недеља, 13. август 2017.

Nova "Deklaracija o očuvanju Dodika"

piše: Slobodan Vasković

1.
“Deklaracija o očuvanju srpskog naroda, koju će pripremiti Srpska i Srbija, neće biti puko slovo na papiru, već program za dugoročno sistematsko djelovanje u korist srpskog naroda”, napisao je u “Politici” Milorad Dodik, koji već jedanaest godina dugoročno sistematski radi protiv interesa srpskog naroda.

Taj Dodikov rad protiv interesa srpskog naroda toliko je bio/još uvijek je razarajući da je očuvanje srpskog naroda u BiH veoma upitno. 

2.
Ključni Izvori Nacije: Porodica, Obrazovanje, Kultura, Zdravlje, Nauka… potpuno su zatrovani za vrijeme Dodikove vladavine; Šanse za oporavak su minimalne i ako se i uspiju zaustaviti razarajući procesi, koje je produkovao vladajući Režim u RS, oporavak će trajati decenijama. 

3.
Za vrijeme Dodikove vladavine uništene su institucije RS. Zbrisane. Listom.

4.
Institucije su prazna forma, koja isključivo služi za pokrivanje ličnih interesa Dodikove oligarhije; Odabranih pojedinaca koji su oteli sve od naroda, pretvarajući ga u parije.

5.
Uništeni su Fondovi, Agrar, Finansije, Privreda, Ekonomija, Šume, Vode…

6.
Dodik i njegova vlast su više učinili na Dezintegraciji Srpske Nacije u BiH u poslednjih jedanaest godina, nego svi srpski neprijatelji zajedno. 

7.
Konačna Dezintegracija Nacije je Dodikov krajnji cilj od kojeg on ne odustaje.

8.
Nema potrebe dalje nabrajati; Dovoljno se osvrnuti.

9.
Dodikov stav, iznesen u “Politici”, samo je još jedna u nizu lažnih “Dobrih namjera”, kojim on već jedanaest godina popločava Srbima u BiH put do Pakla.

10.
Dodikov stav je ogavno licemjerstvo, autoimuna bolest političara koji je, bez trunke griže savjesti, prvo uništio i budućnost i sadašnjost Nacije, koja mu je, istorijskom greškom, dala podršku da riješi pitanje RS i Srba u BiH; Dodik i Oligarhija su povjerenje zloupotrijebili i već jedanaest godina predvode najvulgarniji napad na sistem društvenih vrijednosti i vladaju po principima mentalne pornokratije.

11.
Plutokratija je, pod Dodikovom palicom, nametnuta kao društveno uređenje i ne trpi drugačije mišljenje. 

12.
Plutokratija, iskustvo je pokazalo, uvijek završava/biva potpuno uklonjena Revolucijom.

13.
Malobrojna Kasta prebogatih i premoćnih, koji su iznad Zakona, Ustava, Iznad svega, samo na taj način, kako stoje stvari i kako i demonstriraju, može otići.

14.
Svaka “Deklaracija o očuvanju srpskog naroda”, koju potpiše Milorad Dodik je laž; To je samo nova linija odbrane Milorada Dodika i njegovog razornog antinacionalnog dejstva. 

15.
Svako ko je potpiše sa njim saučesnik je!