уторак, 11. мај 2021.

Dodik uskoro počinje sa proizvodnjom Indijske konoplje; Da li je Republika Srpska na korak od legalizacije marihuane?!


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik uskoro počinje sa proizvodnjom Indijske konoplje.


2.

Zbog toga je već kupio (zakupio) 350 hektara najplodnijeg zemljišta u Lijevče polju, a da bi počeo sa uzgojem, potrebno je donijeti zakonsku regulativu.



To je Dodiku najmanji problem, jer je on uzurpator svih funkcija, samim tim i vlasnik takozvane Narodne skupštine RS, koja je samo servis njegovih poslova.


3.

Naravno, za početak će se donijeti regulativa da se Indijska konoplja može proizvoditi za medicinske potrebe. 



Čim se to ozakoni, Dodik kreće u zasađivanje na svih 350 hektara, a onda sve ide u “medicinske svrhe”.


4.

Dodik se na najnoviji biznis odlučio nedavno, ali kako je on, već decenijama, navikao samo na poslove sa budžetom, biće interesantno vidjeti na koji način će sada novi biznis ukalupiti u, ionako, skršeni i iscrpjeli budžet.


5.

Poznajući Dodika, ne bi uopšte trebalo začuditi da, nakon donošenja zakona o proizvodnji Indijske konoplje u “medicinske svrhe”, ozakoni upotrebu maruhuane, što bi mu omogućilo da, u startu, postane najveći diler (zakoniti) tog lakog opojnog narkotika.


6.

I sve po zakonu, biće Dodikova deviza, ukoliko razvoj situacije bude imao ovakav tok, što nikog ne bi trebalo iznenaditi.


7.

Sušenjem biljke Indijske konoplje, dobija se marihuana, laka opojna droga, koja se koristi pušenjem ili unošenjem sa hranom.


8.

S obzirom na visoke cijene cigareta, hrane i drugih proizvoda potrebnih za preživljavanje naroda, koji je na ivici biološkog opstanka, ne bi trebalo biti nikakvo iznenađenje da Dodik, zbog “brige” za stanovništvo, izađe sa serijom prozivoda na bazi "sušene Indijske konoplje" koji će narodu, sluđenom njegovom autokratskom politikom, bez ikakvog koncepta, dubine, smisla…, omogućiti masovno “opuštanje” i stanje u kojem bi mogli povjerovati u Dodikove neistine i manipulacije.

9.

Moguće da, nakon uspješnog projekta proizvodnje Indijske konoplje, Dodik proširi poljoprivredne poslove i na uzgoj koke, jer žvakanje njenog lišća daje osjećaj sitosti (para za hranu narod nema dovoljno), energiju i snagu.


Naravno, uz zakonsku regulativu.


10.

Iz listova koke izdavaja se poznata droga kokain, koja se i danas, istina u rijetkim slučajevima, koristi u medicinske svrhe.


Kokain se, kao lokalni anestetik, koristi samo u jednom slučaju: neuralgija trigeminusa. U slučaju upale trigeminalnog nerva dolazi do strahovito jakog bola koji se smatra najjačim bola koji čovek, kako pišu određeni stručni mediji, može podnijeti. 



Tada je, prema njima, opravdano injektiranje kokaina zbog smanjenja intenziteta bola.


11.

Trigeminus je, takozvani, peti moždani živac i neophodno je njegovo spasavanje naciji, pošto su im prva četiri uništena Dodikovom psihopatološkom, klijentelističkom vladavinom u skladu sa principima mentalne pornokratije. Nužno ga je spasavati, odnosno bol koji njegova upala izaziva.


12.

Bol koji Dodik nanosi svojom autokratskom, kleptokratskom, uzurpatorkom vladavinom sopstvenom narodu može se jedino uporediti sa bolom nastalim upalom trigeminalnog nerva, nerijetko i jačim od toga, što bi Republici Srpskoj omogućilo da i koku, njenu proizvodnju, ozakoni. Ne bi bilo potrebe, nakon toga, da visoki funkcioneri Režima nezakonito učestvuju u trgovini ovih vrsta narkotika, što je već sada baš masovno! (nastaviće se)