недеља, 2. јануар 2022.

Vatreni NarkoObračun: Šehovcu, pripadniku Kartela, ne bi se smjelo dozvoliti da vodi istragu oko pucnjave u Istočnom Sarajevu u kojoj je Aco Makedonac, perač novca NarkoKartela, teško ranio dilera Gorana Sikimu, zbog raalne mogućnosti zataškavanja pokušaja ubistva

Piše. Slobodan Vasković


Narkoobračun vatrenim oružjem između Aleksandra Mičića, zvanog Aco Makedonac, i Gorana Sikime odigrao se na parkingu između pumpe “Brčko gas” i kluba “Perla” čiji je vlasnik Mičić.


Režimski mediji javljaju da je Sikima prvi pucao, ali promašio, dok je Mičić uzvratio vatru iz pištolja i nije promašio, već pogodio Sikimu sa pet do osam hitaca.


Pri tom režimski mediji ne navode da je Mičić već presuđen za pokiušaj ubistva i odležao godinu dana zbog toga, dok naglašavaju da je Sikima presuđeni narkodiler u Beogradu.


Aco Makedonac

Pitanje je šta se zaista desilo, a da bi se saznala istina neophodno je da uviđaj ne radi niti istragu vodi PU Istočno Sarajevo, jer je načelnik Branimir Šehovac zaštitnik Mičića zajedno sa Narko”Generalom” Sinišom Kostreševićem.


Ukoliko je Makedonac prvi pucao, Šehovac će to, po nalogu Kostreševića, sasvim izvjesno zataškati. Ukoliko nije prvi pucao, pitanje je otkud on i Sikima na parkingu u pola četiri ujutro.


Činjenica da se ne navodi da je Mičić presuđivan za pokušaj ubistva sama po sebi ukazuje na mogući pokušaj zataškavanja.



Mičić je dobio dozvolu za nošenje pištolja od Šehovca, iako mu on to nije smio izdati, jer je presuđivan za pokušaj ubistva. Tu su pravila stroga, a ranije sam već navodio da Mičić ima dva pištolja.


Prema posljednjim informacijama, Mičić je na saslušanju u PU Istočno Sarajevo.


Mičić je, uz Nenada Nešića, glavni perač prljavog novca Narko Klana koji vode Siniša Kostrešević, Igor Dodik, Zoran Stevanović, Siniša Mijatović, Dejan Ilić Tigar i Ljuban Ećim. 


Aco Makedonac je svakodnevno na vezi sa Sinišom Kostreševićem, Narko”Generalom” i očito je da ovaj veliki perač novca Narkokartela pod njegovom ličnom zaštitom.


Već je u opticaj puštena priča kako je Darko Elez naložio ubistvo Mičića. Vrlo je teško mopguće da se to desilo, jer je Elez, u zatvoru, pod najstrožim mjerama. Posebno je upitno kako je Sikima dva puta promašio Makedonca, a ovaj, bez ikakvog stresa, stresao u njega pun okvir.


Mogao je, nakon toga, uzeti Sikimin pištolj pa pogoditi sopstvenu jaknu, što je spekulacija sa mnogo mnogo osnova.


Sve ukazuje na to da se ide na zataškavanje i pokušaj spasavanja Makedonca. NarkoKlan se ne predaje, kao ni Narko"General" Kostrešević. 


Sikima je sm ješten u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, na abdominalnoj hirurgiji. Prema nezvaničnim podacima, operisan je i trenutno je u stabilnom stanju. (nastaviće se)