уторак, 14. март 2023.

Vlado Crta Đajić u odbrani kriminalizacije klevete

Piše: Slobodan Vasković


Vlado Crta Đajić “pojasnio” je novinarima zbog čega se kriminalizuje kleveta.



"Iako sam protiv svih vrsta ograničavanja i rada i govora i priče, ali da se mora uvesti red da ne bi druga djeca preživjela ono što su moja djeca preživjela. Moja djeca su preživjela pakao. Neko od novinara je napisao dr 'Crta' Vlado Đajić, da sam ja narkoman, iako su znali da nisam. To je prenijelo dvanaest portala i novina i sve to isto i otišao sam i da se testiram. Treba napraviti reda, ali ne rigoroznog, da druga djeca ne bi preživljavala ono što su moja", rekao je Đajić u razgovoru s novinarima ispred Narodne skupštine.


Nadimak Crta dao sam mu ja i u potpunosti opisuje tu Spodobu, što bi rekao njegov šef Milorad Dodik.


Bilo bi pristojno od Crte da ubuduće ne mijenja redoslijed riječi, jer ih čini neharmoničnim. Znači, pravilno je Vlado Crta Đajić, a ne Crta Vlado Đajić.


Da ne bi bilo nikakve zabune - Ostajem pri svemu što sam napisao o Crti, a nastaviću pisati o njemu.

Mogao je Crta da objasni i otkud on sa brojnim narkodilerima na fotografijama, a posebno otkud on i kavčanin Srđan Svjetlanović koji je optužen za likvidaciju u Nikšiću.


Ali, da ne bih dužio, ponovo ću objaviti dva teksta o njegovoj botovskoj mreži kojom se služio i koju je plaćao, a koja je branila njegov lik i nedjela što ih je počinio.


O tome Crta nije rekao ni riječ. 


Umjesto njega govore njegovi botovi!


(AUDIO) U Ime Crte: Najgnusnije uvrede na račun građana, novinara, TV kuća, portala od Crtinih botova koje predvode Aleksandar Đekić, njegova desna ruka i Željko Derajić, njegov najveći poltron kojeg su mu na karoseriji kamioneta isporučili iz Čelinca (06.09.2022.)


Piše: Slobodan Vasković


Sasvim slučajno ušao sam u viber grupu botova Vlade Crte Đajića, “humaniste”, koji građane RS, koji se ne slažu sa njegovim načinom rada, naziva lešinarima, hijenama, stokom…


Sve to čine njegove botovi koje predvode Aleksandar Đekić, Crtina desna ruka, i smeće Željko Derajić, navodni portparol, kojeg su dovezli na karoseriji kamioneta iz Čelinca i isporučili.


Kad sam već ušao u tu viber grupu, što ne bih snimio i sve te poruke, audio poruke, gnusobe koje dogovaraju Crtini botovi i sve to prezentovao javnosti da vide sa kim i kakvim Šljamom imaju posla.


Prvo da navedem medije koji su na udaru Crtine Ogavne Botovske Grupe: N1, BNTV, GERILA.INFO, ŽURNAL.INFO, CAPITAL.BA, INFOVEZA.COM, MOJAHERCEGOVINA.COM, Slobodanvaskovic.blogspot.com…

Željko Derajić

Derajić i Đekić “osmislili” su i “komentare” kojima brane Crtu i njegove bolesne poteze, bilo da se radi o političkim promašajima ili kobnim ljekraskim greškama.


Navešću, za početak, samo nekoliko karakterističnih komentara koje ćete sigurno prepoznati, jer se često emituju, budući da Idioti vode Crtin “napad” i “odbranu”.



Evo šta zaista Crta misli o građanima, novinarima, političkim protivnicima, o čemu najbolje svjedoče komentari koje su “osmislili” Žerajić i Đekić.


Đekić

1.Kako vas nije sramota. Niste u stanju ništa dobro da vidite za ovih godina koliko Klinički centar vodi dr Vlado Đajić. A čovjek je toliko dobrog svom narodu učinio. A sad kad još kada je epidemija, pljujete, sramota. Obični lešinari


2.Dr Đajić je najboji direktor koga je banjalučki Klinički centar ikad imao. Vidite li Hirurgiju dole u centru grada, Pulmologiju??? To su sve njegovi poduhvati da se zaštiti Klinički centar i radnici...  Šakali jedni, jadni ste i bijedni, u stanju ste samo da vrijeđate, vi ste sramote ovog društva.


3.Pljujete po najboljem doktoru, najboljem čovjeku, LJUDINI iz naroda. Vi ste otpadnici.


4. Za povraćanje su mi ovi novinari koji od svega prave senzaciju , izigravajući pri tom moralne vertikale koje ukazuju na propast društva, a to rade iz skroz pogrešnih pobuda. To su bolesnici i plaćenici .  


5. Plaćenička stoko i bagro prestanite sa sranjima i pustite ljude da rade svoj posao u ovim teškim vremenima.


Iz komentara je uočljivo da je kokain u velikoj mjeri uništio Crtinu sivu masu, a, budući da sam došao do stotine audio i pisanih poruka njegovih botova, na čelu sa Đekićem i Žerajićem, koje ću emitovati u narednom periodu, tek će se moći tada do kraja razumjeti u kolikoj mjeri je rashodovan mentalni sklop Crte, ali i Đekića i Žerajića.


Za danas sam se odlučio da objavim dio audioporuka (iz botovske viber grupe u koju slučajno zabasah) Crtinog poltrona Đekića u kojim se on obraća botovima, govori o novcu koji im Crta plaća, navodi imena botova, pravljenju lažnih naloga… 



U ime Crte: Đekanović i Žerajić, Crtini poltroni, građane, preko botova kojima komanduju, nazivaju Degenericima; Botovima 500-700 KM za njihov toksični rad (07.09.2022.)

Piše: Slobodan Vasković


Nakon što sam, sasvim slučajno, uspio da uđem i UKC viber grupu botova Vlade Đajića Crte, nisam se uopšte šokirao onim što sam pročitao na desetinama stranica i fotografija sa najgnusnijim komentarima (slali ih kao dokaze), kojima se brani narkomanska ruina.


Degenerik Derajić

Botovima komanduju Aleksandar Đekanović i Željko Derajić koji svoje bolesne frustracije istresaju na mrežama.

Degenerik Đekić

Iako je komentar koji ću navesti namijenjen svima onima koji se usude kritikovati Prvog Bolesnika UKC RS - Vladu Crtu Đajića, on najbolje opisuje upravo njega, Đekića i Derajića - To su, izvan svake razumne sumnje, DEGENERICI. 


botovska imena


Komentar koji se po naredbi Đekića i Derajića koristio na društvenim mrežama: “Nije neko lud što je ove platforme nazvao socijalne mreže, pa svaki degenerik sebi da za pravo da uči institucije kako da rade svoj posao”!


botovska imena


Objavljujem i nekoliko desetina botovskih imena koja koriste na mrežama, kao i koliko novca ti jadnici dobijaju da bi radili najprljaviji mogući posao koji je, ujedno MR njihovih toksičnih mentalnoh sklopova.



Naravno, puštam u drugi audio snimak Degenrika Đekića na kojem on objašnjava zašto Đajić još uvijek nije platio botovima za njihov ogavni rad i, što je nevjerovatno, za sebe taj Degenerik tvrdi da je “politički neutralan".