недеља, 6. март 2022.

SkajDiana/Tvrdo Jezgro zaštitnika NarkoKartela - Kajmakovićeva imala zadatak da sruši sve Skajistrage


Piše: Slobodan Vasković 


Diana Kajmaković, zamjenica Glavnog tužioca Tužilaštva BiH, posjedovala je Skaj telefon i putem te aplikacije ostvarivala kontakte sa NarkoKlanovima i brojnim NarkoGrupama koje je štitila.


Njen ključni zadatak, na poziciji zamjenika Glavnog tužioca i šefa Tima za istrage, bio je da sruši sve istrage koje se vode o osobama koje su koristile Skajaplikaciju za Narko poslove i druge zločine na vrlo perfidan način, ali joj to nije pošlo za rukom. Zahvaljujući, primarno njoj, Tim za istrage je još uvijek Tim za Fijasko! O navedenom ću pisati narednih dana


Među “klijentelom” Kajmakovićeve bili su i pljačkaši, prevaranti, utajivači poreza, a neki od njih su plaćali nagodbe direktno “na ruke” u Tužilaštvu BiH.


Kada se sagleda “klijentela” Kajmakovićeve, lako je uočljivo da uopšte nije probirljiva - svako ko je imao novac mogao je od nje kupiti “nestanak” iz istrage ili, pak, zahtjev za manjom kaznom.



Brojne slučajeve ću dokumentovati u vremenu koje dolazi, a danas mi je namjera da objavim “Tvrdo Jezgro” NarkoKlanova u Sarajevu koje ih je čuvalo od hapšenja ili, pak, veliih kazni.


To su, prije svega, Osman Mehmedagić Osmica, direktor OSA BiH i Diana Kajmaković, koje direktno spaja Muriz Druškić, nekadašnji savjetnik direktora OSA BiH.


Zanimljivo je da je Mehmedagić Druškića, Ugovorom o radu, imenovao za svog savjetnika i nakon što je potonji otišao u penziju, ali je Ugovor prekinut nakon prvog teksta koji sam objavio o zločinačkom djelovanju direktora OSA BiH.



Druškić je blizak rođak Kajmakovićeve i on je trenutno jedan od dvojice kurira preko kojih njih dvoje komuniciraju.


Drugi kurir je Davor Knežević, savjetnik Kajmakovićeve, koji, naizmjenično sa Druškićem, održava vezu između Osmice i zamjenice Glavnog tužioca BiH nakon što sam raskrinkao njenu ulogu u velikim NarkoPoslovima. I njen plan da uruši sve Skaj istrage.


Druškić je bio i veza između Kajmakovićeve i Milutina Danilovića Miće, paljanskog Belivuka, u nastajanju koji ima direktne konekcije sa Radojem Zvicerom, pripadnikom “Tvrdog jezgra” Kavačkog Klana u Crnoj Gori.



Istovremeno, Druškić je držao i vezu Osmice sa Danilovićem.


Druškić je najvažnija spona između Osmice i Bojana Cvijetića, šefa velike NarkoGrupe, kao i Dragana Mektića, bivšeg ministra bezbjednosti, koji se bavio trgovinom narkoticima na veliko.




Osim Druškića, druga bitna poveznica je Elvis Keljmendi, koji je bio direktna veza Osmice i Kajmakovićeve sa velkim NarkoKlanom u RS, dok je Davorin Tukelić Dadoni bio Osmicina Skajveza sa Kavačkim Klanom u RS, o čemu sam detaljno pisao i objavio dio Skajprepiske.



Da podsjetim, u toj Skajprepisci, Dadoni saopštava Milošu Obradovu da mu je Osmica rekao kako nema dokaza u vezi sa ubistvom sarajevskih policajaca. 


Kajmakovićeva, Osmica i Druškić su samo dio "Tvrdog jezgra" u kojem se nalazi još nekoliko visokopozicioniranih sudija, tužilaca i političara sa najviših nivoa vlasti, ali i šefova stranaka.

(nastaviće se)