субота, 1. октобар 2022.

Milorad Dodik i banjalučki narkodiler Nikola Aleksić zagrljeni pjevaju na Aleksićevoj svadbi; Na snimku se može vidjeti i Brane Čovičković, višestruko presuđeni nasilnik i falsifikator, koji je inače Aleksićev tast

Narkodiler Aleksić i Dodik

Piše: Slobodan Vasković

 

1.

Nije neka novina da vidimo funkcionere Crvene Sekte u društvu narkodilera. Tu svakako prednjači Vlado Crta Đajić. Teško je i pobrojati te silne narkodilere koje redovno viđamo u njegovom društvu.

 

2.

Druženje sa narkodilerima nije strano ni Miloradu Dodiku, šefu Crvene Sekte. Jedan od njegovih omiljenih narkodilera je Aco Makedonac, o kojem sam dosta pisao, a pisaću i dalje.


Dodik i narkodiler Aco Makedonac

3.

Ipak, do sada nismo imali priliku da vidimo kako Dodik pjeva na svadbama narkodilera. Na Dodikovu nesreću, došao sam u posjed video snimaka sa svadbe banjalučkog narkodilera Nikole Aleksića. On odrađuje poslove za Kavački klan iz Crne Gore.


4.

Video snimci su lošeg kvaliteta, ali se na njima dobro raspoznaju Dodik i Aleksić, koji zagrljeni pjevaju pjesmu „Skitnica“. Naziv pjesme i tekst su vrlo simbolični, jer i Dodika i Aleksića, nakon što odsluže dugogodišnje kazne zatvora, vjerovatno čeka život skitnice.

 

5.

Dodik i Aleksić nisu jedini kriminalci koji se vide na snimcima. Tu je i Brane Čovičković (sa crvenom kravatom), višestruko presuđivani nasilnik i falsifikator. 

Narkodiler Aleksić

6.

Čovičković je, gle čuda, Aleksićev tast.


Nasilnik i falsifikator Čovičković u društvu Šefa

7.

O Aleksiću i Čovičkoviću tek namjeravam pisati, jer je materijala vrlo vrlo mnogo. Posebno je zanimljiva Čovičkovićeva zelenaška karijera.