четвртак, 27. мај 2021.

Pimpekčići: Ponešto o Bandi “Baš Mali Pimpeci” Primitivnog i Nasilnog Čobana Kostadina Vasića, Pravosudnim kriminalcima Džidi i Kovačeviću; Zvornički narkoinspektori - zloupotreba uniforme za formiranje sopstvenih dilerskih mreža

Piše: Slobodan Vasković  


1.

Kostadin Vasić, nasilnik, reketaš, ucjenjivač, iznuđivač, fukara i kompletna Budala, ocjena je koju sam u tekstu “Kostrešević, kao i Lukač, štiti Kumove Kartela Grada Droge Medelina, iako su prali novac i za Belivukovu zločinačku organizaciju; Imena članova Kartela uposlenih u Vladi RS i gradskim preduzećima” (18.05.) dao o “narodnom” poslaniku “Crvenog kombija”, koji je dugi niz godina bio na platnom spisku (sasvim izvjesno je i sada) Zorana Stevanovića Prokletog Lihvara.


Vasić, narko diler i presuđeni kriminalac Ljubiša Vasiljević i Sinniša Ilić

2.

Vasić je na Stevanovićevom platnom spisku visoko kotirao kao član zvorničkog SDS-a, a uopšte ne treba začuditi da je u “Crveni Kombi” ušao po Stevanovićevoj naredbi, kako bi bušio taj Gang, koji predvodi Siniša Ilić, tajkun što se obogatio na ilegalnim kockarnicama, i sada pokušava oteti dio unosnih poslova Kartelu Prokletog Lihvara (SNSD) koji, osim njega, vode još i Siniša Psiho Mijatović (DEMOS) i Dejan Ilić Hijena (SNSD).

Zoran Prokleti Lihvar Stevanović

3.

Taj Kartel dio je Kriminalnog Krakena Siniše Kokeze i Veljka Belivuka, za koje su prali i peru novac. 


Osim toga se bave i prevozom velikih tovara narkotika, kao i kontrolisanjem lokalnih dilera, poput Radeta Simića Cokulara/Cokija i Bojana Đokića Đurđe. 


Cokular i Struja

Posljednja dvojica, Cokular/Đurđo, zajedno sa Stevanovićevim zelenašem Nedeljkom Radićem Strujom, prebacuju dio kokaina u Srbiju, na područje Loznice, Banje Koviljače i Zvornika, gdje ih rastura dilerska mreža Milana Popovića Škembe.


Škembo

Rasturaju kokain, koji im dobavlja Bojan Raonić, Narkobos u bjekstvu, jer ga je Sud BiH presudio na pet godina zatvora zbog krađe identiteta i falsifikovanja isprava koje je prodavao trgovcima opijatima, o čemu sam detaljno pisao.

Bojan Raonić

4.

Vasić, Kompletna Budala, kakva jeste, (nedavno ga je prebio prika do mjere da nije mogo hodati od batina, a sve je, naravno, zataškano), pomislio je da bi mogao da me bar uvrijedi svojim “Vojnikom” koji ima, sudeći prema onom što je napisao, toliko mali pimpek, da je prisiljen da se preko mreža k…, kako bi se pokazao muškarcem. Iako je zadnja PUSSY!.


Narečeni je, jasno, minornog mozga u lobanji (99% puna kost), jer mu je svaka druga idiotska, nesuvisla, uvreda “nabijanje na k…..



5.

Mene Nemanja Vidaković, kako se zove Vasićev lični narodiler, neće nabiti ni na šta, ali ja se crvom iskompleksiranim, drogiranim i bolesnim neću ni baviti, već ću u nastavku teksta toliko “iznabijati” argumentima njegove Šefove, da će uspjeti shvatiti koliki je Debil čak i sa ganglijama koje su mu u glavi, jer sive mase nema. Da ima, ne bi bio Vasićev “Baš PreMali Pimpekčić”. 



6.

Reketaš i Nasilna Budala Vasić i njegova ekipa “Baš Malih Pimpeka”, koju je nazvao po sopstvenom izgledu, niti me mogu uvrijediti, još manje uznemiriti, ali je interesantno koga sve ti “Baš Mali Pimpeci”, potpuno otvoreno i javno “nabijaju”!


7.

