среда, 7. септембар 2022.

U ime Crte: Đekanović i Žerajić, Crtini poltroni, građane, preko botova kojima komanduju, nazivaju Degenericima; Botovima 500-700 KM za njihov toksični rad

Piše: Slobodan Vasković


Nakon što sam, sasvim slučajno, uspio da uđem i UKC viber grupu botova Vlade Đajića Crte, nisam se uopšte šokirao onim što sam pročitao na desetinama stranica i fotografija sa najgnusnijim komentarima (slali ih kao dokaze), kojima se brani narkomanska ruina.


Degenerik Derajić
Botovima komanduju Aleksandar Đekanović i Željko Derajić koji svoje bolesne frustracije istresaju na mrežama.


Degenerik Đekić

Iako je komentar koji ću navesti namijenjen svima onima koji se usude kritikovati Prvog Bolesnika UKC RS - Vladu Crtu Đajića, on najbolje opisuje upravo njega, Đekića i Derajića - To su, izvan svake razumne sumnje, DEGENERICI. 


botovska imena

Komentar koji se po naredbi Đekića i Derajića koristio na društvenim mrežama: “Nije neko lud što je ove platforme nazvao socijalne mreže, pa svaki degenerik sebi da za pravo da uči institucije kako da rade svoj posao”!


botovska imena

Objavljujem i nekoliko desetina botovskih imena koja koriste na mrežama, kao i koliko novca ti jadnici dobijaju da bi radili najprljaviji mogući posao koji je, ujedno MR njihovih toksičnih mentalnoh sklopova.



Naravno, puštam u drugi audio snimak Degenrika Đekića na kojem on objašnjava zašto Đajić još uvijek nije platio botovima za njihov ogavni rad i, što je nevjerovatno, za sebe taj Degenerik tvrdi da je “politički neutralan".


(nastaviće se)