петак, 26. фебруар 2021.

Željka Cvijanović finansira kockarnicu “Kajak” Mileta Radišića Klena - do 100.000 KM mjesečno; U “Kajaku” iza 22 časa korona žurke sa “pojačanim” doživljajem; MUP RS štiti korona žurke, umjesto da kažanjava Klena i učesnike


Piše: Slobodan Vasković


1.

Željka Cvijanović finansira kockarnicu “Kajak” koja je u vlasništvu Mileta Radišića Klena, presuđenog kriminalca i kuma Milorada Dodika.


2.

Cvijanovićeva mjesečno finansira “Kajak” sa najmanje 60.000 KM do 100.000 KM.


Toliko njen sin Stefan izgubi mjesečno kockajući se u Radišićevom lokalu. I provodeći se na korona žutrkama, koje se u "Kajaku" organizuju. 


3.

Stefan Cvijanović je ubijeđen da je specijalista za poker aparate i ostale igre na sreću, kao i za klađenje, te ga taj “specijatet” dnevno košta najmanje dvije hiljade KM. I to svaki dan.


Stefan Cvijanović u “Kajaku” doslovno rečeno “visi” svakodnevno.


On je u dobrim odnosima sa Klenovim sinovima Srećkom i Renatom. Klen&Sinovi su vlasnici “Kajaka”.


4.

Kockanje je lični problem Stefana Cvijanovića, ali je pitanje otkud Željki Cvijanović najmanje 60.000 KM mjesečno (često su te cifre i značajno veće) da finansira “hobi” sina?


Na godišnjem nivou je to 720.000 KM i taj novac sasvim izvjesno nije od plate.


Taj novac je, izvan svake razumne sumnje, iz prljavih, podzemnih tokova, što svjedoči da ni Cvijanovićeva nije imuna na kriminalne radnje, a razumijevanja za nju ne može biti zbog toga što na taj način “pokriva” enormne kockarske gubitke i dugove svog sina.


Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković
i Dodikov Udo Šugo Bot Boris Udovičić
koji je zvjerski pretukao suprugu i izbacio je iz auta u pokretu

5.

Međutim, nije tu kraj priče o “Kajaku”, Stefanu Cvijanoviću i ostalim pripadnicima retardirane kvazielite koja uništava RS, sa ciljem da biološki istrijebi najbrojniji narod koji živi u tom entitetu. 


Ukoliko nastave ovim tempom satiranja po principima “sprežne zemlje” i “mentalne pornokratije”, Srbi će sa područja BiH nestati u narednih 25 godina. 


6.

Vratimo se “Kajaku”: Nakon što dođe vrijeme da se sve kafane, restorani, kafići… zatvore, “Kajak” nastavlja da radi.


Zaključavaju se vrata, a ulazak je dozvoljen samo pripadnicima vladajuće idiotske, gnusne, bahate elite, koja u lokalu organizuje korona žurke. 


Žurke, doživljaj koji pružaju, snažno je “pojačan” opijatima svih vrsta u enormnim količinama. 


Opijati se u “Kajaku” iza zatvorenih vrata sasvim otvoreno konzumiraju, a žurke traju do ranih jutarnjih časova.


Redovni učesnik žurki je i Željkin ljubimac, što povećava cifru koju plaća Radišiću i “Kajaku”, jer osim za kockarske dugove, treba novac iskeširati i za žurke i sve ono što vole “mladi kvazielite”, koja je, poput pošasti, poharala RS.


Cifra od 60.000 KM, koju Cvijanovićeva plaća Radišiću za “pasiju” svog sina Stefana, mjesečno se, zbog navedenog, penje i do 100.000 KM! Sitnica za majku koja baš voli svoje dijete!


7.

Sve to poznato je šefu Hunte Draganu Lukaču i njegovom prvom banjalučkom batinašu Milošu Brkiću, načelniku Policijske uprave Banjaluka.


8.

Umjesto da sprečavaju žurke sa “pojačanim doživljajem”, kažnjavaju njihove učesnike, pripadnici MUP RS, po strogom naređenju Lukača i njegovog banjalučkog dobermana Brkića, štite “elitne” partijanere i njihova nezakonita i nelegalna okupljanja; Samim tim i sve što se u “Kajaku” dešava - od prodaje do konzumiranjan opijata. Istovremeno, satiru građane Banjaluke i za najmanju grešku.


9.

Debilna kvazielita je na vrhuncu perverzija i jezivog ponašanja i djelovanja.


Umislili su da su Rimski Cezari, iako nisu odmakli od probisvijeta i razularene svjetine što se razbacuju novcem otetim od građana, dovedenih na rub egzistencijalnog opstanka.


10.

Lukaču te Žurke itekako dobro dođu, jer njegovi ubačeni igrači snimaju učesnike koje on tim video klipovima drži u šaci; Kako njih, tako i njihove roditelje.


11.

Lukač je beskrupulozni kriminalac, a ne policajac, spreman na svaku vrstu zla - do otvorene zaštite likvidacija, kao što je to u slučaju ubistva Davida Dragičevićam, gdje on lično, uz podršku Milorada Dodika i Željke Cvijanović, sprečava otkrivanje ubica, koji su iz policijskih redova, i njihovih saučesnika.


12.

Budući da je i Lukač opak bolesnik (nije sramota biti bolestan, ali je veliki problem ne liječiti se), uopšte ne bi trebalo začuditi da nakon ovog teksta “fingira” neku "raciju" u “Kajaku”.


13.

Naravno, u Klenovom zmijskom gnijezdu tada neće biti niko od pripadnika retardirane kvazielite, već Režimski vojnici u ulozi statista koje će Lukačevi pitbulovi navodno, pred kamerama, “istresti iz gaća”, kako bi prodali još jednu prejeftinu, prozirnu i idiotsku manipulaciju stanovništvu o tome kako oni “ozbiljno” rade.


14.

Lukač je sklon režiranju takvih treš akcija kojima javnosti pokušava prikazati da u RS postoji MUP, a ne Hunta i da je on policajac, a ne šef svih Zločinačkih organizacija u Banjaluci. (nastaviće se i neće još dugo stati)