субота, 4. фебруар 2023.

Vila NarkoNešića od 177 m2 stambene površine (296 m2 korisne površine) u Novom Sadu koju nije prijavio (Foto+Dokument)

Vila NarkoNešića (desna) u Novom Sadu

Piše: Slobodan Vasković


Poodavno sam objavio da narkodiler, perač narkonovca i ministar bezbjednosti BiH Nenad Nešić ima brojne nekretnine u Novom Sadu; Između ostalih i stan, zemljište, udio u noćnom klubu na splavu “Mon Ami”(zajedno sa narkodilerom Milanom Matkovićem)... 


Objavio sam i niz drugih nekretnina, sve sa fotografijama, koje posjeduje NarkoNešić na teritoriji Istočnog Sarajeva, kao i fotografije stambeno-poslovnih objekata čijom gradnjom je oprao milione evra zarađene od narkotika. Tu su i penthausi u Tivtu, o čemu sam takođe pisao. 


Međutim, nisam objavio da ima i vilu; To su učinili novinari CIN-a (utvrđujući šta Nešić nije prijavio od imovine nakon što je narkodiler postao ministar bezbjednosti), a ja sam našao dokumente koji to potvrđuju kao i fotografije Nešićeve vile koja je još samo jedan u nizu dokaza da sve što je “stekao”, a “stekao” je mnogo potiče iz narkoposlova. 



Ne objavljujem adresu na kojoj se vila nalazi, iz razumljivih razloga, ali je istina da je blizu Petrovaradina.


Vila se vodi na Nešića i njegovu suprugu Maju koja je u dokumentu sa svojim djevojačkim prezimenom - Maja Miščević.



Večeras objavljujem vilu, fotografije i dokument, a narednih dana ću i zgradu u kojoj NarkoNešić ima stan od 98 m2 u centru Novog Sada. (nastaviće se)