недеља, 7. март 2021.

Mile Radišić Klen pokušava svim podzemnim sredstvima, ucjenama i prijetnjama nasiljem, da spriječi “potapanje” kluba “Kajak”, nove banjalučke Sodome i Gomore, koji je bespravno sagrađen i morao bi biti srušen; Klen traži podobnog sudiju da nezakonito potpiše Rješenje o zabrani rušenja objekta


Piše: Slobodan Vasković


Mile Radišić Klen pokušava na sve načine spriječiti rušenje noćnog kluba “Kajak”, koji je bespravno sagrađen i za koji je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio da će biti srušen.


Osim podzemnih pritisaka, ucjena i prijetnji nasiljem, Klen nastoji sudski spriječiti rušenje “Kajaka”.


“Kajak” je, nakon “Drame”, nova Sodoma i Gomora Banjaluke u kojoj s eodržavaju korona žurke “obogaćene” raznoraznim “supstancama”, radi jačeg  “doživljaja”.


Njegov plan je sljedeći: Podnijeće tužbu za utvrđenje sticanja prava svojine građenjem na tuđem zemljištu, u kojoj će tražiti od suda da odredi mjeru obezbjeđenja zabrane rušenja objekta. 


Time želi dobiti na vremenu dok Narodna skupština Republike Srpske ne izmijeni zakone koji se odnose na legalizaciju bespravno izgrađenih objekata, a koji bi, naravno, njemu išli u korist, jer je kum Milorada Dodika. 


Klen već nekoliko dana, sa svojim plaćenicima iz pravosuđa, traži sudiju koji će donijeti takvu kriminalnu mjeru obezbjeđanja. Prema mojim informacijama, još ga nisu našli, jer se sudije koje režim kotroliše boje donijeti takvu nezakonitu odluku. 


Svakog sudiju koji bi potpisao Radišićev zahtjev, što bi bio čisti kriminal, trebalo bi hitno i zauvijek udaljiti iz pravosuđa.


Međutim, Radišić ne popušta i ucjenjuje svog plaćenika Srđana Forcu, koji je nedavno izabran u VSTS, da mu, ne birajući sredstva, nađe sudiju koji će donijeti navedenu nezakonitu odluku.


Forca pokušava da se izvuče iz cijele priče, ali Klen mu prijeti objavljivanjem kompromitujućih detalja o njemu.


U naredna dva dana detaljno ću izvijestiti javnost o načinima na koje Klen ucjenjuje Forcu, koji je duboko ogrezao u kriminalu, o čemu sam već pisao.

Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković i
Dodikov Udo Boris Šugo Bot Udovičić, narko diler i makro


Nedavno sam objavio da Stefan Cvijanović, sin Željke Cvijanović, prosječno u “Kajaku” troši najmanje 100.000 KM mjesečno na kockanje i ostala “zadovoljstva”.


Međutim, nedavno je bio baš dobrog raspoloženja pa je za veče prokockao 70.000 KM, o čemu sam takođe, izvijestio.


Naravno, svi njegovi dugovi se pokrivaju iz budžeta RS. (nastaviće se i neće još dugo stati)