четвртак, 17. март 2022.

Severina (Part No1)/Begić - Game Over: Političko prostituisanje emitovanjem sopstvenog eksplicitnog video klipa


Piše: Slobodan Vasković


Krajnje je vrijeme da se raskrinka mladi prevarant, lažna žrtva, na čije manipulacije smo svi nasjeli, pa ga branili nakon objavljivanja eksplicitnog videoklipa na kojem je on sa svojim partnerom, smatrajući da je napadnut od Crvene Sekte, kako bi se njemu i Drašku Stanivukoviću nanijeli teški udarci u javnom mnjenju.


Lično sam podržao Begića i napravio kardinalnu grešku, smatrajući da mu je neko ukrao telefon, da je “slučajno” u viber grupu nekolicine mladih pripadnika PDP-a, koja je tada funkcionisala, “gurnuo” greškom sopstveni video-klip, pa da je neko, kako je on tvrdio, taj klip brzo snimio i prodao.


Međutim, ništa od svega toga nije istina. 


ISTINA JE DA JE IVAN BEGIĆ PRODAO SOPSTVENI EKSPLICITNI VIDEO KLIP, A DA LI JE PRODAO SAMO JEDAN ILI VIŠE NJIH, VIDJEĆEMO. 


Begić je za taj ogavni postupak uzeo veliki novac i to od Vlade Đajića, šefa Gradskog obora Sekte Banjaluka, i Nenada Nešića, narkodilera, perača narkonovca i besramne, papanske krtice Milorada Dodika koju je pokušao da ugradi u Opoziciju. Što mu nije pošlo za rukom.


Đajić nije uzeo direktno od Begića eksplicitni videoklip, već je to učinio njegov lični korisni, teško korumpirani idiot Milan Ćurlić-Ćurla.


Đajićeva meta bio je Stanivuković, ali objavljivanje klipa bio je pucanj u prazno, jer je javnost, izmanipulisana, stala na Begićevu stranu, a njegov partner ostao je u dubokoj sjeni.


Snimak je, da podsjetim, objavljen 10.12.2021. godine. Snimak su objavili Ćurlić i Begić, smontiran tako da se njegov partner ne vidi, ali da pruža prilično eksplicitne zaključke. Odvratno!


Svi smo bili ubijeđeni da je tu kraj, čak sam žestoko iskritikovao tužioca koji nije radio svoj posao, ali nijednu kritiku ne povlačim, jer da je tužiteljka Žana Bojić uradila svoj posao, danas ne bi bili u situaciji da svi trpimo Begićevo političko prostituisanje na osnovu videoklipa, koji je on prodao i za koji je znao da će biti objavljen.


Sve to vrijeme, sa brojnih fejk portala išle su najgnusnije, najmonstruoznije i najblasfemičnije uvrede na račun raznih osoba, pa i potpisnika ovih redova, iza kojih je stajao što idiot Ćurla, što višestruki ubica civila (tokom rata), psihopata i kriminalac Goran Suvara.


Suvara, važno je to znati, ne radi samo za Đajića, već i za Nešića. On je njegov informant i to već prilično dugo.


Uskoro su se razotkrili i stvarni ciljevi Begićevog prostituisanja sa sopstvenim snimkom koji je žestoko naplatio i koji sada upotrebljava kao oruđe protiv svih onih koje mu kao mete nalože Đajić i Nešić.


Suvara je kompletan idiot - on je u cijeloj priči tek prljava kanalizaciona kanalčina, preko koje se pokušavaju fekalijama zaliti Đajićevi i Nešićevi protivnici, iako su jedino uspjeli da zaliju sami sebe, što je njihovo prirodno stanište.


Sve konce iz pozadine vuče, kao i obično, Igor Dodik, ne baš puno inteligentan. To je iver koji je pao predaleko od klade. Baš predaleko.


Ima ih još, ali ih za sada neću imenovati. Kad im objavim imena, biće vam jasno zašto je bilo potrebno strpljenje.



Pravi cilj mlade političke prostituke Begića je pokušaj pravljenja haosa unutar opozicije, što je nemoguća misija. Niti on ima snage za to, još manje psihički bolesnici Đajić, Nešić i Igor Dodik.


Na ovom mjestu ću za sad završiti ciljeve koje nisu postigli Sektaši, ali važno je obratiti pažnju i na pripremu ove izuzetno prljave, rijetko viđene bolesne spletke.


Uvod u cijelu bolesnu priču bilo je višednevno šuškanje po portalima, tviter profilima i rekla-kazala u kafana o snimku.


Nakon pripreme, iznenada dolazi do presa Ivana Begića i to 03.09.2021. godine, kada je izjavio da ga ucjenjuju i da od njega traže pola miliona KM.


Od tada pa do objave snimka, 10.12.2021. godine, iz redova Sekte stalno su dolazile najave o emitovanju videoklipa i to od raznih funkcionera SNSD-a, pa čak i od članova porodice Milorada Dodika.


Interesantno je da su gotovo svi pripadnici Sekte znali da postoji eksplicitni videoklip, da su pričali o njemu, a da opozicionari za koje Begić tvrdi da su ga “ucjenjivali” nisu imali pojma o tome.


Begić ne zaslužuje nikakvu pažnju više. On sam sebi šalje prijeteće poruke, koje zatim emituje psihopata Suvara. Tužilaštvo zaista ima ovdje šta raditi - i to da počnu od Begića, a, kako se neki od psihičkih bolesnika nalaze u zemljama EU, bilo bi nužno uključiti i njihove bezbjednosne organe. Istina, neki su već uveliko uključeni, ali o tom potom. 


Nije problem što je Begić gej, to je njegova privatna stvar. 


To što prodaje sopstvene eksplicitne videosnimke koji se emituju je svojevrstan vid prostitucije, a pokušaj građenja sopstvene “političke" karijere i rušenje drugih je čista prostitucija.


Ponavljam, nije problem što je Begić gej, to je njegova privatna stvar. Problem je što je Karakterni Peder!!!