понедељак, 26. април 2021.

Dodikova i Režimska Mržnja prema Stanivukoviću: Demonstracijom sile nad Gradonačelnikom Režim pokazuje bijes zbog istraživanja koje ukazuje da će u Banjaluci izgubiti sa najmanje 30.000 glasova razlike u trci za inokosne funkcije od kandidata Opozicije; Pokazuje i Režimsku nemoć, jad, strah i mentalnu bijedu

piše: Slobodan Vasković

Režim Milorada Dodika i on lično ne mogu da sakriju mržnju prema Drašku Stanivukoviću, jer je oduvao njihovog kandidata Moralnu Nakazu Igora Radojičića na izborima 15.11.2020.

Njihovu mržnju bezgranično pojačava posljednje istraživanje javnog mnjenja, koje svjedoči da će kandidati opozicije za funkcije predsjednika RS i člana Predsjedništva BiH ostvariti najmanje 30.000 glasova razlike u svoju korist u Banjaluci. I da opozicija ima dalji trend rasta.

Poziv Stanivukoviću je bijedni pokušaj diskvalifikacije Gradonačelnika Banjaluke, koji će dodatno povećati i njegov, ali i rejting cijele opozicije.

Ponovo su na Stanivukovića krenuli Huntom. Toliko očekivano da je prejadno.


Razlog - navodno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme pandemije; Još se navodi da je osumnjičen za krivično djelo.

Ludilo u otrovanim glavama Režima ne prestaje; Iako je bilo na desetine objavljenih snimaka, tekstova o kršenju epidemioloških mjera koje su počinili visoki funkcioneri autokratske vlasti, nije bilo nijednog poziva na saslušanje za počinjenje krivičnog djela.

Da ne govorim o težim i teškim krivičnim djelima koja svakodnevno čine pripadnici Istrebljivača Naroda koji, između ostalih, javno štite svakog svog kriminalca, pa i Mileta Tadišića Klena i njegov bespravno izgrađeni dio Sodome i Gomore, noćnog kluba "Kajak".