среда, 8. јун 2022.

Delu, NarkoNakazu narkodilera Vice Zeljkovića, ranio je Dela, pripadnik Pašine narkogrupe koji je pretukao fudbalera Vranješa, jer mu je maltretirao djevojku/suprugu; Kajkuta je pretukao Sjenica; Kajkut pozvao Pjevača Delu umjesto Nakaze Dele, kojem on i Vranješ plaćaju “zaštitu”

NarkoNakaza Dejan Kostić Dela

Piše: Slobodan Vasković


Mislio sam da se ne bavim vatrenim obračunom u kojem je ranjen NarkoNakaza Dejan Kostić Dela, jedan od dilera narkogrupe Vice Zeljkovića, sestrića Milorada Dodika.


Međutim, dojadile su mi “ekskluzivne informacije” plasirane iz policije čiji je cilj da se zaštiti kriminalac Kostić koji je, takođe, učestvovao u vatrenom okršaju, jer je i on pucao u nedjelju naveče, 05/06.06. ove godine.


Razlog pucnjave su Ognjen Vranješ, fudbaler AEK-a i njegov odličan prijatelj Saša Kajkut, bivši fudbaler FK “Borac”, koji su dobili batine 03. i 04.06. o.g.; Vranješ je dobio batine u “Jova baru”, u petak, 03.06., a Kajkut u subotu 04.06. u kafeu "988".


Pucnjava u kojoj je teškofrustrirani i iskompleksirani Kostić ranjen (prostrelna rana natkoljenice) desila se u nedjelju na ponedjeljak 05./06.06. ove godine.


Naravno da se zna ko je pucao i zbog čega, a policija “otkriva” slučaj "natenane" kako bi zaštitila Kostića, jer je njihov doušnik i saradnik u narkoposlovima.


Kostić, uz to, naplaćuje “zaštitu” Vranješu i Kajkutu, odnosno, oni mu na mjesečnom nivou plaćaju određenu sumu novca kako bi ih ta mala NarkoNakaza štitila od bilo kakvih problema, a oni sebi dozvoljavali da rade šta hoće.


Upravo je plaćanje “zaštite” ključni razlog pucnjave, jer je Kostić morao pokazati da zaista “štiti” svoje pulene; A kako ih štiti najbolje pokazuje činjenica da su i jedan i drugi dobili batine, te da nisu smjeli zucnuti.

Vranješ

“Triler” je počeo nakon što je Ognjen Vranješ, u čijem društvu je bio Kajkut, maltretirao M.A., djevojku vrlo vrlo opasnog kriminalca Danijela Delića kojeg, takođe, zovu Dela!


Danijel Delić je pripadnik narkogrupe Dragoljuba Pašagića Paše, a odležao je četiri godine zatvora zbog trgovine narkoticima. Zajedno sa Pašagićem i još devet lica uhapšen je 03.10.2011. godine. 

Pašagić

Presuđeni su 10.10.2013. godine, Pašagić je dobio pet godina zatvora, a Delić, kako sam naveo četiri; Ostali su dobili od 2-5 godina robije.


M.A. je pozvala svog dečka/muža, nakon čega je on u “Jova bar” stigao zajedno sa, takođe, preopasnim Jelenkom Sjenicom (Kopranovićem) o kojem sam pisao u nekoliko navrata.


Danijel Delić je prebio Vranješa, a dok ga je tukao, Kajkut, koji se tu nalazio, uzeo je Vranješov telefon i nazvao broj memorisan kao “Dela”.

Kajkut

Imao je namjeru da pozove svog i Vranješovog zaštitnika nakazu Kostića, ali je pozvao, sada već, trećeg Delu u ovoj priči - Milutina Delića Delu, pjevača!


U dahu je ispričao da Vranješa prebija Danijel Delić Dela, da bi mu Milutin Delić Dela rekao da on nema pojma o čemu govori.

Milutin Delić Dela

Kajkut je tada shvatio da Vranješ sve one koje zovu Dela memoriše kao Dela! Vrlo “inteligentno”!


Nije tu kraj priče, jer sada počinje novi zaplet “napetog” uličarskog “trilera” u kojem, očito, policija ima namjeru da Kostića, koji jeste ranjen i za to treba da odgovara onaj koji ga je i pogodio hicem, zaštiti od bilo kakvog progona, jer je i on pucao i jer naplaćuje “zaštitu” Vranješu i Kajkutu. 


Pjevač Milutin Delić Dela je u dobrim odnosima sa Sjenicom, pa ga je pozvao i ispričao mu šta se desilo.


Sjenica je vrlo vrlo kratkih živaca.

Jelenko Sjenica (Kopranović)

U subotu je našao Kajkuta, zajedno sa još nekoliko “drugara”, u kafeu “988” gdje ga je pred svima išamarao.


Opet nije bilo Kostića da opravda pare koje mu plaćaju za “zaštitu”.


Pritisnut od “klijenata” koji su poniženi i prebijeni, Dejan Kostić Dela pozvao je Danijela Delića Delu da se “rasprave” oko svega što se desilo.


“Rasprava” je zakazana na Starčevici, a završena je obostranom pucnjavom.Da je policija - policija, a ne servis kriminalaca dosad bi ih sve privela, a ne lagala javnost kako “vrše detaljnu istragu”.


Sad ću detaljno pratiti dalje postupke policije i OJT koje je već jednom sramno dogovorilo sa Kostićem preblage kazne, rekao bih nagrade za kratkog kompleksaša koji je fizički maltretirao dvojicu madića, sve to lično snimio i postavio na mrežama. (nastaviće se)