субота, 4. фебруар 2023.

Posljednji susret narkodilera i perača narkonovca Nešića, trostrukog ubice i NarkoBosa Matkovića i velikog dilera Šinikovića desio se 02.07.2022. godine

Narkodileri: Trostruki ubica Matković, Nešić i Šiniković

Piše: Slobodan Vasković


1.

Posljednji susret narkodilera Nenada Nešića sa NarkoBosom i trostrukim ubicom Milanom Matkovićem, te Draženom Šinikovićem, velikom narkodilerom iz Trebinja desio se na svadbi Stefana Kreštalice u Istočnom Novom Sarajevu, 02.07.2022. godine.


2.

Kreštalica je član DNS-a, nalazio se na njihovoj listi za pralamenet BiH, a već sam pisao da zajedno sa Nešićem švercuje kokain i marihuanu iz Crne Gore, a da novac peru preko firme “SKS” koja se bavi prodajom i iznajmljivanjem skupocjenih automobiila.


Kreštalica


3.

Na svadbi su sem Nešića, njegovog brata Predraga, Mladena Lučića, takođe pripadnika Nešićeve narkomanufakture bili i Milan Matković, veliki NarkoBos, kao i veliki narkodiler Dražen Šiniković.

4.

Te noći, podsjetiću, Nešići i Lučić napali su fizički Nedeljka Eleka, bliskog prijatelja Milorada Dodika na Jahorini (bilo je to kada su otišli sa svadbe), o čemu sam pisao u tekstu -  Teško drogirani Nenad i Predrag Nešić, kao i Mladen Lučić, sa još dvadesetak osoba, napali Nedeljka Eleka, jednog od najbližih saradnika Milorada Dodika i partnera u raznoraznim "poslovima"; Nešići iz pritvora pušteni prije par časova.


5.

Tada su još uvijek iz Tužilaštva BiH stizale informacije da će uhapsiti Nešića, ali očito je Milanko Kajganić “zaboravio” na njega.


6.

Međutim, uhapšen je, nedugo nakon svadbe, Matković. Desilo se to 22.07.2022. godine, što sam objavio u tekstu “Uhapšen veliki NarkoBos Milan Matković, trostruki ubica, kojeg je štitila Diana Kajmaković”, uz još niz podataka o narkošefovima iz Hercegovine.


7.

O poslovima Nešića i Matkovića pisao sam u, takođe, niz tekstova, a odabrao sam za ovu priliku Mon Ami - Noćni klub u vlasništvu trostrukog ubice Matkovića, velikog narkodilera i Nešića, narkodilera i perača narkonovca”.



Noćni klub je na splavu.


8.

Treba navesti i da postoje informacije da se Nešić sa Matkovićem sreo dan prije nego je Trostruki ubica uhapšen, ali to najbolje znaju pripadnici SIPA. 


Matković je još uvijek u pritvoru.


9.

Veliki narkodiler Dražen Šiniković, drugi bitan Nešićev narkoprijatelj (ali i prijatelj visokog funkcionera MUP RS Milosava Savkovića), uhapšen je 23.08.2022. godidne.

Šiniković je jedan od najbližih saradnika Matkovića, ali i šef Kavačkog klana u RS za područje Trebinja. Usko je sarađivao i sa narkodilerom Nešićem.


10.

Dok su njih dvojica u pritvoru, bilo je za očekivati da im se priduži i Nešić, ali njega je spasio Milorad Dodik uz pomoć Tužilaštva BiH, tako da je narkodiler i veliki perač narkonovca Nešić postao ministar bezbjednosti BiH, što je neviđeno poniženje za državu.  


Savjet ministara BiH potvrđen je 25.01.2023. godine. (nastaviće se)