среда, 23. март 2022.

Tužilaštvo BiH i SIPA rade u korist NarkoKlanova: Na slobodu pušteni Ćuk i Arsenijevićeva; Osmica stvara novi Klan: Danilović, Šmrk, Keljmendi, Nešić, Mičić



Piše: Slobodan Vasković


Tužilaštvo BiH i SIPA, sada je to već sasvim jasno, rade u korist NarkoKlanova, a ne protiv njih. 


Najbolji dokaz za to je puštanje na slobodu Boška Ćuka, oca Zlatana Ćuka i njegove supruge Nataše Arsenijević. Oni su privedeni u noći 21/22.03. prilikom pokušaja prelaska granice. SIPA je za njima raspisala potjernicu, a nakon puštanja na slobodu, nejasno je za šta je potraga bila raspisana.


SIPA im je oduzela dokumente, što je baš “jak” udarac za njih.



Očito je da nadležni tužioci za bijeljinski NarkoKartel nisu uradili svoj posao, a niti žele da ga rade, jer se tada Boško Ćuk i Nataša Arsenijević ne bi našli na slobodi, već u pritvoru.


Boško Ćuk je otac Zlatana Ćuka koji je, uz Deska Babića, najveći dobavljač kokaina Kavačkog klana u RS, dok je Nataša Arsenijević supruga Zlatana Ćuka.


I Boško Ćuk I Nataša Arsenijević su pripadnici NarkoKlana Zlatana Ćuka, koji djeluje na području Bijeljine i oboje su narkodileri.


Iako postoje Skajveze ovog dvojca i drugi dokazi da su duboko u narkoticima, Tužilaštvo i SIPA nisu "uspjeli" doći ni do jednog kako bi kriminalci završili iza rešetaka.



To uopšte ne čudi, jer je na čelu Tužilaštva BiH potpuno nesposobni v.d. Glavni tužilac Milenko Kajganić i njegova zamjenica Diana Kajmaković, koja direktno radi za NarkoKlanove.



Akcija hapšenja Ćukove narkogrupe planira se mjesecima; Stalno se odgađa, na kraju je adaktirana, a Boško Ćuk i Arsenijevićeva su uhapšeni prilikom pokušaja prelaska granice.


Očito je da se moraju napraviti duboki rezovi u ovim teško korumpiranim kriminalizovanim institucijama kako bi se počeli konačno hapsiti šefovi NarkoKlanova, i da to neće ići dok su na njihovom čelu Kajganić, Kajmakovićeva i Darko Ćulum, direktor SIPA, koji je sluga Milorada Dodika.


Puštanje Ćuka i Arsenijevićeve na slobodu dodatno će ohrabriti pripadnike gotovo razbijenog kartela da se ponovo uvežu.



To se I čini, a glavni koordinator stvaranja nivog Klana je Mehmed Osmanagić Osmica, koji je već uvezao Milutina Miću Danilovića, paljanskog Belivuka u nastajanju i Armina Arnautovića Šmrka, sarajevskog NarkoDilera, koji je i bio pod njegovom kontrolom.



Šmrk je i pod kontrolom Diane Kajmaković, zamjenice Glavnog tužioca, koja mu je tetka i koristila je Skaj aplikaciju.



Na taj način spoijle bi se dvije linije narkotika - kokainska, koju drži Danilović, direktno vezan za Radoja Zvicera i njegove najbliže saradnike i heroinska, koju drži Armin Arnautović Šmrk.


Osim njih dvojice, Omica pod konrolom ima i narkodilera Elvisa Keljmendija.



Perači novca, ali i narko dileri, su takođe već u novom Klanu: To su Aleksandar Mičić, zvani Aco Makedonac i Nenad Nešić, sociopata spreman na sve.



Navedeni čine Tvrdo Jezgro novog Klana, a ostale, koje niko ne hapsi, biće vrlo lako ponovo angažovati. Ne treba zaboraviti ni Narko”Generala” Sinišu Kostreševića, koji je trebao biti zatvoren još krajem prošle godine, a i dalje honorarno obavlja dužnost direktora Policije RS. (nastaviće se)