петак, 17. фебруар 2023.

Maločekinjasti crvi, poneka vlasuljarka i lažni dijamant


Piše: Slobodan Vasković


1.

Neki Aleksandar Goganović, kojeg je Milorad Dodik izvukao iz nosa i postavio za zamjenika ministra odbrane BiH, izjavio je u transu, nakon što su mu friško amputirali ganglije, da je “Milorad Dodik otac srpske nacije”.


2.

Njegova izjava izvjesno je posljedica 50 nijansi halucinogenih pečurki, kombinovanih sa bezvremenim poltronstvom i idiotizmom toliko velikim da prijeti da proguta svemir.


3.

Goganovićevu izjavu su prenijeli brojni mediji, ali niko nije apelovao da mu se pruži pomoć. Ok, jasno je zašto nije - takvima pomoći nema.


4.

Maločekinjasti crv Goganović nadmašio je čak i vlasuljarku Sanju Vulić, koja je svojevremeno izjavila da je za nju “Dodik Tito”. 


5.

Nije pojasnila ni tada, ali ni do sada, da li je mislila na Edina Gačanina Tita, jednog od 50 najvećih narkobosova na Svijetu ili, pak, na Tita Gubića, transvestita iz Zagreba, vrlo nasilnog i sklonog kriminalu.


6.

Vulićki, izvjesno, nije “sjeo” Goganovićev pristup “50 nijansi halucinogenih pečurki”, pa se priprema za još “snažniju poruku” u vezi sa Titom zvanim i Dino, odnosno Titom Transvestitom, poznatom i po tome što vrijeđa, pjuje i fizički napada novinarke. 


7.

Tito i Dino Dodik čeka novo ukivanje u “zvijezde” i, pritom, mijenja uloge kao kameleon - sada je stečajni upravnik “Alumine” i cijele RS.


8.

Za to vrijeme SDS je “nabacio” novi veb sajt i ostao bez ijednog odbornika u Banjaluci.


Babaljizacija SDS-a dala je već rezultate, vrlo maligne. Metastaze se u toj kvaziopozicionoj stranci tek očekuju.


9.

Kao i u PDP-u, koji bezuspješno pokušava da lažne dijamante proda narodu kao prave i svoje iako je to toksično kamenje već odavno u Dodikovoj cipeli. 


Ne da ga žulja, već da ga gazi, “jer on cvijelja drvlje i kamenje” i proizvode od glinice.


10.

Nadao sam se da će se Borenović suočiti sam sa sobom, priznati teške greške koje je počinio, ali sam, nakon čitanja njegovog intervjua u “Oslobođenju”, shvatio da od toga nema ništa.


Kada bi pokušao da se suoči sam sa sobom i prestao iznositi poluistine, onesvijestio bi se od straha kako nisko je pao.


11.

I da konačno razriješim jedno vrlo bitno pitanje koje se povlači već mjesecima: Nije SDP BiH dao četvrtog delegata u Domu naroda BiH Miloradu Titu i Dinu Dodiku, već PDP.


Lažni dijamant!