недеља, 6. март 2022.

SHEMA: Čarugina Narkoubilačka Grupa - sva imena



Piše: Slobodan Vasković


Na shemi su prikazani pripadnici narkoubilačke grupe Milivoja Lovrenovića Čaruge.


Profesionalni ubica Lovrenović koristio je još dva Skaj imena, ali sam ih obrisao, kao i Skaj imena ostalih zbog interesa istrage. Jedino sam ostavio Skaj ime Radislava Narančića - "Komandant" kako bih dodatno potvrdio da se njegov Skaj razgovor sa Čarugom odnosi na Narko”Generala” Sinišu Kostreševića, direktora Policije RS. 



Riječ je o grupi koju je kontrolisao direktno Čaruga i koja je sarađivala sa Kavačkim Klanom u RS, ali i sa Cvijetićevom narkogrupom.


Ukoliko pažljivo pogledate shemu uočićete da se na njoj nalaze osobe koje su uhapšene zajedno sa Bojanom Cvijetićem (Aleksandar Nikolić i drugi) i koje su u bliskim vezama sa Kavačkim Narko”Generalom“ Kostreševićem, kao što je Željko Radovanović Krečo. 


Osim veza sa Cvijetićem, Čaruga je imao, kako sam to ranije objavio, i direktne konekcije sa Draganom Mektićem, koji je učestvovao u prebacivanju i trgovini narkoticima, kao i pranju para zajedno sa Cvijetićevom grupom.


Čaruga je svojom grupom radio narkotike i likvidacije za Kavčane, posebno za Narko”Generala” Sinišu Kostreševića.


Već sam naveo da je Skaj ime Radislava Narančića u shemi "Komandant", što dodatno svjedoči da je Čaruga razgovarao sa njim kada je rekao da je poslao  novi telefon sa Skaj aplikacijom Kostreševiću.



Ponovo emitujem razgovor Čaruge i "Komandanta" Narančića, uz jednostavno pitanje - Zašto Kostrešević nije još uvijek u zatvoru, jer postoje neoborivi dokazi da je bio u direktnoj vezi sa Čarugom i njegovom grupom za likvidacije i trgovinu narkoticima.


Preko Nikolića, Čaruga je imao veze sa Elvisom Keljmendijem, a samim tim i sa Osmanom Mehmedagićem Osmicom, direktorom OSA BiH i Dianom Kajmaković, zamjenicom Glavnog tužioca BiH.

Tu je i dio grupe (Dušan Lovrenović...)  koji je prodavao oružje Veljku Belivuku, šefu monstruoznog Kavačkog Ganga iz Beograda koji je, zajedno sa saradnicima, klao, mučio i mljeo svoje protivnike u mašini za mljevenje mesa. 



Veoma je bitno naglsiti da se u Čaruginoj grupi nalazi i Mirza Gačanin koji je pripadnik jednog od najvećih NarkoKartela na Svijetu “Tito i Dino”.


Gačaninovo ime u Čaruginoj grupi svjedoči o čvrstoj uvezanosti i zajedničkim poslovima kako Čarugine narkoubilačke grupe, tako i onih koji su koristili njihove usluge i za koje su radili sa Kartelom “Tito i Dino” koji vodi Edin Gačanin. (nastaviće se)