четвртак, 20. мај 2021.

Džeparoši Žunić i Pijetlović, Cvijanovićkini štićenici, nakon mafijaškog ugovora sa notornim kriminalcem Simićem, gradonačelnikom Dervente, dokopali se placa u centru Grada na kojem će graditi stambeno-poslovni objekat; Simboli Dervente će biti porušeni kako bi se Klošari i kumovi Žunić i Pijetlović kriminalnim radnjama dokopali miliona


Piše: Slobodan Vasković


1.

Igor Žunić i njegov nepismeni kum Denis Pijetlović, poratni džeparoši, pljačkaši stanova i kradljivci svega što im je dopalo pod ruku, pripadnici ulične bande iz Dervente, pod nazivom “Klošari”, zajedno sa rodonačelnikom BudžetskoParazitske Dinastije Miodragom Simićen, gradonačelnikom Dervente, nastavljaju sa uništenjem simbola tog Grada, kako bi, nezakonito, zaradili nove milione maraka.


2.

Te Hulje, kao što ćete vidjeti u nastavku, ne prezaju ni od ucjena, kako bi se dokopali željenog zemljišta na kojem namjeravaju graditi stambeno poslovni objekat. Osladilo se Bagri nakon što su, u centru Dervente već izgradili  jedan stambeno-poslovni objekat, potpuno nezakonito.



Uz to su uništili porodicu Zorana Stojića, natjerali ih da napuste Derventu i, nakon svega, uzeli milione na prodaji nekretnina.


3.

Pervertit Žunić, plitak kao suv potok, predsjednik je Kluba poslanika “Crvene Sekte” u razrušenom parlamentu Republike Srpske, dok je njegov nepismeni kum, primitivac i monstrum, psovač djece, Denis Pijetlović, direktor AD “Komunalac” Derventa.


Nije čudo da psuje djecu, jer pripada Kriminalnom Sindikatu Milorada Dodika koji ne preza ni da likvidira djecu. 

4.

Namjera mi je da potpuno ogolim taj bolesni dvojac, koji ne preza od najgnusnijih laži i psovanja djece, što mi je posaban motiv da ih obojicu pretvorim u prašinu; To ću i učiniti u vremenu koje dolazi, jer takve gnjide i ljudski otpad to, u najmanjem, zaslužuju.


5.

Pervertiti i kriminalci Žunić i Pijetlović su pod zaštitom Željke Cvijanović, koja je i sama u teškim kriminalnim vodama, jer budžetski novac koristi za plaćanje ogromnih kockarskih dugova svog sina Stefana Cvijanovića i za njegove svakodnevne, veoma česte, “senzacije”. 



6.

Inkasant je Mile Radišić Klen, kum Milorada Dodika, šefa “Istrebljivača naroda” i Kuma “Kriminalnog Sindikata", u čijem Sodoma i Gomora objektu “Kajak” Stefan Cvijanović gubi na kocki stotine hiljada KM (godišnje to izađe preko milion KM) i u kojem se organizuju narkopartiji, koje štiti policija.



Sve navedeno svjedoči o čvrstoj uvezanosti vladajuće kriminalne strukture čiji je konačni cilj biološko uništenje naroda.


7.

Vraćam se Džeparošima i Obijačima/Pljačkašima stanova Žuniću i Pijetloviću, koji su svoje sposobnosti pljačke iz nevelikih, uličarskih pretvorili u velike, milionske, ulaskom u “Crvenu Sektu” i naoredovanjem u njoj rektalnim alpinizmom u anusima njenih šefova Dodika&Zločinaca.


8.

Esencija Zla, Pokvarenosti i svake vrste Prljavštine, što jesu, džeparoši i kumovi, Žunić i Pijetlović obezbijedili su sebi novi atraktivni građevinski plac na obali rijeke Ukrine, u samom centru Dervente, nadomak lokacije na kojoj treba da se pravi park  9. januar.


9.

Do placa su došli kriminalnim dogovorom, mafijaškim ugovorom, sa gradonačelnikom Simićem, kojem su prethodile obostrane ucjene. To je uobičajeni način djelovanja i komuniciranja unutar “Crvene sekte”.


10.

Tokom priprema za lokalne izbore u BiH/Derventi, 2020. godine, i odlučivanjem oko toga ko će biti kandidat za načelnika (kasnije gradonačelnika Dervente, koja je Gradom proglašena februara 2021. godine), derventski klošarsko-džeparoški duo Žunić-Pijetlović zahtijevali su od Simića da se povuče i kandidaturu prepusti Žuniću. 


11.

Simić, koji je bolesno zaljubljen u fotelju gradonačelnika, uzvratio im je kontraprijetnjom da će ući u trku za načelnika/gradonačelnika kao nezavisni kandidat, ukoliko ga Banditi, kakav je i sam, Žunić-Pijetlović budu spriječili da bude nominovan ispred “Crvene Sekte”.


12.

Simić je, kao obrazloženje za novi mandat, pojasnio da je on osoba “koja je preporodila Derventu” i da  zaslužuje da u “istoriji bude zapisan kao njen prvi gradonačelnik”. 



Simić je najviše preporodio svoje finansije, postao multimilioner, a u istoriju će ući kao jedan od beščasnih zločinaca koji su intenzivno radili na biološkom istrebljenju sopstvenog naroda.


13.

