уторак, 13. септембар 2022.

Kavčani Kostrešević i Marić poslali Tužilaštvu falsifikovani Plan akcije 26.03., pa sada, nakon što sam objavio izvorni, progone stotine pripadnika MUP RS kako bi pokušali da se spasu sudskog progona zbog prebijanja i lomljenja privedenih, ali ne i saslušanih, desetina osoba, 26.03.o.g.


Piše: Slobodan Vasković 


1.

Kavčani Narko”General” Siniša Kostrešević i Mladen Marić, njegova narkokrtica i načelnik Uprave za organizovani kriminal, dostavili su Posebnom odjeljenju RJT falsifikovani Plan akcije sprovedene 26.03.o.g., kada su, po njihovom naređenju, privedene i polomljene na desetine osoba, a da niko nije saslušao. 


2.

To je stvarni razlog ponižavanja, satiranja, svjesnog bolesnog maltretiranja i mobingovanja stotina pripadnika srušene institicije MUP RS, koje, njihovim poligrafisanjem i saslušavanjem, sprovode nižerangirani pripadnici Kavačkog klana po naredbi višerangiranih Kavčana - Narko"Genarala” Siniše Kostreševića, direktora Policije i njegove narkokritice Mladena Marića.



3.

Originalni Plan akcije 26.03. objavio sam 08.09.o.g. i već pet dana traje istraga stotina pripadnika MUP RS koje se sumnjiči da su mi dostavili taj dokument koji teško optužuje Kostreševića i Marića za falsifikovanje. (Četiri dana su ih poligrafisali).


4.

Zamislite kakva je to policija kada njeni čelni ljudi falsifikuju dokumente koje dostavljaju Tužilaštvu?! To nije MUP RS, već zločinačka organizacija koja već peti dan zaredom progoni i ponižava stotine podređenih Kostreševiću i Mariću,  kriminalcima koji štite NarkoKlanove, prodaju informacije iz dešifrovanih Skaj i Anom aplikacija, manipulišu njima, skrivaju one koji su iz Kavačkog klana, obavještavaju ih o akcijama hapšenja….


5.

Peti dan progona, u akciji pod radnim naslovom “Ko je Vaskoviću dostavio dokument”, Kostrešević i Marić su konstatovali da nisu otkrili ništa, kako sam i najavio.


6.

Akciju progona policajaca naredio je Milorad Dodik, “jer je neprihvatljivo da cure originalni dokumenti, kada već imaju i plasiraju Tužilaštvu falsifikovane”. Narko"General" je Dodiku obećao da će sve riješiti do subote, 10.09.o.g., a danas je već 13.09. i nije riješio ništa.


7.

Plan akcije za prebijanje i lomljenje četrdesetak privedenih 26.03.o.g., koji su potpisali i realizovali Siniša Kostrešević, direktor Policije, Mladen Marić, načelnik Uprave za organizovani kriminal, Miloš Brkić, načelnik PU Banjaluka, Srđan Stojaković, zamjenik komandanta SAJ, Snježana Radivojević, zamjenik načelnika UKP, Saša Japundža, zamjenik komandanta žandarmerije, te Siniša Bereta i Mirko Živković, visoki funkcioneri MUP RS. I tu akciju nareio je Dodik.

8.

Svi oni dobili su po primjerak tog dokumenta i nije bilo nikakve potrebe da poligrafišu bilo koga izvan Kostreševićeve grupe.


9.

Nakon što su oni koji su privedeni bez ikakvog razloga, na osnovu spiska koji su pravili Kostrešević i Marić, teško polomljeni i nakon što su podnijeli krivične prijave protiv Narko”Generala” i Narko”Krtice”, nadležno Tužilaštvo je otvorilo istragu i zatražilo Plan akcije. 


10.

Plan su Kostrešević i Marić, nakon višestrukih zahtjeva Tužilaštva, nekoliko puta mijenjali, preciznije falsifikovali, da bi, nakon par mjeseci, dostavili falsifikovan dokument. Pri tom im nije palo na um da ja posjedujem originalni.


11.

Kada sam ga objavio 08.09.o.g., nastupili su strah, histerija i panika kod Kostreševića, Marića i njihovih podređenih životinja pa su pokušali nevine ljude optužiti da su mi dostavili dokument.


12.

Pokušali su ih zastrašiti kako “imaju IP adresu” sa koje je meni spremljen dokument, iako nemaju ništa. Uzgred, IP adresa za njih je nepoznat pojam, ali itekako dobro znaju čuvati tovare kokaina, marihuane, pljačkati skank (Narko”General”) ili, pak, zataškavati ubistva koja su izvršili visoki pripadnici Režima vozeći pijani, drogirani, bahati, za šta je ekspert Marić, a što može potvrditi lično Milorad Dodik.


13.

Peti dan od objave originalnog dokumenta teče, a Narko”General” i NarkoKrtica mogu konstatovati da su otkrili ništa.


14.

Brojni pripadnici razorenog MUP-a žalili su se Draganu Lukaču, ministru, ali on se nije oglasio - Slomljene kičme, uplašen za sopstvenu sudbinu zbog nedjela koja je počinio, ucijenjen od Dodika i Kostreševića, Lukač ne smije pisnuti: Ćuti nadajući se tako da će se spasiti. Neće.


15.

Kao što vidite ja i dalje imam sve tačne informacije iz MUP RS, a Kostrešević, Marić i Lukač mogu početi da se pakuju za dugogodišnju robiju. (nastaviće se)