Prije nego to elaboriram, a možete pročitati u poruci koju mi je Pimpekčić Vidaković poslao, da naglasim da je narečeni organ, takođe, narko diler; Drogu koju raspačava nabavlja od Đurđe, a bavi se i trgovinom oružjem. Ilegalnom, naravno.


8.

Pimpekčić Vasić i njegovi “Baš Mali Pimpeci” nabijaju… i policiju i tužilaštvo i SIPA, a zaboravio je Pimpekčić Vidaković “nabiti” i Sud, posebno Okružni iz Bijeljine, na čijem čelu je kriminalac Zoran Džida koji, kao pravosudni organ, štiti zločince sa Regije što je pokriva navedeni Sud.



Faluščić Vidaković je, po Vasićevom nalogu, “nabio” na svoj javno pokazani mali pimpekčić i Tužilaštvo, OJT Bijeljina na čijem čelu je, takođe, kriminalac Novak Kovačević, koji je penzionisan i uskoro odlazi sa te funkcije, a radio je na zaštiti Bagre zajedno sa Džidom godinama.


9.

Sada bi trebalo da ga zamijeni, možda, Džida, koji je konkurisao na njegovu poziciju. I tu kandidaturu je podržao lično Milorad Dodik.


Novak Kovačević odlazi u penziju umjesto na robiju

10.

Dok VSTS ne imenuje novog Glavnog tužioca, Džida nastavlja da, kao predsjednik Okružnog suda, služi Tajkunima i ostaloj Bagri; Od tajkuna mu je posebno omiljen Mitar Perić, sa kojim je samo na jednom procesu ukrao sedam miliona KM, o čemu ću detaljno pisati uskoro.


11.

Kako će SIPA reagovati na “nabijanje” Pimpekčića Vidakovića, posebno što su u velikoj istražnoj akciji protiv vođa Kartela Grada Droge, saznaćemo dosta brzo.



Što se tiče policije, Medelinske, koju vodi jedna od najvećih Bitangi u MUP-u RS Aleksandar Vasiljević, načelnik Policijske uprave Zvornik, oni uopšte neće reagovati. Jer su nabijeni poodavno u Kartel i druge kriminalne poslove, a činjenica da je Vasiljević, prije nekoliko dana, prikrio vatreni okršaj u hotelu “Vidikovac”, o čemu sam detaljno pisao, i u kojem je ranjen Mladen Lalušić, sin Željka Lalušića, kuma Ljubiše Buhe Čumeta, više nego dovoljno svjedoči o kakvom zlikovcu, kada je Vasiljević u pitanju, se radi.


Ljubiša Buha Čume

12.

Željko Lalušić prijavljen je na adresi na kojoj je prijavljen i Vasiljević. Komuna Kamiondžija, jer je Lalušić kupio kamione Vasiljeviću i “zaposlio” ih u svojoj firmi “Šućur” sasvim izvjesno iz sadaka razloga!!! Policijska plata je baš mala, pa je Vasiljević morao da se nekako snađe da preživi - malo kontrola velikih tovara droge, malo kontrola dilera u regiji, malo prevoz roba dobijenim kamionima…, nekako se sakupi za život.

Glavni inspektor Kartela Grada Droge Medelina

13.

Pitanje je, naravno, zašto “policija” odana Vasiljeviću neće ništa učiiti na javno nabijanje faluščića Vidakovića? Iz prostog razloga što su i oni (ne svi, već pojedinci i čast poštenim policajcima kojih još uvijek ima u Medelinu), takođe, narko dileri.


Optužba djeluje preteška, ali je daleko od toga - to je opštepoznata stvar u Medelinu. 


14.

Vasiljević je omogućio dijelu inspektora iz Policijske uprave Medelina da u Zvorniku stvore sopstvene dilerske mreže i preko njih rasturaju marihuanu. Najveći dio tih Vasiljevićevih inspektora/narkodilera raspačava upravo taj narkotik, dok se sam Vasiljević i vrh Policijske uprave bave skupljim i težim opijatima.


15.

U ovom tekstu pomenuću samo jednog od nekoiliko policijskih funkcionera koji kontrolišu prodaju marihuane na ulicama Medelina - To je Dražen Erkić, načelnik Sektora policije u Policijskoj upravi Zvornik. Ostala imena narkoinspektora navešću u nastavcima, poznata su mi gotovo sva.


