понедељак, 21. март 2022.

Nezvanično/SIPA uhapsila Boška Ćuka i Natašu Arsenijević, pripadnike bijeljinskog NarkoKlana Zlatana Ćuka, na osnovu raspisane potjernice

piše: Slobodan Vasković

SIPA je noćas uhapsila Boška Ćuka i Natašu Arsenijević, pripadnike biljeninske narko grupe Zlatana Ćuka, na osnovu raspisane potjernice.

Kako nezvanično saznajem, potjernicu je raspisala SIPA, a Ćuk i Arsenijevićeva su uhapšeni pri pokušaju prelaska granice.

Boško Ćuk, zvani Mišo, je otac Zlatana Ćuka, a Arsenijevićeva je njegova supruga.

Nakon ispitivanja u SIPA uhapšeni bi trebali biti predati u nadležnost Tužilaštva BiH.

Zlatan Ćuk je u bjekstvu, a jedan je od najvećih snabdjevača kokainom Kavačkog klana u RS. 

Za nadati se da Ćuka starijeg neće i ovaj put osloboditi kao što je to učinio nazivitužilac Saša Petković kada je za isplaćenih 50.000 KM, Zlatana Ćuka, zbog pokušaja ubistva Rajka Perića, kaznio sa 6.000 KM, a Boša Ćuka sa 2.000 KM. Opširnije o tome u dodatku.

(nastaviće se)

Konzorcijum pravosudne i narko mafije: 50.000 KM tužiocu Saši Petkoviću od NarkoDilera Zlatana Ćuka da mu “progleda kroz prste" i kazni ga samo novčano za teško ranjavanje Rajka Perića, umjesto da ga za pokušaj ubistva pošalje na robiju (15.03.2022.)

Zlatan, Boško i Ingga Ćuk

Piše: Slobodan Vasković


Tužilac Saša Petković dobio je od NarkoDilera Zlatana Ćuka 50.000 KM da ne vodi protiv njega krivični postupak zbog teškog ranjavanja Rajka Perića, već da ga novčano kazni.


Tako je i učinjeno, pa je Sporazum tužioca Petkovića i Ćuka potpisan 15.01.2020. godine. Ćuk je za pokušaj ubistva Perića kažnjen sa 5.000 KM, a  zbog nedozvoljenog nošenja oružja sa još 1.500 KM, ukupno sa 6.000 KM. Kod Petkovića je dobio i popust od 500 KM.



Njegov otac Boško kažnjen je sa svega 2.000 KM, tako da u Bijeljini, prema tužiocu Petkoviću, život građanina Perića, ali i ostalih, vrijedi 8.000 KM.


U optužnici je navedeno da je Ćuk pucao šest puta i nanio dvije prostrijelne rane Periću - Petković je zaista "strog": Naplatio je narkodileru Ćuku 1.000 KM po ispaljenom metku.



Zlatan Ćuk I njegov otac Boško, obojica NarkoDileri, posvađali su se sa Perićem u kafani “Stara priča” u Bijeljini, 09.05.2018. godine, nakon čega je mlađi Ćuk izvadio pištolj i dva puta pogodio Perića u butinu.

Nakon toga je Zlatan Ćuk pobjegao, a Boško, njegov otac je priveden.


U policiji su tada rekli da Zlatana i Boška Ćuka terete “za pokušaj ubistva”, ali je tužilac Petković (OJT Bijeljina) sve pretvorio u farsu i pucača Ćuka, nakon što se, poslije godinu dana bjekstva, predao, novčano kaznio.


Naravno, prije predaje je sve dogovoreno i isplaćeno.


U cijeli ovaj prljavi narkopravosudni mafijaški potpuno je “umočen” i tadašnji Glavni tužilac OJT Novak Kovačević.

Ćuk se javno hvalio brojnim poznanicima kako je za odstreljivanje Perića platio 50.000 KM. Upravo zbog toga će se i Petković naći na udaru istrage, kao i njegov tadašnji šef Kovačević.


Ko je zaista Kavčanin Zlatan Ćuk i o kakvom nečovjeku i monstrumu se radi možete pročitati u tekstu - Uspon izdajama i putem preko leševa “Ze Pepino” Ćuka: Od potrčka profesionalnog ubice Vidovića do jednog od glavnih snabdjevača kokainom Kavačkog Klana u RS i drugih Gangova i prelazak od Škaljaraca do Kavčana. (nastaviće se)