среда, 8. фебруар 2023.

Poziv mortus pijanog Branimira Šehovca u 22.29.: Nije rekao da li su ga natjerali da zove Mića Danilović ili Nenad Nešić

piše: Slobodan Vasković

Sad me, u 22 časa i 29 minuta, zvao Branimir Šehovac, načelnik PU Istočno Sarajevo, da me obavijesti kako ima "sve dokaze protiv mene".

Na moje pitanje zašto ne podnese krivičnu prijavu protiv mene, rekao je da će podnijeti. Rekao sam mu: "Izađi malo iz Kavačkog klana, neka te puste, pa podnesi tu krivičnu".

Onda sam ga pitao zašto je dosad nije podnio, rekao je da je već podnio.

Nije saglasan sam sa sobom!

Na moje pitanje da li su naredili da me zove Mića Danilović, Nenad Nešić ili neko drugi od Kavčana kojima pripada, pijana budala je kazala "Ja ću tebe sada objaviti".

Još je rekao da "kriminalci naručuju tekstove kod mene" protiv njega, što je nonsens, jer on je kriminalac.

Prije nego me počeo uznemiravati sa službenog telefona, zvao je članove moje porodice u Istočnom Sarajevu. A baš se napritiskao brojeva.

Nisam baš bio blagonaklon prema tom kavačkom kriminalcu, već sam mu rekao da ode prvo da duva kako bi se izmjerilo koliko je popio, a potom da "naduva" redom, zajedno sa svim koji su ga nagovorili da me zove.

Kaže da jedva čeka da se vidi sa mnom na sudu u Beogradu i kako jedva čeka da vidi "kako sjedim narkomanisan".

Zaista me uplašila ta kreatura koju nisam štedio; Moram priznati da sam upotrijebio vrlo teške riječi, ali kako drugačije da razgovara čovjek sa pijanom, našmrkanom magarčinom koja je načelnik PU Istočno Sarajevo, pripadnik Kavčana, njihov sluga; Pri tom, uznemirava članove moje porodice, pa i mene. Još mi je poslao i poruke -"Sad ću ja objaviti tebe". "Da znaš".

Idiot nastavlja da zove...