субота, 27. фебруар 2021.

Teško Kriminalizovano banjalučko tužilaštvo štiti Dodikovog dilera i nasilnika Šugo Bota: Za Dodikovog Udo narko dilera, koji je pokušao ubiti suprugu, korumpirano tužilaštvo predložilo novčanu kaznu; Bolesni Šugo, gmizavac i nasilnik, nije se ni pokajao zbog zločina koji je počinio; Sud bi morao presuditi Narkodilera i Nasilnika na višegodišnju robiju


Piše: Slobodan Vasković


1.

Teško kriminalizovano banjalučko tužilaštvo, koje je još uvijek pod punom kontrolom Milorada Dodika, predložilo je novčanu kaznu za Dodikovog narko dilera Borisa Šugo Udo Udovičića, (koji prodaje opijate maloljetnicima), zbog nasilja u porodici, kada je zamalo likvidirao sopstvenu suprugu Tamaru 22.11.2019. godine (u periodu od 21 do 22 časa u Banjaluci), na putu Banjauka - Slatina.


2.

Optužnica je podignuta u vrijeme dok je na čelu OJT bio Glavni tužilac Želimir Lepir, zaštitnik ubica Davida Dragičevića i njihovih saradnika, pa nije nikakvo iznenađenje da je učinio sve da zaštiti i ubicu u pokušaju - Dodikovog Udo Šugo Bota, koji već osam godina prodaje drogu maloljetnicima, bavi se prostitucijom, pokušava ubiti svoju suprugu Tamaru...


zločinac Želimir Lepir


Za sve zlodjela, Režim je Dodikovog Udo nagradio sa 760.752 KM, izvučenih nezakonitim ugovorom iz IRB-a, kako bi angažovao psihopate slične sebi da poprave imidž “Lidera Psihopata" na mrežama.


IRB-ova uplata Šugavom narkogmazu

3.

Prijedlog novčane kazne, koju je banjalučko tužilaštvo u optužnici zatražilo za Dodokovog narkogmaza, je za tu Životinju nagrada, nikako kazna!


Prijedlog novčane kazne za pokušaj ubistva
od korumpiranog tužilaštva

4.

Ukoliko Osnovni sud prihvati prijedlog korumpiranog tužilaštva i novčano kazni Dodikovog narko dilera Ugo Šugo Bota, onda će biti direktni saučesnik u trovanju banjalučke djece opijatima koje to narkodilerskonarkomansko smeće prodaje.


Osnovni sud

5.

Za nadati se da će Sud maksimalnom kaznom od tri godine zatvora (predviđenom za nasilje u porodici) presuditi Šugavca i na taj način spasiti dio djece od ovog bolesnog, psihotičnog, nasilnog narkopredatora. Na taj način bi očitali i lekciju korumpiranom, podlom i pokvarenom banjalučkom tužilaštvu koje je u funkciji ubica, kriminalaca, narko dilera, zelenaša i svih ostalih zlikovaca, već godinama!


Okružno tužilaštvo Banjaluka

6.

Visoki sudski i tužilački savjet BiH, koji se, napokon riješio kriminalca Milana Tegeltije, (što je, kao i svi drugi veliki zločinci iz RS završio kao savjetnik u Dodikovom kabinetu), trebalo bi da izvrši nadzor nad ovim slučajem i da ne dozvoli da prljavi mali narkopacov prođe bez drakonske kazne - robije zbog pokušaja ubistva supruge Tamare!


7.

Napad na nju nije bilo nikakvo nasilje u porodici, već klasičan pokušaj likvidacije. I nije to bilo prvi put, jer je i prije tog 22.11.2019. godine Dodikov Udo, teški psihički bolesnik, premlaćivao suprugu pred maloljetnim djetetom do besvijesti.


Ljekarski nalaz

8.

Iz Osnovnog suda u Banjaluci mi je odgovoreno da je ta pravosudna institucija Optužnicu protiv podlog NarkoSkota potvrdila Rješenjem 21.07.2020. godine. "Održano je ročište za izjašnjenje o krivnji i kaznenom nalogu, gdje se optuženi izjasnio da nije kriv”, navedeno je u odgovoru Osnovnog suda Banjaluka.


