понедељак, 23. децембар 2019.

Lukač, Zvijer u ljudskom obliku, bijedno i jadno laže o razlozima životinjskog fizičkog napada na Stanivukovića u parlamentu RS


piše: Slobodan Vasković

Dragan Lukač je krvnik, zaštitnik ubica i kriminalaca, njihov komandant, ali i jadnik kakav se rijetko sreće. 

Komentarišući trenutak kada je udario Draška Stanivukovića, poslanika PDP-a, u parlamentu, zlikovac je slagao bez imalo ustezanja. 

“Večeras tokom replike, unio mi se u lice, odgurnuo sam ga od sebe i onemogućio ga da me ugrozi”, rekao je Lukač i izrazio žaljenje što se to desilo u Skupštini i izvinio se poslanicima i javnosti.

Lukač je pozvao Stanivukovića da mu priđe, potom mu prvo bacio papire u lice, a zatim ga udario po licu i to je istina koju su vidjeli svi u direktnom TV prenosu. Međutim, pripadnik nenarodnog Režima, zloglasni šef Hunte, koja hara Banjalukom, slagao je sve o motivima njegovog vulgarnog, životinjskog napada na Stanivukovića.

Lukač je monstrum u to nema nikakve dileme i u to su se uvjerili brojni građani Banjaluke koji su brutalno pretučeni 25. i 30.12. 2018., tokom mirnih protesta na kojima su tražili istinu o ubicama Davida Dragičevića i njihovo kažnjavanje. Isti ti građani progone se bestijalno, mučki i dan danas.

Lukač, Zvijer u ljudskom obliku, podmuklo je napao Stanivukovića i bila je to svjesna namjera; želja da ga fizički povrijedi. U to nema nikakve dileme, kao što nema dileme da će Lukač, ukoliko ne bude uklonjen sa ministarske pozicije, sledeći put nekog od političkih protivnika tući do iznemoglosti, a spreman je i na gore stvari.



Da li će Lukač biti smijenjen? Teško, jer zločinački Režim koji ga čuva ujedno ga se i boji, upravo zbog njegove spremnosti na fizičke obračune.

Njegov istup u javnosti samo je slika jednog malog, bijednog, nasilnog, neinteligentnog, površnog pervertita, brutalnog i vulgarnog polupismenog pripadnika vladajuće Rulje, spremne na sve. Horor je i najmanji pokušaj da se zamisli šta sve Lukač čini kada nije pred TV kamerama!!!



Parlament je poodavno Lukač militarizovao, potom je skupštinu Milorad Dodik pretvorio u deponiju falsifikata, a Lukač u prljavu ulicu, iz koje je je i izgmizao i na kojoj se fizički obračunava sa neistomišljenicima.