уторак, 28. август 2018.

Nasilje ne prestaje na Dodikovoj Životinjskoj Farmi

Piše: Slobodan Vasković

"Institucije"
1.
Organizuju Ubistvo i Likvidiraju Davida Dragičevića, sakriju i unište dokaze i onda krenu da zgaze sve one koji traže istinu o zločinu.

Ko to radi? “Institucije”.

2.
Nakon 150 dana protesta, kojim građani mirno traže Istinu oko Naručilaca Ubistva i Ubica i Pravdu za njih, pozovu u Tužilaštvo Davora Dragičevića “na otvranje dokaza”, kojih pola nema. 

Gdje je ostala polovina dokaza? Gdje je Davidov telefonski aparat? Na drugom mjestu. Kažu “Institucije”.

Dokazi se “otvaraju” nakon 150 dana od Ubistva? Da, tako to rade “Institucije”.

3.
Po nalogu tih istih “Institucija”, ali i ostalih, svih 150 dana se satanizuje Žrtva Ubistva David Dragičević, njegovi roditelji i demonizuju oni koji traže istinu i pravdu. 

4.
“Institucije” ne praštaju, jer su ih preuzeli Zlikovci.

5.
Zlikovci narede Ubistvo Vladimira Kovačevića, novinara BN TV - Baš zato što radi za BN, što je osnovao "Gerilu", što se ne uklapa u jednoumlje. Biran je rukom da bude Ubijen, kako bi se poslala Poruka!



Sačekaju ga profesionalni batinaši sa metalnim šipkama na rasklapanje, na čijem vrhu je metalna kugla: Tri udarca u glavu, Vlado pada, nastavljaju “šibati” po tijelu i nogama.

“Tako se obučava za batinanje tom spravom - takozvanim teleskopom”, tvrde oni koji se razumiju u “astronomiju”. 



Tako se Ubija!

6.
“Institucije” se, navodno, odmah daju na posao, traže, istražuju, privode…

Vlado ima nagnječenje mozga i još uvijek je u bolnici. Malo je bolje danas nego juče.

Nikad više neće biti kao prije napada "Teleskopima", prije pokušaja Ubistva, jer će ostati traume. Stalna životna drama mladog čovjeka, oca dvoje maloljetne djece, čije Ubistvo je naređeno, jer ne pripada i ne podržava vladajuću životinjsku nomenklaturu.

7.
Dok je Vlado u bolnici, Miri Kostović, novinarki “Elta TV”, prijeti “Institucija” JP Nenad Nešić, jer mu se ne dopada kako izvještava, pa najavljuje da će je “nogama gaziti”.



8.
Može mu se, jer je on jedan od ponosnih vlasnika “Institucije” JP “Putevi” na Životinjskoj farmi Milorada Dodika; Može mu se, jer je opljačkao milione, bukvalno oteo, ali ostali ponosni vlasnici “Institucija”, poput onih koji su privatizovali MUP RS, ništa ne preduzimaju.

9.
Protiv Nešića postoji već mjesecima zadokumentovana krivična prijava za milionske prevare, koja kupi prašinu u ladici Darka Ilića, načelnika Uprave za organizovani kriminal. Da, onog bolesnog lažova Ilića, saučesnika u Ubistvu Davida Dragičevića. 

Postoji i protiv Petra Đokića, ali i Đoka je “Institucija”, džaba što je opljačkao desetine miliona KM.

10. 
Zašto Nešić ne bi prijetio? Može mu se, jer ga štite ostale “Institucije” dok pljačka, otima, prijeti, Gazi Nogama!!!

11.
Pročitao sam jutros FB post mlade, visokoobrazovane, višestruko nagrađivane muzičarke Ljubinke Kulišić iz Zvornika. Kojoj ne daju posao godinama, jer nije spremna pognuti glavu i ima svoj stav.

12.
Ljubinka je napisala da napušta RS zbog prijetnji.



Dok su samo njoj, sestri, bratu, ocu, majci prijetili, trpila je i borila se. Kada su zaprijetili njenoj staroj bolesnoj baki da će joj baciti bombu na kuću, više nije mogla izdržati.

A zaprijetili su 27.08.

“Institucije” će zaštiti Bombaša i njegovog Šefa, ne sumnjajte u to.

13.
Spremni su ubijati i stare I nemoćne samo da bi pacifikovali i anestezirali javnost. Ne samo u Zvorniku, već širom RS. Uzduž i poprijeko Dodikovom Životinjskom Farmom.

14.
Ko stoji iza prijetnji Kulišićevoj? Ko bi stajao sem Zorana Stevanovića Gladnog, koji je odranije poznat po Nasilju.

On je i najavio Ubijanje Djece i Unučadi i Ubijanje se i desilo. Sada su na redu novinari, stari i nemoćni.

15.
I Stevanović je “Institucija”, ponosni vlasnik Zvornika i svih života u njemu. Koji odlučuje i o smrti - Djece, Unučadi, sada i Starih i Nemoćnih.

16.
Iz svih dijelova RS imam najmanje po jednu ovakvu priču. Ne stižem ih sve objaviti, toliko ih je. Pristižu kao talas; Progonjenih je premnogo.

17.
“Institucije” rade svoj posao temeljno - čiste sve na svakom pedlju što nije u skladu sa njihovom ideologijom - Otmi, Otmi, Otmi…

Vlasnik "Institucije"
18.
Kada progoni, psihomučenja, mobing, osiromašenje, pretvaranje u građane drugog reda… neposlušnih nisu više davali željene rezultate, prešlo se na brutalnije varijante: Likvidacije, Pokušaje Ubistva, Bacanje Bombi, Gaženje Nogama…

19. 

“Institucije” ne praštaju! I spremne su na svako Zlo! Jer ne postoji nijedna bez Fantomke!