понедељак, 3. јануар 2022.

Vlado Crta Đajić nastavlja da „dominira“ i u 2022. godini; Pored toga što najstarije građane Banjaluke naziva najprimitivnijim slojem društva, teško stimulisanom Crti se u posljednje vrijeme priviđaju i državni udari

Piše: Slobodan Vasković


1. 

Nema sumnje da građani Republike Srpske u 2022. godini očekuju promjene, a tu prije svega mislim na opšte izbore koji se održavaju o oktobru ove godine.

 

2.

Ipak, jedna stvar će ostati ista. Vlado Crta Đajić će i u 2022. godini nastaviti da „briljira“. Ako se po jutru dan poznaje, Crta će nastaviti da bude prva „zvijezda“ Crvene Sekte i u 2022. godini.

 

3.

Moram priznati da je Crta iznenađenje čak i za mene. Nevjerovatno zvuči podatak da je u njegovoj sjenci ostao čak i Milorad Dodik, vođa Crvene Sekte.

 

4.

Nova godina je počela Crtinim gostovanjem na javnom servisu. U moru raznoraznih nebloza, bilo se teško odlučiti za najveću. Ipak, odlučio sam se za „državni udar“.

 

5.

Govoreći o aferi kiseonik, Crta je zaključio da otkrivanje te afere ima karakter državnog udara. Podsjećam da je potpisnik ovih redova otkrio tu aferu.

 

Ovdje treba reći i to da je prije nekoliko mjeseci isti taj Crta, takođe na javnom servisu, javno priznao da pacijentima nije davan medicinski kiseonik.


6. 

Kada smo već kod kiseonika i pandemije Covid 19, treba podsjetiti javnost kako se Crta zahvaljivao novinarima što su doprinjeli da pandemija Covid 19 dođe do svakog u kuću.


7.

Nema sumnje da se Crta obradovao ulasku pandemije u svaku kuću, jer su on, Zeljković i ostali režimski hohštapleri, tu pandemiju iskoristili za pljačkanje ionako opljačkanog naroda.

8. 

Crtin odnos prema građanima ne treba da čudi. Ne tako davno on je dio građana Banjaluke, a tu je mislio na penzionere, nazvao „najprimitivnijim dijelom sloja društva“. Prema Crtinim riječima, čak su i oni stvatili šta je najbitnije.



9. 

Za kraj, ne bi bilo na odmet da Crta u emisije dolazi isključivo u pratnji Milorada Dodika. 

Već smo viđali kako to izgleda kada Dodik udari sa leđa Crtu, sa ciljem da ga prekine prilikom izgovaranja nebuloza. (nastaviće se)