Odgovor Osnovog suda Banjaluka

9.

Samo ova činjenica dovoljno potvrđuje o kako bolesnom skotu, ološu i ljudskom smeću se radi.


Da podsjetim, Tužilaštvo tereti Dodikovog Udo Narko Šugo Bota da je 22.11.2019. godine,, teško pretukao svoju suprugu Tamaru i “primjenom nasilja ugrozio spokojstvo i tjelesni integritet oštećene”.


Surovo prebijanje sopstvene supruge makro, narko diler i narkoman Dodikovo Udo, izvršio je u automobilu “pasat”. 


U optužnici se navodi da je poslije verbalnog sukoba sa suprugom, prijetio da će je ubiti. Nakon prijetnji ubistvom, udario je, kako se u optužnici tvrdi, šest puta šakom u glavu, grudni koš, lijevu ruku, izgrebao je noktima…


Optužnica

“Nanio joj je tjelesne povrede u vidu nagnječenja očne jabučice, sa krvnim podlijevanjem kapka lijevog oka, oguljotinu na lijevoj polovini lica, nagnječenje nosa, krvni podliv, sa otokom lijevog obraza, nagnječenje donjevilične regije, s potpunim iščašenjem oba donjevilična zgloba, oguljotinu u predjelu lijevog ramena, krvni podliv na prednjoj srani grudnog koša, krvni podliv regije lijeve nadlaktice, oguljotinu regije desne podlaktice, krvno podlijevanje lijeve šake, nakon čega je oštećenu istjerao iz vozila i ostavio u nenaseljenom mjestu blizu puta”, navodi se u optužnici. 


Nalazi i mišljenja klinika o povredama koje je
narkodilesrkonarkomansko smeće Šugo nanio supruzi 

10.

Glavna rasprava je, prema navodima Osnovnog suda, zakazana za 18.05.2021. godine i tada će se vidjeti da li su se Sudije konačno oslobodile pritiska mafije i počele da sude po zakonu, a ne po ličnim zahtjevima Dodika i njegove zločinačke kamarile.


11.

U Tužilaštvu su, prilikom podizanja optužnice, mogli bar shvatiti da od šest udaraca Retardiranog Dodikovog Udo Šugo Bota, njegova supruga nije mogla zadobiti, najmanje, trinaest teških povreda.


To može značiti samo jedno - da je pokvareni, podli narkoštakor suprugu izbacio iz automobila u pokretu; Praktično, to implicira da je pokušao da je ubije! U to nema nikakve dileme.


Stefan Cvijanović, Bogoljub Zeljković
i Dodikov Udo, narko diler i ubica u pokušaju

12.

Već ranije sam naveo da Dodikovo Udo štite njegov setrić Vico Zeljković, Stefan Cvijanović, sin Željke Cvijanović (koji mjesečno troši najmanje 100 hiljada na kockanje i "senzacije" u noćnom klubu "Kajak" Mileta Radišića Klena). Međutim, iza njega stoji i njen drugi sin Filip Cvijanović, izuzetno sklon nasilju i devijantnom ponašanju, o čemu ću detaljno izvjestiti u narednim danima. 


Kao i o Trećem Čovjeku, kojeg sam već pominjao, a koji je sa Dodikom, zajedno, šef svim navedenim jadnicima i ovisnicima.


Šugavog Dodikovog Bota, narko dilera koji prodaje opijate maloljetnicima, štiti i friški Dodikov savjetnik Milan Tegeltija, koji je, dok je obavljao funkciju predsjednika VSTS uništio pravosuđe BiH.

Cvijanović, Dodik i Milan Tegeltija

13.

Šugavca štiti i Siniša Kojdić, saučesnik u zataškavanju ubistva Davida Dragičevića, koji je za taj zločinački akt, po nalogu Dragana Lukača, nagrađen pozicijom načelnika Odjeljenja za krvne delikte u PU Banjaluka (u junu 2020.). Nagradu je Kojdiću uručio Lukačev doberman Miloš Brkić, načelnik PU Banjaluka.


