понедељак, 31. јануар 2022.

Turneja “Obijanje pragova” Narko”Generala” Kostreševića i njegovog menadžera Dodika doživjela fijasko; Aco Makedonac kupovao opijate za dilanje i od Nasera Keljmendija, sve pod motom “Kad porastem biću Velja”


Piše: Slobodan Vasković


1.

Narko “General” Siniša Kostrešević protokle dvije sedmice “obijao je pragove” na raznim adresama kako bi pokušao da se spase hapšenja. Sve to vrijeme nije bio u kancelariji direktora Policije, kojom je pokrivao narkoposlove. 


2.

Istina, bio je samo jedan dan - na kratko: Da Slađani Sopti i Iliji Plavši naloži da i dalje falsifikuju sve što se falsifikovati može, kako bi se probalo prikriti sve što se prikriti može, pa i pljačka 250 kilograma narkotika u Gradišci, koju je pokušao "pokriti" policijskom akcijom “Storidž”. Uz to i da Draganu Simiću i Draganu Saviću naredi da nastave umirivati ostale pripadnike vrha Kavčana, a Siniši Bereti, Miroslavu Kostreševiću i Predragu Kudriću da ga izvještavaju o svemu “iz minute u minutu”. 

3.

Uzaludan je Sopkin kriminalni posao - tačno se zna šta je pisalo u toj dokumentaciji prije falsifikovanja. Zna se i da će Sopka i Plavša, kao i ostali pripadnici Narko”Kabineta” Kostreševića biti zatvoreni. Pitanje vremena, jer je za njih i nada umrla.


4.

“Obijanje pragova”, pokrio je navodnom “koronom”. Nije bilo potrebe za tim - svako ozbiljan zna da je Narko”General” teško zaražen - trgovinom ogromnim količinama narkotika, pljačkom narkotika, zaštitom profesionalnih ubica, velikih narkodilera i velikih perača narkonovca.




5.

Tokom “obijanja pragova”, nosio je podršku Milorada Dodika koji je lobirao za njega, molio, nudio bjanko, ali sve je bilo uzalud.


Narko”General” Kostrešević i njegov politički zaštitnik Milorad Dodik odbijeni su na “svim pragovima”.


Turneja Narko”Generala” pod nazivom -  “Oprosite, neću više biti banjalučki Zvicer”, doživjela je fijasko, a njegov “menadžer” Dodik doživio je nekoliko manjih nervnih slomova.


6.

Kostrešević ni ovu sedmicu nije došao na posao u kancelariju direktora Policije koja se, unutar MUP RS, popularno zove “El Čapova jazbina”. Uprkos činjenici da je istinski “El Čapo” iz Republike Srpske Dejan Ilić Tigar, dok je Kostrešević, ipak, samo “Čino Antrax”.


7.

Ima i onih koji u svemu nađu mjesta za “crnjake”, pa su kancelariju direktora Policije  nazvali “Kod Radoja”.


8.

Kako god, Dodikov “Čino Antrax” je u panici; Džaba “obija pragove”: Činjenica da štiti Milivoja Lovrenovića Čarugu, profesionalnog ubicu za kojim je Interpol raspisao potjernicu i da je na stalnoj vezi sa njim, sama po sebi vrijedi bar dvadeset godina robije.


Zaista više neće biti ni “banjalučki Zvicer”, a ni “Čino Antrax”, jer će biti zatvoren. Kao i “El Čapo” iz Republike Srpske. 


9.

Nervoza i veliki strah tresu Kavčane u RS koji već znaju da njihov Narko”General” nije uspio ništa napraviti na “Turneji”.


Posebno je uplašen Aleksandar Mičić, poznat kao i Aco Makedonac, koji je toliko hrabar da uvijek puca u leđa.


10.

Nema ga nigdje, zavukao se u septičku jamu; Nikog nije ranio, sa leđa, čak 29 dana. Nedostaje mu “puštanje krvi”, dva pištolja za pasom, iako nije smio nositi nijedan; Sjedeljke sa Branimirom Šehovcem, zločincem velikog kalibra i načelnikom PU “Istočno Sarajevo”, kojem je kupio kuću na Hvaru. 



Nedostaju mu i njihove zajedničke šetnje Šehovčevim malinjakom, na kojem su, po kazni, radili policajci koje Šehovac ne podnosi. 



I u kojem su dogovarani narkoposlovi.


Malinjak u Vojkovićima stisli su mrazevi. 


11.

Ne mogu skoknuti čak ni do Šehovčeve automatske auto-praone u Rogatici. 


12.

Makedonac, mali, ljigavi skorojević, kokošra po ubjeđenju i opredjeljenju, Višestruki Ubica u pokušaju, smrznut je od straha kao i malinjak. Kakav krah, a tako ga je dobro krenulo sa opijatima!


Toliko dobro ga je išlo da je pomislio kako je na krovu svijeta, a ne u septičkoj jami, koja je njegovo prirodno stanište. 


13.

Najveći perač narkonovca Veljka Belivuka i narkodiler koji je drogu nabavljao od Bojana Cvijetića, preko Aleksandra Nikolića, koji su već u pritvoru, pokušava da se sjeti sa kim je sve pričao preko “Skaja”. I šta je pričao.


14.

A napričao se - sa Narko”Generalom” Kostreševićem najviše. Potom sa Dejanom Ilićem Tigrom, koji ga je izvukao iz nosa da pere Belivukove narkopare, prečesto; Progone ga fotografije raščerečenih, poklanih, odsječenih udova, izvađenih očiju - Belivukovih žrtava koje mu je šef monstruoznog Kavačkog ganga iz Beograda, u par navrata poslao. Kao bonus za uspješno pranje narkonovca.

Ne može da se prisjeti o čemu je sve razgovarao putem Skaja ni sa Zoranom Stevanovićem, drugim čovjekom u hijerarhiji Kavačkoh Klana u RS koji je, zajedno sa Tigrom i Sinišom Mijatovićem, bio ”mozak” Ganga. 


15.

Najbolje se sjeća razgovora sa Ljubišom Ćosićem, zlim gradonačelnikom Istočnog Sarajeva. Jedinim NarkoHobitom u Evropi.  


16.

Međutim, kada pomisli na svoje Skajrazgovore sa Naserom Keljmendijem sav zadrhti i zavuče se u najgušći dio septičke jame. Od Keljmendija je Makedonac kupovao velike količine kokaina, koji je dilao, kao i od Cvijetića, preko Nikolića.



Rastao je Makedonac i kao narkodiler. “Kad porastem biću Velja”, bila je njegova matrica. Tada ne bi samo pucao u leđa, već bi prešao na sjekire, noževe, kliješta, šrafcigere - sve za mučenje. 


Neće to dočekati beskrupulozna Životinja. Raspakivanje “Skaj”-a zapečatilo je njegovu karijeru. 


17.

Istine radi, Makedonac od Keljmendija nije kupovao heroin; To je činio Nikolić.


18.

U NarkoPorodici Keljmendi postoji podjela posla: Naser Keljmendi radi pretežno kokain; Elvis Keljmendi radi pretežno heroin. 


Zajedno rade travu i ostale poslove.



19.

Imaju i Šefa. Ali o njemu će tek biti riječi. Zaslužuje Keljmendijev Šef nekoliko tekstova. 


20.

Samo da podsjetim: Elvisu Keljmendiju su dokumenti BiH izdati u Zvorniku, 17.08.2018. godine i  to dok je bio na potjernici. Krugovi se zatvaraju. (nastaviće se)