петак, 14. мај 2021.

Roditeljska pažnja: Sjecikesa Denis Pijetlović, kum kriminalca Igora Žunića, šefa Kluba poslanika “Crvene Sekte”, po nalogu Željke Cvijanović, ogavno psuje djecu, prijeti, kune, laže… javno se blati, valja u đubretu…, što je sasvim očekivano od zglavkara “Crvene Sekte” čiji je cilj biološko uništenje naroda

Klošar Žunić, Cvijanović, Klošar Pijetlović

Piše: Slobodan Vasković  


1.

Denis Pijetlović, nepismeni kum Igora “Zlatni tuš” Žunića, javio mi se, komentarom ispod teksta “Derventski Klošari: Žunić, šef Kluba poslanika “Crvene Sekte”, bez ijedne dozvole izgradio u centru Dervente stambeno-poslovni objekat; Zaradio milione, zajedno sa kumom, polupismenim Pijetlovićem i beskrupulozno uništio život porodici Stojić (Foto+VIDEO)”.


2.

Pijetlović se predstavio kao ispodprosječni “Crveni Sektaš” - riječnik mržnje, primitivizma, nasilan, lažno nadobudan, navodno bahat, a, istinski, prestravljen od istine koja je isplivala o njemu i njegovom Kumu Igoru Žuniću, kriminalu koji su počinili i čine ga i dalje; Preciznije, dijelom isplivala, jer mi je tek namjera da tu Bagru do kraja ogolim. 


Nakon ogoljavanja od njih će ostati tek okamenjene Kreature Zla; Skamenjena Dva Gmizavca!


3. 

Očekivano, psovke su u maniru uličara, dripca, sjecikese, nepismenog pljačkaša narodnog novca, skorojevića multimilionera, koji, kad ga nagaziš, počne da pišti i odmah pokaže svoje zlo, primitivno, nakazno, prljavo, gnusno lice, spremno na najgore stvari. 


4.

Pijetlović je potpuno nepismen, što je jasno uočljivo iz njegovog “komentara”, a ja sam ga, ranije, pohvalio navodeći da je polupismen. Nije uočio tu značajnu razliku, što svjedoči o kakvoj nezahvalnoj spodobi se radi.


"Komentar" je ostavio sat iza ponoći, toliko je hrabar, iako je tekst objavljen 13.05.2021. godine nešto iza sedam člasova ujutro. Očito je da očerupani horoščić Pijetlović nije mogao da spava od straha šta će tek biti objavljeno, pa se "ohrabrio" da napiše ogavne bljuvotine, zbog kojih mu slijedi "Termička Obrada", kao i svim Nenajedenim Svinjama poput njega!


5,

Prenervozan je, prostačka ljigava baraba, pa mu se omaklo par grozomornih psovki, prijetnji, kletvi… Tipično za Sektašku Bandu slabog stomaka, koji krv povraćaju kada  se navedu njihova krivična djela zbog kojih će u zatvor; Isti ti Toksični Crvi bez milosti puštaju hektolitre krvi nemoćnima, slabijima, nezaštićenima..., narodu, posebno onim koji imaju tu nesreću da ih vode Fukare poput Žunića, njegovog kuma Pijetlovića i njhovih šefova Milorada Dodika i Željke Cvijanović.


Cvijanovićka je nadređena gmizavcima Žuniću i Pijetloviću i po njenoj naredbi su mi se obojica bacili pod noge; Šta da radim sem da gnjide zgazim bez milosti.


Odlično znam zašto je to Cvijanovićka uradila, znaju i drugi; Prerano je počela da troši svoje otrovne resurse, pokušavajući zatomiti istinu o sebi. Strpljiv sam, tek o njoj slijede ključne činjenice; Sve dosad bilo je tek poigravanje sa Dodikovom krpenjačom koju iz dosade baca niz stepenice.


6.

Sad da navedem šta derventski horoščić piše u svom “komentaru, upućenom meni:

“Jebem ti sjeme i tebi i onome ko ti je ove lažne informacije poslao.Ajd za tebe mi nije problem,jer nemaš ni imena ni poroda (jer se za tebe zna da si izrod srpskog naroda) ali baš sam iskreno zabrinut za ove "naše" koji ti ovo šalju a ne boje se Boga niti bilo čega da im se ovo ne vrati kroz njihove najbliže u narednih nekoliko koljena.