Bolesno ambiciozni Klošar/Džeparoš Žunić se uplašio poraza: ako izbaci Simića svjestan je bio da bi kroner (obojica su) odvukao određeni broj glasova i da mu nikakva izborna krađa, (koju je  počinio za izbore održane 15.11.2020. kako bi pomogao Simiću da “pobijedi”), ne bi mogla pomoći u namjeri da od džeparoša dogura do načelnika/gradonačelnika Dervente.


14.

Svoje bolesne ambicije, Uličar je uspio zatomiti, ali je ucijenio Simića - Kao protivuslugu za podršku Simiću kao kandidatu, zahtijevao je da njemu, Žuniću, i primitvnoj fukari Pijetloviću, tadašnji načelnik dozvoli preuzimanje atraktivne lokacije u centru Dervente, uz izmjenu Regulacionog plana, koja je podrazumijevala da na toj lokaciji bude ucrtana, odnosno predviđena, izgradnja stambeno-poslovnog objekta.


15.

Atraktivna građevinska parcela nalazi se pored lokacije na kojoj Grad Derventa gradi park “9.januar”, i tik uz zgradu nekadašnje škole "Zdravko Čelar" na samoj obali rijeke Ukrine. 


16.

Simić nije davao iz svog džepa ništa, već narodne resurse, pa je bez problema pristao na mafijaški ugovor sa Žunićem i Pijetlovićem.


Sredio je da (tadašnja) opština Derventa (sada Grad), dozvoli da nenajedeni džeparoši Žunić i Pijetlović povoljno dobiju plac na idealnoj lokacij: Zbog Klošara je izmijenjen i Regulacioni plan kako bi mogli da izgrade velelepan objekat.



17.

Uopšte ih nije interesovalo što će velikom broju građana, nakon izgradnje objekta crnim pokradenim parama od tih istih građana, biti onemogućen pogled na rijeku Ukrinu.


18.

Uz sve to, Simić je kapitalnim budžetom za 2020. godinu ucrtao ulicu koja okružuje park 9. januar a samim tim i Žunićevu i Pijetlovićevu lokaciju na kojoj grade svoj novi, milione vrijedan, objekat. Koliko će crnih para biti uloženo u njega i da li taj novac potiče i od trgovine opijatima izvijestiću kada dođe vrijeme za to. 


19.

Ucrtavanjem puta oko parka 9.januar, plac Uličara i Džeparoša Žunića i Pijetlovića, dobio je izlaz na saobraćajnicu sa obje strane, što je višestruko povećalo cijenu stambenih i poslovnih kvadrata u njemu, kao i samog zemljišta na kojem se gradi.


Pljačka bez presedana, ali bagra ne preza ni od čega, dok god ima i marka narodnog novca koju mogu iskoristiti za vlastite potrebe.


20.

Ponajmanje im je zasmetalo što ucrtani put, kada se izgradi, prelazi preko temelja Osnovne škole “Zdravko Čelar”, jednog od nekadašnjih simbola Dervente.



Ta škola je iznjedrila brojne dervenstke uspješne ljude, za koje nema mjesta nigdje, jer je Sekta sve zagadila. Izgrađena 1970. godine, Škola je bila ponos svih Dervenćana i u njoj je nastavu (nekada) pohađalo oko 850 učenika.


21.

Umjesto obnove simbola Dervente, na njenim temeljima načelnik Simić je, sa pripadajućim sektašima koji su tada bili većina u Skupštini opštine (sada više nisu), kapitalnim budžetom za 2020. ucrtao putnu saobraćajnicu, a na zemljištu škole odlučio da se pravi park 9. januar.


22.

Sve to bilo je dio kampanje SNSD-a  za lokalne izbore 2020. godine; Uobičajeno, privatni kriminalni projekti podvedeni su pod “patriotske” namjere; Sve će to platiti građane Dervente, u ovoj teškoj finansijskoj situaciji, za taj gradić, vrtoglavih 465 hiljada KM, od čega za put 130.000 KM.




Naravno, u taj projekat će se “ugraditi” Simićeve dvorske firme, kao i on lično.


23.

Tako je zapečaćena sudbina OŠ “Zdravko Čelar”, jednog od simbola Dervente: Biće srušeni i njeni temelji (porušena je u ratu), umjesto da se obnovi. Sve to, da bi se dodijelo atraktivni plac Džeparošima Žiniću i Pijetloviću.


24.

Nije Osnovna škola jedini simbol Dervente koji će pojesti nenajedeni prokletnici Žunić, Pijetlović i Simić, već i drvo koje je, takođe, simbol ovog Grada - riječ je o žalosnoj vrbi, staroj 60 godina.



I njoj su Uličari, Klošari, Džeparoši, Hronični alkoholičari i pervertiti Žunić, Simić i Pijetlović presudili - biće posječena, jer smeta kriminalnoj izgradnji novog stambeno-poslovnog objekta zločinaca Žuniča i Pijetlovića, kao i “ugradnji” u cijenu izgradnje puta Prokletnika Simića. 


Tradicija i smiboli Dervente su Gladnim Klošarima nebitni u odnosu na kriminalna djela koja će im donijeti nove milione.


25.

Međutim, Žunić, Pijetlović i Simić su zaboravili jednu sitnicu - uskoro odlaze sa vlasti i njihova nedjela će biti itekako tretirana. Džeparoši, kako stvarni, tako i mentalni, završiće u KPZ Foča, na dugogodišnjoj robiji. (nastaviće se i neće još dugo stati)