Erkić je blizak primitvnom čobanu Kostadinu Budali Vasiću i njegovom “Crveni Kombi” šefu Siniši Iliću, što sam, takođe, već objavio. 


Dražen Erkić

16.

U nastavku ću opisati način djelovanja narkoinspektora, uz podatak da još uvijek nisu uspjeli da cijelu teritoriju Grada Zvornika stave pod svoju punu kontrolu, već vode pravi rat sa Sarajevsko-Zvorničkim Klanom koji kontroliše značajan dio prodaje marihuane na području Medelina.


17.

Bitka za teritoriju je nemilosrdna, a Vasiljevićevi i Erkićevi narkoinspektori čine sve da potisnu suprotstavljeni Klan - pri tom su mnogo gori od svojih protivnika, ne samo zato što bi trebali da se, u ime zakona, bore protiv njih i da ih hapse, već što to ne čine, a prilikom razvijanja dilerskih narkomreža koriste ogavne, neljudske, užasne metode; I to sve pod zaštitom policijske uniforme. Najgori dileri bilo gdje na Svijetu su oni koji rade taj prljavi, neljudski posao, a policajci su.



Način vrbovanja mladih od narkoinspektora je najgora i najmonstruoznija zlouptreba institucije MUP RS, ali i zločin prema mladima.


18.

U dijelu teritorije koju kontrolišu, narkoinspektori primjenjuju sljedeći način vrbovanja: Taj ljudski Ološ i Šljam, koji je dospio u MUP RS, ucjenjuje, uglavnom, mlade ljude koje uhapse ili privedu na informativni razgovor zbog toga što su kod njih našli gram trave ili nekog drugog opijata.


Ucjenom narkoinspektori prisiljavaju te mlade ljude da počnu raditi za njih; Preciznije da rasturaju njihovu drogu u Medelinu. 


Dileri koji rade za narkoinspektore u Zvorniku su listom ucijenjeni, a od prodaje policijske droge imaju izuzetno mali procenat: Inspektori uzimaju 80 posto zarade, a ucijenjeni mladi, koji su prisiljeni da postanu ulični dileri, 20 posto.


19.

Uz navedeno, dileri koje kontrolišu narkoinspektori imaju obavezu da svojim šefovima u policijskim uniformama podnose izvještaje o tome ko su osobe koje uzimaju od njih narkotike, kako bi narkoinspektori iste stavili na svoje lične spiskove korisnika opijata i, po potrebi, ih prisiljavali da sakupljaju informacije o licima koja smatraju protivnicima. I, naravno, da bi ih, kada im zatreba, ucjenjivali. 

20.

Jezivo zvuči, ali to je surova istina Medelina, kao i brojnih drugih gradova u BiH, Republici Srpskoj. Uskoro ću objaviti sve detalje horora koji policija, pod Vasiljevićem, sprovodi u Gradu Droge, regrutujući, uporedo sa drugim dlierskim klanovima, mlade u svoje dilerske mreže, ali i stvarajući od njih ovisnike.


21.

U ovaj tekst sam ušao sa kvalifikacijom neartikulisane Čobančine Vasića, mentalnog faluščića, koji je, zajedno sa svojom bandom “Baš Malih Pimpeka” tek crv, kojeg zgnječim, zajedno sa Idiotima kojima je okružen, bez ikakvih problema.


Vasić, narkodiler Vidaković i Ilić

Kostadin Vasić, bez obzira na svoje narkodilerske, nasilne i druge kriminalne aktivnosti, bio je i ostao plaćeni sluga Kartela kojeg vodi Zoran Stevanović, zajedno sa Psihom Mijatovićem i Hijenom Ilićem. 

Kumovi Kartela Grada Droge: Proklegi Lihvar Stevanović,
Psiho Mijatović i Hijena Ilić
A zna se kako se postupa sa slugama poput njih - što se mene lično tiče, nabijeni su u ganglije, a što se ostalih tiče, neka i dalje trpe, jer su sebi dozvolili da ih gamad, poput Vasića i njemu sličnih, drži u šaci. (nastaviće se i neće stati dok vas sve, Bagro, ne pohapse)