понедељак, 2. децембар 2019.

Palanka “Sin Siti”: Gdje su nestale “Obojene revolucije”, “Državni udari”, poznati scenariji i nešto Engleza

Edvard Munk: Krik
piše: Slobodan Vasković

1.
Odavno nije bilo nikakve “Obojene revolucije” u Republici Srpskoj; Čini se da su završeni i “Hibridni ratovi”, što su “bjesnili” na teritoriji tog entiteta.

Nestalo je i “državnih udara”; Nema ih ni “ispod ruke”!

2.
Neko je ukrao i “Makedonski” i “Ukrajinski” scenario; Jednim jedinim potezom poništio i “Hibridne ratove” i “Obojene revolucije”. I uskladištio ih u podrumu, gdje se, inače, čuvaju sve te “igračke” mentalno oboljelih vlastodržaca i njihovih promiskuitetnih “analitičara”.

3.
Odavno nije bilo ni četredeset engleskih obavještajaca, specijalaca, (ko zna šta su sve znali ti “neprijatelji”); I oni su netragom nestali. Nema ih ni trideset, ni deset; Nigdje nijednog ni na vidiku. Šokantno koliko ne rade ti Englezi svoj posao protiv RS. 

Kruže glasine da ih je progutao “obavještajni mulj”, ali ne preciziraju koji, čiji, kad ni gdje?!

4.
Odavno već niko nije napao Republiku Srpsku, toliko dugo, da je veoma zabrinjavajuće kako će retardirani Režim bez tih napada opstati?!

5.
A tek bez paradžemata, koji kao da su isparili; Nikom ni na um ne padaju, a  mjesecima/godinama su služili za teško, neselektivno bombardovanje slabo zaštićenih mentalnih sklopova.

6.
Republika Srpska, koju niko nikada nije ni napao niti napadao, “odbranjena” je od svih napada.

7.
“Agenti haosa” su, da se zaključiti, zahvaljujući “odbrambenim” snagama i angažovanju domaćih specijalaca “nervnog ratovanja” nervno slomljeni i pobjegli u nepoznatom pravcu u potpunom nervnom rastrojstvu; Ništa manjem od onog što je hroničan u redovima korisnih idiota preko kojih teško patološki nagriženi Stubovi Režima u Guči cipelama gaze podanike brutalnije i nasilnije nego što je to činjeno u nekadašnjim sibirskim radnim logorima. 

8.
Kakav uspjeh mentalnih šakala, nenajedenih nerasta, što gospodare tim zatrovanim prostorom i preostalim robljem.

9.
U Palanci “Sin Siti” preostalo je nekoliko “petokolonaša”, na čijem se uklanjanju danonoćno radi, metodama preuzetim iz Torkemadine zaostavštine. 

“Plitka država” pilećeg mozga kopira samo najbrutalnije metode. 

10.
Luda smirenost umornih od jurnjave u očima onih koji ne žele da se suoče sa problemima, ne garantuje im brz odlazak, iako su svi njihovi “čekovi” poodavno oteti i naplaćeni.

11.
Prodavac radi polako, ali sigurno.