петак, 13. децембар 2019.

Pavić najavio isključenje Nešića iz stranke, ali ni okretanje drugog obraza, nakon Nešićevog strašnog šamara, nije isključeno


piše: S.V.

Marko Pavić, takozvani lider DNS-a, najavio je, kako nezvanično saznajem, da će iz te stranke isključiti Nenada Nešića, potpredsjednika partije.

Nešić je, mimo organa stranke, predložio Zoranu Tegeltiji Mlađena Božovića kao kandidata za ministra za ljudska prava i izbjeglice.

Nešić, politička mrcina bez ostatka i šef jedne od kriminalnih struja koje gospodare sa RS, potvrdio je da je predložio Božovića za kandidata, a stranački prijedlog - lažnog Italijana Draška Aćimovića nazvao pogrdno - Tintoreto.

Pavić je u intervjuu Nezavisnim novinama ranije rekao da je Lažni Italijan i dalje prijedlog DNS-a.

“Ucjene i pritisci me samo motivišu da im se jače suprotstavim. Nikada i niko neće uspjeti s takvim stvarima učiniti da promijenim neku odluku i svoje mišljenje. Svoje mišljenje nikad neću promijeniti, a odluku samo ako organi stranke odluče”, rekao je tragikomični Pavić za NN.

Ispostavilo se da je sve suprotno njegovim prognozama i nastavljeno je unutastranačko šamaranje Pavića. Nešić je Pavića bukvalno nokautirao.

Nije isključeno, uprkos njegovim najavama isključenja Nešića iz stranke, da Pavić okrene i drugi obraz. 

Iza cijele akcije stoji Milorad Dodik, koji rastura DNS.