среда, 10. март 2021.

Pisamce Falsifikatorki Biseri Turković, gospođi ministarki: Vaše Laži su Patološke, kao i vaši šovinistički ispadi; Niste Vi nikakav reprezent BiH već besramna falsifikatorka, najobičnija Nula i Tupo Oruđe u rukama Tri Feudalca koji razbijaju BiH



Piše: Slobodan Vasković


1.

Gospođo Falsifikatorko, nisam uopšte zgrožen dezinformacijama kojima pokušavate obmanuti i teško slagati javnost da niste pokušali ući u SR Njemačku sa Falsifikovanim PCR testom.


2.

Štaviše, tako nešto sam i očekivao, jer Vama, kao i ogromnoj većini ostalih državnih funkcionera, laž, manipulacija, neistina, falsifikovanje, progoni, nezakonitosti, kriminal, korpucija, brukanje i sramoćenje BiH na svakom koraku…, su kontinuitet ponašanja i djelovanja.  


3.

Uostalom, prelako je izračunati koliko ste dangubili u Albaniji i Austriji, pa uvjeriti se da niste mogli imati regularan PCR test, već ste posegnuli za “e-mail” testiranjem u Sarajevu, odakle je stigao lažni nalaz, dok ste, istovremeno, bili u Beču.


4.

Vaši domaćini su to baš lako izračunali i ponizili Vas bez milosti.


5.

Gospođo Falsifikatorko, na stranici Ministarstva spoljnih poslova SR Njemačke jasno stoji odluka da nema izuzetaka za ulazak u Njemačku - što znači da svi, pa i diplomate, moraju imati uredan PCR test, ne stariji od 48 časova. 


Uz to, njemačke vlasti su, u januaru ove godine, notom obavijestile Ambasadu BiH u Njemačkoj, koja je notu proslijedila u MIP BiH, da sve diplomate koje dolaze iz BiH u tu zemlju moraju imati PCR test, ne stariji od 48 časova.


To pravilo važi od 15.01.2021. godine i trebali bi ste to da znate, jer je o tome obaviješten i MIP BiH, ali je Vama očito nepoznato, jer ste frontalna neznalica. Nisam uopšte zgrožen Vašim neznanjem; Dapače, ono je toliko očekivano. 


Nisam zgrožen ni neznanjem jadnih, bijednih ulizica koji pokušavaju da Vas brane, jer oni su bili i ostali rektalni alpinisti Režima na svim nivoima. Karakteriše ih mržnja, neznanje, masivni nedostatak inteligencije!


6.

Prije nego nastavim, objaviću Vaš “demanti”, odnosno gomilu laži i neistina koje ste iznijeli povodom mog teksta, a koje je, kao Vašu reakciju prenio list “Oslobođenje”.


Oslobođenje (10.03.): Turković nakon tvrdnji da je pokušala ući u Njemačku s falsificiranim testom: Prečesto sam meta, a sada...


Ministrica Bisera Turković kaže da je jasno da ima političkih centara kojima ne odgovara da BiH bude na pravi način i kvalitetno predstavljena



Bisera Turković, ministrica vanjskih poslova BiH, pokušala je navodno ući u Njemačku sa falsifikovanim PCR testom, objavio je na svom blogu novinar Slobodan Vasković. Nakon ovih tvrdnji ministrica Turković kratko se osvrnula na ovu vijest.

-U posljednje vrijeme sam prečesto meta lažnih vijesti, a sada sam zgrožena dezinformacija koje je jako teško ispratiti i demantirati. Jasno mi je da ima političkih centara kojima ne odgovara da BiH bude na pravi način i kvalitetno predstavljena u Berlinu, Beču ili u Bijeloj kući. U tom kontekstu vidim i takve vrste manipulacija i iznošenja neistina, napisala je kratko ministrica Turković.


7.

Gospođo Falsifikatorko, niste Vi meta nikakvih lažnih vijesti; Vi i Vaše navodno djelovanje u korist BiH su laž same po sebi. Da ne pominjem “vakcinacije za vakcinisanje” i Vašu nesposobnost da nabavite ijednu vakcinu ili, kako im vi tepate “vakcinaciju”; Da se mogu Falsifikovati, vjerujem da bi ste bili uspješniji!



8.

Vaše Laganje je do te mjere nakvasalo da ste uspjeli ubijediti sebe da BiH na pravi način i kvalitetno predstavljate u Berlinu, Beču ili u Bijeloj kući.


Vaše Laganje je Patološko, posljedica narcisoidnosti i, kako mi se čini, neizlječivo.


9.

