среда, 17. јул 2024.

Odlazeći gradonačelnik Stanivuković uložio 10.500 KM građana Banjaluke za fotografsku opremu svojih ličnih fotografa; Iako, što se tiče obnavljanja mandata, “može da se slika”, Mali Zli Patuljak ne može da pobjegne od gigantske narcisoidnosti


Piše: Slobodan Vasković


Odlazeći gradonačelnik Draško Stanivuković, uprkos teškom padu rejtinga, i dalje pomno misli na svoj izgleda na fotografijama.


Malom Zlom Patulljku mnogo je važnije da mu je svaka dlaka na fotkama na svom mjestu od bilo čega što je bitno za građane.


Stanivuković je, da bi fotošop što bolje radio, nabavio novu fotografsku opremu za svoja dva lična fotografa Sergeja Ćukovića i Aleksandra Čavića.


Čavića je naslijedio od Igora Radojičića koji ga je stalno vodio sa sobom, a tako danas čini nekada Lepršavi, a sada već dobro ocvali odlazeći gradonačelnik.


Ćuković je novi fotograf koji se pridružio “Draškovim Dječacima”.


Iako je sve više svjestan da, što se tiče obnavljanja mandata, “može da se slika”, Stanivukovićeva narcisoidnost je gigantskih razmjera.


Zato je uložio u foto-opremu 10.500 KM novca koji pripada građanima.





Prošle godine za fotografsku opemu dato je 9.000 KM, im to javnom nabavkom od 07.06.


Ove godine, isti dan, uloženo je još 1.500 KM. Ukupno 10.500 KM za slikanje gradonačelnika. 



Koliko je narodnih para dao za šminku, zasad nije poznato.





Ok, bar će, kada politički nestane sa javne scene u oktobru ove godine, Stanivuković imati brojne albume da lista. I razmišlja o tome kako lažna istraživanja koja u njegovo ime plasiraju raznorazni kozlići, jarići, radojičići, te manipulacije i laži, koje su isključivi način komunikacije Malog Zlog Patuljka sa javnošću, ne donose pobjedu.


Kao što je ne donose ni fotošopirane fotografije Aleksandra Čavića i Segeja Ćukovića.