понедељак, 23. октобар 2023.

Nezvanično: Uhapšeni narkodiler Boris Grujić i dileri i zvjerski nasilnici braća Miletić; Aleksandar Miletić osuđen na 4,5 godina zatvora zbog zabijanja noža u oko vojniku OS BiH Siniši Blagojeviću

Aleksandar Miletić

Piše: Slobodan Vasković


U akciji MUP RS uhapšeni su, između ostalih, Boris Grujić, protiv kojeg je podignuta optužnica za krijumčarenje narotika 03.08.2023. godine.


Tada je Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv još šest lica, među kojima je i Aleksandar Nikolić, koji je optužen i u slučaju “Bojan Cvijetić”.


Riječ je o nastavku akcije u kojoj je u Banjaluci, 01.08.o.g., uhapšen Saša Kresojević sa 1,1 kilogram kokaina.


Policija je saopštila samo inicijale uhapšenog.


Droga je nađena u njegovom automobilu, a prema mojim informacijama branio se ćutanjem.


Kresojević je u pritvoru.


U današnjoj akciji uhapšeno je, kako se navodi, ukupno sedam lica, a među njima su i braća Aleksandar i Anđelo Miletić, zvjerski nasilnici.


Međutim, ispostavilo se da je Anđelo Miletić pobjegao, tako da je uhapšen samo njegov brat Aleksandar.

Anđelo Mileetić

Aleksandar Miletić (29) osuđen je na četiri i po godine zatvora zbog pokušaja ubistva Siniše Blagojevića, vojnika Oružanih snaga BiH. koga je na svadbi svoje rođake ubo nožem u oko u svadbenom salonu “Delfina” u Motikama kod Banjaluke!

Ovaj zločin desio se 24.07.2021. godine. 


Anđelo Miletić učestvovao je u surovom prebijanju poznatog banjalučkog ugostitelja Duška Brkića, zvanog Gera, 28.09.2017.


Brkić tokom oporavka nakon surovog prebijanja


“Trojica nasilnika su me brutalno pretukla, isjekla po leđima i vjerovatno bi me ubili da nije naišla moja supruga, a Osnovni sud u Banjaluci ih je stimulisao novčanom kaznom”, izjavio je Duško Brkić zvani Gera, poznati banjalučki ugostitelj, 22.07.2020. godine.


Brkić isječen razbijenom flašom

Taj dan presuđeno je Anđelu Miletiću, Davidu Krneti i Milošu Ćulumu da plate 12.000 KM kazne zato što su tri godine ranije, 28.09.2017. godine, Brkića isjekli flašom, slomili mu 11 rebara i nos.



Razlog su našli u tome što im je on u svom kafeu “Intermezzo” poslužio piće i rekao da je nakon što popiju kraj radnog vremena!