Narkomanu jadni.”

7.
Pijetloviću, gmazu nepismeni, bolesni uličaru, zbog ove gnusne psovke na početku tvog “obraćanja”, ja tebi neću opsovati djecu; Ne bih to učinio nikad, jer tvoja djeca nisu kriva što im je otac Monstrum, materijalizovan kao bijedni, ohrndali beskičmenjak.

Pijetloviću, Krpelju naduli od narodne krvi koju godinama isisavaš, zato ću, umjesto bilo kakve kontrapsovke, od tebe i tvog Kuma Žunića, u vremenu koje dolazi, napraviti “supu” na način da ćeš zapamtiti dan kada si se usudio psovati na ovako besprizoran, bijedan, životinjski način.


Primijetio sam da imaš "slab stomak" što me ne čudi od prestravljenog zločinca i Životinjice poput tebe, pa bih ti preporučio da proždereš neku tabletu za želudac prije nego pročitaš nastavak.


8.

Ako kažem da si samo još jedna u nizu Nenajedenih Svinja iz reda Istrebljivača Naroda Milorada Dodika, i da ti slijedi “Termička Obrada”, kao i tvom Kumu Koprofagu Žuniću, vjeruj da slijedi Pakao na zemlji za Kreature Zla poput vas dvojice Koprofaga.


9.

Očito je da ste zajednički prijatelji i u perverziji, poznatoj i kao “Eat Shit”. Zato i jesi direktor "Komunalca" - da ti i Kum možete, nakon obavljenih kriminalnih poslova, zajednički popiti i pojesti iz cisterni za čišćenje derventskih septičkih jama. Bon Appetit! 


Klošari Pijetlović i Žunić

10.

Bilo bi pristojno od tebe da, nakon upražnjavanja Koprofagije, obrišeš usta i uzmeš pepermint. Tukneš na baruštinu, smrad, septičku jamu, kanalizaciju, pacove…


11.

Narodski rečeno - smrdiš kao fekalija, što i jesi.


12.

Idemo dalje Svinjo Nenajedena.


13.

Toliki si ti Idiot da navodiš, kao i Debil Žunić, tvoj Kum, da ja nemam “ni imena”, pa se sada svi, koji ovo čitaju, slatko smiju tebi Kretenu - kako nađe Bezimenog, pročita ono što je Bezimeni napisao o tebi, smrdljivom zglavkaru, i iznervira se do mjere da pokažeš koliki si Toksični Crv, kojeg ću ja zgnječiti kao odvratnog, narodnom krvlju nadojenog, Krpelja.


14.

Kada me Nenajedena Svinja, poput tebe, i ostalih iz Krda Nenajedenih i još Nenajedenijih Svinja, kojem pripadaš, okarakterišu kao “izroda srpskog naroda”, smatram to velikim komplimentom, jer ti i ostale Svinje, Istrebljivači Naroda, nemate ni nacije, ni vjere, niste uopšte ljudi, već Životinje i za liječenje treba da se obratiš prvom veterinaru. Što prije to bolje, bar da ti ublaži bol, jer neće prestati. Uvjerićeš se u to, štakorčiću palanački.


15.

Zazivanje Boga od šljama, ološa i najtoksičnijeg neljudskog mulja poput tebe je jezivo, jer, zajedno sa ostalim Istrebljivačinna Naroda, čiji si sluga, a koje predvodi Milorad Dodik, Kum “Kriminalog Sindikata”, ti radiš intenzivno, svakodnevno, posvećeno na biološkom uništenju naroda u BiH; Zato za tebe na ovom Svijetu slijedi zatvor, gdje je mjesto bijesnim Životinjama kao što si ti, a na Onom Svijetu, kad ti za njega dođe vrijeme, bar osam kazana. Najvrelijih.


15.

Dok se to ne desi, ja lično ću te “skuhati” u bar sedam kazana, sve sa maskom na licu, jer smrdiš do Neba. Nema potrebe da te, skuhanog, bacam Svinjama; Već si sa njima.


16.

Ne možeš ti jadniče nikoga prokleti, jer si već Proklet, izopšten iz ljudskog roda; Prokletnik koji pljačka, otima, krade, čini sve da biološki uništi narod u Republici Srpskoj, što je jedini istinski cilj “Crvene Sekte” i “Kriminalnog Sindikata” Milorada Dodika.


