среда, 26. јануар 2022.

Pisamce Kavčaninu Aci Makedoncu koji kao zadnja pusy prijeti sa ženinog FB profila i vrijeđa moje Mrtve; Budi hrabar dođi i nađi me da mi ispričaš kako si se upišao od straha dok si gledao slike raskomadanih u Ritopeku koje ti je Belivuk poslao ili da me pogodiš u leđa


Piše: Slobodan Vasković


Makedonče malo, znao sam da si pusy čim pucaš u leđa.


Pustio te korumpirani Okružni sud pa se ti okuražio; Misliš svi te se boje.


Ali kako si jadni mali šupčić, kukavica, toksični šljam, javljaš se sa ženinog FB profila. O njoj neću ništa reći - ubili su joj brata Borisa. Bog da mu dušu ‘prosti.


Ti, jado mali, vrijeđaš mog Pokojnog sestrića koji je preminuo u svojoj 22 godini. Od spazma, a ne od narkotika, kao što ti navodiš.


“Hoćeš li se i ti kao sestrić raspasti od droge i prljavštine ili od muke sto si se takav jadan rodio?”, pitaš ti i pokazuješ kakva si jadna bijedna životnja.



Mog Pokojnog sestrića ne možeš uvrijediti. Ni mene. Da si rekao istinu, možda bi ti pošlo za rukom, ali bitanga poput tebe koja je otrovala hiljade i hiljade djece, koja ne zazire ni od napada na Mrtve, spremna je na svaku nakaznu bljuvotinu. Zato što si Nakaza. 


“Koliko te plaćaju za ovo kurvo?”, kažeš ti meni, a tebe karaju u šuplju tintaru (ne vade) i ubjeđuju kako si baš laf, jer pokušavaš da ubiješ, iako ne uspijevaš i jer te Narko”General” Siniša Kostrešević, bitanga kao i ti, i Branimir Šehovac, zaštitnik narkodilera poput tebe, štite još neko vrijeme uz pomoć sudija Kavčana koji su te pustili na slobodu.



Pitanje za Međunarodnu zajednicu, Tužilaštvo BiH: Zašto je najveći perač NarkoNovca i narkodiler Aco Makedonac na slobodi? Zašto je Narko"General" Kostrešević na slobodi? Zašto je NarkoŠehovac na slobodi?


Pitanje i za Vijeće Kavčana Okružnog suda Istočno Sarajevo: Kako ste obrisali rane pokretnoj meti Psihičkog Bolesnika; Toalet papirom?! Niste trebali; Njim se, kao i Makedonče, brišete oko usta.  


“Jel ti Mina sakuplja pare da ovo pišeš  ili ti takav masan izadjes na ulicu?”, pitaš ti dalje.


Mina je valjda Muslimanska informativna novinska agencija Islamske vjerske zajednice! A ti si kao Srbin?!! 


Vidi Kretenu, draži mi je svaki pošteni Musliman, Bošnjak, Hrvat, Albanac, Makedonac i, naravno, Srbin od tebe koji si smeće izniklo u srpskom narodu. Nažalost. Ali ćeš kao i svako smeće završiti u kontejneru. Sa rešetkama.


“Placa te onaj koji je platio i Sikimu, sad ću se ja baviti tobom, plaćeni novinaru”, prijetiš ti meni.

Prvo ko plaća Sikimu, narkodilera? Mina? Drugo, po čije pare je dolazio Sikima nakon dogovora sa tobom? Da li je tu bio i Ljubiša Čosić, gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Kavčanin kao i ti, pusy kao i ti, jad i bijeda kao i ti, trovač sve djece kao i ti.


Sad ćeš se ti baviti sa mnom? Pa dođi, Kretenu. Šta si dosad čekao? Upucavao si se na Sikimi za mene?! 


Još si ranio i sopstvenu jaknu. 


“Lažima i izmišljotinama se Igraš se sa tudjim životima i za to uzimaš pare,olosu jedan”, pišeš ti meni sa supruginog FB profila.


Vidi, čmaru ogavni; Ja sam o tebi napisao tek djelić istine; A šta ti tek slijedi, trebalo bi da se zalediš. Kao što si i zaleđen; Smrznut od straha; Bojiš se ćelije. U kojoj ćeš provesti 40 godina.

Kao i tvoj Šef Veljko Belivuk. Sad si se sigurno upišao od straha. Kao što si se upišao od straha kada ti je Belivuk poslao fotografije izmasakriranih tijela iz Ritopeka. 


Ali morao si da gledaš! U stavu mirno. To je cijena narkonovca. 


Kako ti je drugar Tigar, Dejan Ilić. Šalje li ti on kakve fotografije? Bar svoje, da te utješi kako će sve biti ok?!

Jbt, što je taj Skaj zajeban; I ANOM; I Signal…


Nastavi prijetit i vrijeđati moje Mrtve. Samo naprijed.


Koliki si Idiot, gmazu bolesni, ne shvataš da će te moji Mrtvi stići gdje god se makneš, a ja te i narednih dana satirati kao zadnje narkogovance, što i jesi.


To što si bio par puta sa Miloradom Dodikom i Igorom Dodikom, takođe Kavčanima, baš te ponijelo. Ko bi rekao - od sitnog kokošara do Dodika&Dodika. Nisu ti rekli da idu za Rusiju, a ti za Robiju. NA ROBIJU!!!!


I da ne zaboravim: Skaj te raznio, a ja ću te tek smrviti, bolesni narkogade. (nastaviće se)

(Sutra tekst objavljujem tačno u podne)