA TOKOVA DROGE Kavčana iz RS: Od Desimira Babića, dobavljača Narkotika iz Holandije, do Banjaluke, Pala, Bijeljine i Zvornika: Imena NarkoLogističara i Skladištara

Piše: Slobodan Vasković


Objavljujem SHEMU Tokova Droge - odnosno najvažnijih imena koja su u Kavačkom Klanu u Republici Srpskoj zadužena za prebacivanje velikih količina kokaina.


Na vrhu Piramide je Desimir Babić koji živi u Holandiji,  a u SHEMI ćete vidjeti i imena Bojana Raonića i Zlatana Ćuka, koja sam često pominjao u dosadašnjim tekstovima.


Tu su i imena nekih od najvažnijih rasturača kokaina u RS/BiH, do kojih droga stiže, a oni je dalje distribuišu i prodaju NarkoGrupama.


Ćuk je trebao biti uhapšen još početkom januara, kada se nalazio u Bijeljini, ali je zbog opstrukcija  Diane Kajmaković, zamjenice Glavnog tužioca, akcija njegovog hapšenja otegnuta unedogled, pa je on, u međuvremenu, pobjegao iz BiH. 


Zbog nerada Tužilaštva BiH pobjegli su i mnogi drugi (ko god je mogao), ali sva ta bjekstva su kratkog daha.


U Tužilaštvu BiH su neminovni duboki rezovi, kao i u svim policijskim strukturama i Obavještajnoj agenciji u BiH.


Narednih dana nastaviću sa objavljivanjem SHEMA, jer građani imaju pravo da znaju ko im tuje djecu.


Sva objavljena imena u ovoj SHEMI, sem Desimira Babića i Zlatana Ćuka, su srednji nivo Kavačkog Klana u Republici Srpskoj.


Vrh Kavačkog NarkoKartela u RS čine Igor Dodik, Narko"General" Siniša Kostrešević (Banjaluka), Zoran Stevanović, Siniša Mijatović, Dejan Ilić Tigar (Zvornik) i Ljuban Ećim (Beograd).


Istinski vođa Kavčana u RS je Dejan Ilić Tigar koji ima direktne veze sa Radojem Zvicerom, pripadnikom "Tvrdog jezgra" Kavčana iz Crne Gore, a imao je direktnu komunikaciju i sa Veljkom Belivukom.

Zoran Stevanović je imao komunikaciju sa Zvicerom. 

Što se tiče Narko"Generala" Kostreševića, on i njegov NarkoŠtab u srcu MUP RS, često se, krijući iza lažnih profila, oglašavaju na mojoj FB stranici. 

Kratka Poruka Narko"Generalu"
"Generale", napiši demanti, biće objavljen. Ali i odgovor na njega; Sramota je da se ti, Narko"General", kriješ iza lažnih profila, kao bot i to sa ženskim imenom.