среда, 24. јун 2015.

Pisamce Papanki Dušici Savić


Piše: Slobodan Vasković

Poštovana Papanko Savić, na pitanje novinara da prokomentarišete činjenicu da se sporni snimak Vaše Papanske Premijerke o Papcima koje ste kupili za većinu, nije pojavio samo na federalnom portalu, već i na blogu Slobodana Vaskovića iz RS, odgovorili ste: “Ono što je tužno, ako ste imali priliku da vidite materijal koji je opozicija predložila za posebnu sjednicu, jeste da oni za svoj izvor uzimaju pomenuti portal klix.ba i jedan portal u RS. Zna se ko je u Banjaluci toga dana u 15 časova preslušavao taj materijal i ko ga je poslao portalu u Sarajevo. To je pitanje za gospodu koja su prethodno davala izjave (Čavić, Borenović)”.

Ono što je zaista tužno draga Papanko je da Vi ništa ne znate, niti imate pojma o bilo čemu. A drobite li drobite.

Najdraža Papanko, najbolje po Vas bi bilo da ste ostali vjerni teferičima i komentarima vezanim za Ringišpile, sa akcentom na njihovu brzinu i amplitudu kretanja. Plus sve o janjetini. Pa o tome ko je kako kolo poigrao.

Ali niste, što je Vaša lična tragedija. Što se tiče naroda nagledao se on i većih Papanki od Vas.

Da se, Mlada Papanko, vratim Vašem bauljanju po “slučaju Dva Papka”.

Nisam poslao portalu “Klix” snimak, jer imam svoj blog. A ne portal, kako Vi navodite. Trebalo bi da naučite razliku, neće Vam biti naodmet.

Da li Vaša Papanska Glava može shvatiti da je besmisleno da ja šaljem Klix-u, a namjeravam i sam da objavim? Teško.

Znam ko im je poslao i taj Neko je pripadnik Kaste kojoj i Vi pripadate. S tim što je nadrastao Teferič.

Taj Neko je poslao i meni. Okolo, ako razumijete šta hoću da kažem.

Najdraža Papanko, trebalo bi da zaključite sada da je to bila organizovana akcija iz Vaših redova.  

Papče malo, nisam preslušavao tog dana u 15 časova snimak, već puno ranije. Kako bih utvrdio njegovu autentičnost. Pa sam “otvarao” i ton da bih se uvjerio da li je rezan, montiran. I utvrdio da nije. Nema anomalija, ako znate šta znači ta riječ. Znate li da se ton može “otvoriti”? Niste znali?! Šteta!

Može se i obojiti. Pa bude kao zastavice na Teferiču. Tu ste već bliže razumijevanju svega, zar ne?!
Nisam preslušavao snimak sa Čavićem i Borenovićem, a ni sa Zoranom Stevanovićem, sa kojim Vi zajedno preslušavate sopstvene gluposti koje valjate u javnost.

Prilično Zgodna Papanko, Vaši su Vas odabrali za narikaču po ovom pitanju računajući na Vaše, mnogo puta dosad, iskazane nesposobnosti. Kako verbalne, tako i sve ostale. Sem one sa Zokijem, tu Vam skidam kapu.

I predali Vas na milost i nemilost “Zlim Neprijateljima” poput mene. Da se sa Vama poigravamo kao na ringišpilu. Znate ono kad se momci i djevojke zamotaju lancima dok se vrte, pa se odmotaju. A sve podvriskuju.

S malom razlikom u ovom slučaju: Vi ste na kratkom lancu, a ja ga nikada nisam ni imao.  Vrti vrti kolo…