среда, 14. април 2021.

U automobilu Milana Tubina, narodnog poslanika koji je nedavno prešao u SPS Gorana Osnovca Selaka, pronađeni narkotici; MUP RS nije saopštio ni riječi o tom slučaju, jer Režim računa na Tubina i SPS

Tubin i Selak


Piše: Slobodan Vasković


Prijedorska policija je 8. aprila u automobilu narodnog poslanika Milana Tubina, prilikom pretresa, pronašla deset grama marihuane i određenu količinu drugih teških narkotika. 

 

Prema mojim izvorima, Policijska uprava Prijedor povodom ovog slučaja otvorila je “istragu”. 


 

Moji izvori dalje navode da je u momentu kada je pronađena droga, Tubinov automobil vozio član njegove najuže porodice. 

 

Na saslušanju je on tvrdio da je drogu koristio za lično uživanje, ali se ta količina može smatrati dilerskom. 

 

Milan Tubin je do skora bio član SDS, na čijoj listi je i izabran u Narodnu skupštinu RS.

 

Tubin je 14. februara objelodanio da napušta SDS i da prelazi Socijalističku partiju Srpske, na čijem čelu je Goran Osnovac Selak. 

 

Tubin je tada naveo da je u SPS „prepoznao mlade ljude koji se bore za budućnost Srpske, za privrednu i demografsku obnovu i ostanak mladih“. 

Veoma je interesantno da niko nije objavio da je u Tubinovom automobilu pronađena droga, a da to nije saopštila ni PU Prijedor, ni MUP RS. Očito se svjetlosnom brzinom uklopio u način djelovanja Režima.



Očito su i Režimu i u MUP-u RS u SPS-u, ali i u Tubinu „prepoznali mlade ljude koji se bore za opstanak antinarodne vlasti”, odnosno, očito je da Milorad Dodik namjerava SPS vratiti u svoje okrilje; SVe sa “travom” i kokainom!