Nigdje Vi niste kvalitetno predstavili BiH, već ste, gdje god ste maknuli svoju “megamarkantnu” figuru, državu izbrukali i ostavili iza sebe šokirane domaćine Vašim ponašanjem.


10.

Prije nego nastavim, da iznesem još nekoliko činjenica vezanih za Falsifikovanje PCR testa, sa kojim ste pokušali ući u SR Njemačku, ali ste u tome spriječeni: Država koja Vas je ugostila pokazala je ogromnu strpljivost sa Vama i Vašim suludim zahtjevima.


11.

Ne samo da niste Vi imali uredan PCR test, već ni Vaša naoružana jednonacionalna pratnja i delegacija.


Čak za sve njih niste obezbijedili avionsku kartu iz Beča za Berlin, već je dio njih, kako mi je potvrđeno u MIP-u u Sarajevu, automobilima stigao u glavni grad Njemačke.


12.

Niste Vi, otužna, neuspješna Falsifikatorko, izloženi nikakvim napadima “političkih centara kojima ne odgovara da BiH bude na pravi način i kvalitetno predstavljena u Berlinu, Beču ili u Bijeloj kući”, već ste upravo Vi pripadnik jednog od Feudalnih političkih centara moći u BiH koji, zajedno sa drugim Feudalcima, što u robovskom odnosu drže druga dva naroda, čini sve da BiH ne profunkcioniše kako bi mogli nastaviti da je pljačkaju, beskrajno, sve do posljednjeg čovjeka u njoj, ma kako se on zvao.


13.

Vi ste gospođo ministarko, Falsifikatorko, jedna obična Nula, koja zahvaljujući Bakiru Izetbegoviću, teško truje Ministarstvo spoljnih poslova BiH i rastura ga na kapilarne dijelove.


14.

Kada ste me već povukli za tastaturu svojim Patološkim lažima, evo vam prilike da javnosti saopštite istinu o tome zbog čega sistematično, svakodnevno i uporno progonite sve bošnjačke kadrove u MIP-u, koji nisu iz SDA, a, uporedo sa tim ogavnim poslom, i one srpske, hrvatske i drugih nacionalnosti?!


Zato što ste Patološki Šovinista!


15.

Imajte u vidu, prije nego pokušate ponovo slagati javnost o ovom pitanju, da posjedujem izjave brojnih progonjenih ne samo iz MIP-a, već cijele DKP mreže.


16.

Objasnite zbog čega na službena putovanja vodite delegacije koje su jednonacionalnog sastava, iako je BiH multietnička država?


17.

Objasnite zbog čega ste po preuzimanju MIP-a izjavili da “više nema tronacionalnog, već samo jednonacionalno” , što je direktan udar na Ustav BiH i to dosljedno primjenjujete? Ko ste Vi da na taj način rušite državu BiH i njen Ustav?


To što Vas je Bakir Izetbegović imenovao na tu funkciju ne znači da Vam je dao MIP u privatno vlasništvo, pa Vi u njemu i sa ljudima koji rade u toj instituciji možete da činite što Vas je volja.


18.

Zašto ste nezakonito naložili retroaktivno smanjenje plata u DKP mreži i prisiljavate zaposlene da vraćaju novac koji su zaradili, čime rušite DKP mrežu BiH? 


Vi za to treba sudski da odgovarate, a svi dokazi o navedenom postoje u MIP-u!


19.

Kao što postoje dokazi da zabranjujete pripadnicima MIP-a drugih nacionalnosti da slave svoje praznike i pokušavate ih prisiliti da to ne čine? 


I za to postoje dokazi u MIP-u u vidu brojnih žalbi koje ste dobili zbog takvog šovinističkog ponašanja.


20.

Gospođo Falsifikatorko, mogao bih ja navesti još desetine argumenata, ali nema potrebe za tim; Svima je jasno da ste Vi samo igračka u rukama Izetbegovića, koji je sastavni dio "Tri Feudalca", zajedno sa Draganom Čovićem i Miloradom Dodikom, što narode BiH prisiljavaju da budu dio Šovinističke Farse u kojoj ih bjesomučno pljačkaju.


U tom, po BiH, pogubnom igrokazu Vi ste njihovo Tupo Oruđe kojim razbijaju državu. Ne očekujem da to shvatite, prekomplikovano je za Vas i Vama slične! 



21.

I da zaključim: Uprkos Vašim Patološkim lažima, falsifikatima, manipulacijama, šovinizmu i progonima podređenih, niste vi nikakav reprezent BiH; Vi ste bruka i sramota BiH i kao takva jedno Ništa čije političko vrijeme brzo ističe, kao i centara moći navedenog Feudalnog Trojca!