17.

Lijepo je što si se slikao sa Željkom Cvijanović - neka ljudi vide sa kakvim neljudima se ta bezlična individua druži i kakvu bagru podržava. I napuckava na mene bez rezultata. 


Hijene smrdljive, samo nastavite da vrištite; Trebate znati da još niste ni na polovini jačine vriska koji vam slijedi.

Cvijanović i uštva Pijetlović
18.

Pijetloviću, uštvo mala, što se tiče narkomanije, jedini koji je “navučen” si ti. I to na ovaj blog i FB profil. Svako malo ćeš ulaziti da vidiš da li si tretiran i po kom osnovu. Ne brini, dobićeš svoju dozu na vrijeme. Mazohisti kao ti su neizlječivi.


Da si Kompletan Idiot vidi se i po tome što olako potežeš riječ "narkoman" kao optužbu; Očito je da ne shvataš kako direktno vrijeđaš značajan dio vođstva "Crvene Sekte", koji su na kokainu; Mogli bi ti zamjeriti, a onda ti slijedi povratak u Septičku jamu iz koje si izgmizao.



O tome ko je iz vođstva "Crvene Sekte" narkoman imam podeblji dosje, kao i ko su im dileri; Naravno da mi je poznato i koga je sve dr Tilu Lilu Vlado Đajić "tajno" vraćao u život, a o navedenom biće više riječi u narednim mjesecima. Strpljiv sam, ne žuri mi se. 


19.

Dok čekaš novi pisani “dop”, već vrtiš svoje privatne “filmove”, u kojima si “glavni junak” koji je počinio teška zlodjela i nećeš prestati dok te i fizički ne zatvore. Shvataš li da si već zatvoren. U toj svojoj praznoj glavi sa filmovima koje neprestano vrtiš. 


Ćelija će ti doći kao oslobođenje. 


20.

Tvoje javljanje, ma koliko bezvrijedno bilo, ima dvije koristi - prva, javno si pokazao koliko zlo je Cvijanovićka, mala, osvetoljubiva, nesposobna i nekompetentna individua; Demonstrirao si, ujedno, i sopstveni strah i objavio notornu činjenicu da si već počeo da izdržavaš kaznu - vrćenjem sopstvenih krimi filmova; Nema veće kazne od te za Životnje poput tebe! Ako, Crve, uopšte shvataš stanje u kojem se nalaziš i koje vrlo vjerno opisujem.


Druga korist je što sam jutros "ubio vrijeme", zabavljajući se superperolakom kategorijom, i zgazio te kao bubašvabu. Nema boljeg razgibavanja nakon ranog ustajanja.


Moram javnost obavijestiti i da si jadni, mali bijedni, uplašeni miš - nakon što si napisao, po Cvijanovićkinom nalogu, ogavni komentar u kojem psuješ djecu i iznosiš ostale ogavnosti, sat iza ponoći, prestravljen onim što ti slijedi, obrisao si ga prije pola sedam jutros.


Koja si ti PUSY!!!


Budalo jadna, mislio si da neću vidjeti i snimiti tvoju javno iskazanu mentalnu bijedu; Na tvoju žalost, kao i Cvijanovićke i Klošara Žunića, rano ustajem.


Možda se sad ohrabriš pa ga napišeš ponovo.


21.

I za kraj, Skote (ne Škote, već Skote), već danas, osim ove male opservacije tvoje Životinjske, neinteligentne, toksične, bolesne, prljave epizodice koju ti tretiraš kao “komentar” objaviću novi tekst o Žunićevom i tvom kriminalu. Trebao je da bude emitovan jutros, ali si uspio da ga pomjeriš za nekoliko časova. 


Neću ti reći u koliko sati ću ga objaviti, da bi mogao da drhturiš dok čekaš. Narod bi rekao - da se “treseš kao prut”!




22.

Do tada, “vrti filmove”, piši šta hoćeš, ali ne briši, nastavi sa perverzijom “Eat Shit”, neka ti Žunić obezbijedi bar jedno “Zlatno tuširanje”. I ukradite, kao što ste navikli, bar neke papirne maramice, najbolje vlažne, da se obrišeš oko usta. Već sam ti objasnio zašto. (nastaviće se)