субота, 10. април 2021.

Kvadratura Kvada: ParazitskoBudžetska Dinastija Simić Derventu i sve u njoj koristi kao sopstvenu Potrošačku Korpu, ne plaćajući ništa, otimajući šta im se svidi; Crijevna Napast Simići imaju Najgladnije Oči na Planeti (foto + video)

Piše: Slobodan Vasković


1.

Živo me zainteresovao krik, vapaj, očaj, utučenost, povrijeđenost derventske Moralne Nakaze Milorada Simića, gradonačelnika Dervente (gradom proglašene 11.02.2021. godine), jer mu je, odlukom skupštinske većine, (koju čine opozicione stranke na republičkom nivou), smanjena plata sa 4.500 KM na 3.200 KM, pa sam odlučio da se pozabavim glavnim negativcem tog “trilera”.


2.

Stendap Hulja Simić toliko je javno jaukao zbog gubitka tih 1.300 KM, da je bilo mučno čitati njegove ogavne jadikovke zbog smanjenja previsoke, ničim zaslužene, plate. 


Još mučnije je pisati o tim Parazitima, što duže od decenije nemilosrdno isisavaju krv građanima Dervente. Mogli bi se, bez dileme, okarakterisati i kao VampirskoParazitskoBudžetska Dinastija.


3.

VampirskoParazitskoBudžetska Dinastija Simić, svi njeni članovi, žive već godinama na račun budžeta Bosne i Hercegovine, Republike Srpske i Dervente, koju tretiraju kao lični “Švedski sto” sa kojeg besplatno uzimaju šta hoće, kad hoće.



4.

U tekstu “Derventa/BudžetskoParazitska Dinastija: Kako je Milorad Fuentes Simić, Stendap Hulja, uberusan od suza što mu je smanjena plata, pokrao izbore u Derventi; Mentalna gnusoba Žabac Žunić organizator izborne krađe; Imena njegovih saučesnika i imena svih fiktivno prijavljenih birača” (objavljenom 01.04.o.g.), precizno sam naveo gdje je ko od članova te “Dinastije” Najgladnijih Očiju na Planeti zaposlen, a u seriji tekstova, koji slijede, detaljno ću ih demontirati, jer su to Čudovišta, a ne Ljudi.


5.

Iako isisavaju ogroman novac iz svih budžeta, iako pljačkaju na svim poslovima, iako su bogati kao Krez, kompletna porodica živi, bukvalno, na račun grada: Ne plaćaju ni ručkove, ni troškove telefone niti bilo koje druge troškove koje imaju, već sve namiruju iz budžeta Dervente. 



U privatne svrhe, naravno, koriste službena vozila, gorivo za njih plaćaju građani, a sve što im se dopadne, uzimaju besplatno, kao da je njihovo.


Riječju, to su rijetko viđeni Prokletnici, koji “iz usta” otimaju. Nije im mrsko oteti ni do pola prežvakani zalogaj i do kraja ga sažvakati i pojesti, takva je to ogavna porodična Životinjska Farma!


6.

U ovom tekstu navešću dva primjera otimačine, što je način djelovanja članova Gospodara Dervente, čiji politički kraj je veoma blizu; Toliko blizu da je rukom opipljiv.


Priča prva - Skuter


7.

Jedna uspješna poslovna franšiza iz BiH (ime joj ne navodim, kako im ne bih izazvao još veće probleme, nakon što su brutalno izreketirani od Simića),  otvorila je svoj novi poslovni objekat u Derveni.


Otvaranje se desilo pred sam početak predizborne kampanje, a firma se, što je bitno za nastavak priče, bavi prodajom širokog asortimana roba: od prehrane preko bijele tehnike do mašina u namjenskoj industriji. 


8.

Nekoliko dana nakon svečanog otvaranja u poslovni objekat te firme došao  je Davor Simić, mlađi sin Milorada Simića, koji je i aktuelni odbornik u Skupštini Grada Derventa.



Raspitivao se taj Izopačenik kod prodavaca o ponudi skutera koji su bili na akciji; Svim žarom Neiživljenog Dripca želio je da nabavi jedan za člana porodice.


9.

Nakon što je pogledao ponudu, konstatovao je da je skuter, koji je na akciji koštao 4.000 KM, previše skup i napustio objekat. 


Međutim, nekoliko dana nakon ovog Gutanja Skutera Gladnim Očima, Intelektualno Impotentni Davor Simić došao je nazad u pomenuti objekat i preuzeo dvotočkaša. 


10.

Poslovodstvo firme u Derventi dobilo je direktivu iz centrale preduzeća da skuter, vrijedan 4.000 KM, otpiše kao škart robu. Razlog “škartiranja” bila je želja Gladnog Gmaza Milorada II Nezasitog da skuter dobije besplatno. I dobio ga je!!!



11.

Naravno, prije toga je “uvažena” Stendap Hulja Milorad I Simić direktno zvao direktora firme i objasnio mu snagom svog kriminalnog autoriteta da bi bilo jako dobro da njegovo drago dijete dobije skuter besplatno.


Nakon razgovora, direktor je odlučio, kako ni bi imao problema u poslovanju u Derventi od različtiih inspekcija, da skuter pokloni Davoru Simiću, mladom Mentalnom Bijedniku.



Bitno je napomenuti da mu tata, prije zasjedanja svake Skupštine, čitko ispiše šta treba reći; Da sinčić sve to nauči napamet, a tata ga nakon toga ispita, pa tek potom pusti na zasjedanje; Što sasvim dovoljno govori o kvalitetnim pripremama za svaku Skupštinu Grada! 


12. 

Milorad I Podli/Prljavi/Zli/Pokvareni ima dva sina; Osim Mentalnog Pornokrate Davora, ima i Prvorođenog Igora, sklonog ekstremnim sportovima, svemu što vole mladi i besplatnim užicima, na račun budžeta Grada Derventa.


13. 

Igor Simić, stariji sin Milorada Odvratnog, nakon što je vidio Bracin skuter, odmah je otišao u istu prodavnicu, gdje mu je za oko zapeo kvad 4x4 koji je na akciji koštao 12.000 KM. 


Tek je kvad bio preskup za tu “sirotinjsku”, zaista bijednu porodicu. 



14.

Šta je u takvoj situaciji mogao da učini Milorad Bezočni/Besprizorni/Vječno Glanih Očiju, već da ponovo pozove vlasnika poslovnog objekta i dogovori “škartiranje” kvada od 12.000 KM, kako bi ga poklonio Igoru Ekstremno Gladnom/Željnom svega Besplatnog/Otetog! 


15.

Igor Simić nije preuzeo kvad u poslovnici firme u Derventi, već je skupocjenu otetu mašinu, uzeo u Matuzićima u Federaciji BiH. (nastaviće se i neće još dugo stati)