Miloš Brkić
14.
Djelovanje Lukača je MONSTRUOZNO - za načelnika Odjeljenja za krvne delikte imenovao je  Kojdića, saučesnika u prikrivanju zločina teškog ubistva. Takvo ponašanje dokazuje stvarni zločinački karakter Lukača i njemu odanih pripadnika policijskog kriminalnog Kartela!


Dragan Lukač

15.

Kojdić je ukrao krunski dokaz - donji veš Dragičevića, na osnovu kojeg se precizno mogao utvrditi način na koji je David ubijen.


Siniša Kojdić, tužilac Biljana Janković i Zoran Bošnjak

Za krađu Davidovog donjeg veša podignuta je optužnica protiv Mikice Marjanca i Zorana Bošnjaka, krim tehničara Kartela, 07.09.2018. godine, ali do sada nisu procesuirani.


Bošnjak je, 05.10.2018., podnio krivičnu prijavu protiv Kojdića zbog krađe dokaza, ali ni od toga nije bilo ništa.


16.

Kojdić je vodio uviđaj 24.03.2018. godine kada je pronađeno tijelo Davida Dragičevića i falsifikovao dijelove Zapisnika.


Zapisnik sa uviđaja nakon pronalska 
tijela ubijenog Davida Dragičevića

Takođe je, zajedno sa Marinkom Matijevićem, odanim poslušnikom Darka Ilića, jedne od ključnih osoba u ubistvu Davida Dragičevića, prisustvovao obdukciji tijela Davida Dragičevića, 25.03.2018.


17.

Obdukciju je uradio patolog Željko Karan, takođe, saučesnik u prikrivanju likvidacije.


Željko Karan i Matijević, desno od njega


Tada je Kojdić slao viber poruke o predmetima poturenim u džepove Dragičevića, kako bi se lažno pokazalo da je David u kobnoj noći, 18.03., opljačkao kuću Đorđa Rađena. Kasnije je dokazano da David nikada nije ni bio u kući Rađenovih, koji su ključni saučesnici u ubistvu. 


18.

Bilo im je bitnije “dokazati” da je ubijeni David počinio izmišljeno krivično djelo, nego istražiti ko je ubio Davida; Jasno je da je riječ o zataškavanju, jer je dio pripadnika MUP RS, među kojima je i Dubravko Kremenović, direktan učesnik otmice i likvidacije dvadesetjednogodišnjeg mladića.


David Dragičević (otet 18.03.2018., potom mučen i ubijen; 
Njegovo tijelo pronađeno je 24.03.2018.)

19.

Dalibor Vrećo, teški kriminalac koji, nažalost, obavlja tužilačku funkciju, brojnim opstrukcijama istrage ubistva Davida Dragičevića ima za cilj spasavanje ubica i učesnika u zataškavanju likvidacije.


zločinac Dalibor Vrećo

Vrećo je, 16.11.2020., Ifetu Feragetu, advokatu porodice Dragičević, uputio dopis u kojem ga obavještava da je donio Naredbu o nesprovođenju istrage protiv Siniše Kojdića, inspektora MUP RS, koji je ukrao dokazni materijal iz istrage o ubistvu Davida Dragičevića.


Dopis zločinca Vreće advokatu Ifetu Feragetu

U vrijeme likvidacije Davida (otet 18.03.2018., mučen i ubijen, a tijelo nađeno 24.03.2018.), Harmonikaš iz Pakla Kojdić je bio samo inspektor. Dodik ga redovno poziva da mu svira, a lično ga je zaštitio od sudskog progona - bitnija mu je svirka od činjenice da je Kojdić saučesnik u likvidaciji.


Harmonikaš iz Pakla Kojdić i Milorad Dodik

20.

Da u RS postoji policija, a ne Hunta, ispitali bi detaljno da li, kakve i kolike koristi Kojdić ima od Šugavog Dodikovog Udo Bota Birisa Udovičića, dilera droge maloljetnicima, ubice u pokušaju i ljudskog smeća i ološa, kojeg bezrezervno štiti i podržava. (nastaviće se i neće još dugo stati)