среда, 14. септембар 2022.

Ećim, zločinac i narkodiler, pripadnik Kavačkog klana, šef je Izbornog štaba Nešića, narkodilera i perača narkonovca; Ećim i Igor Dodik zajedno učestvovali u nekoliko ubilačkih “poslova”


Piše: Slobodan Vasković


1.

Ljuban Ećim, zločinac, narkodiler, jedan od šefova Kavačkog klana u RS, saradnik hrvatske obavještajne službe SOA i Osmana Mehmedagića Osmice, šef je “izbornog” štaba narkodilera i perača narkonovca Nenada Nešića.


2.

Ova postavka ukazuje na očaj obojice teških kriminalaca i zlotvora, jer Ećim je pod brojnim istragama policijsko-bezbjednosnih agencija u Srbiji i BiH, dok će Nešić biti zatvoren do Nove godine u BiH.



3.

Međutim, nada umire posljednja, pa ovaj dvojac sa dna najtoksičnije kanalizacije smatra da će uspjeti da se spasi, što je samo teorija, jer je praktično to neizvodljivo.


4.

Ećim koji, kao i Nešić, da na najmorbidniji, najbjedniiji, način vrijeđa tuđe porodice, a svoju štiti, kampanju za svog narkopartnera vodi preko sina Miloša u Banjaluci i još nekolicine zlikovaca širom RS koji su mu još ostali vjerni.


5.

Ećimu su sin Miloš i supruga Sanja, dok nije opkoljen istragama, bili glavni kuriri za narkoposlove.



6.

Ećim je jedan od Kumova Kavačkog NarkoKartela (Beograd), zajedno sa zvorničkim trilingom bezdušnih trovača djece Zoranom Stevanovićem Gldnim, Dejanom Ilićem Tigrom i banjalučkim dvojcem - Sinišom Kostreševićem i Igorom Dodikom, Opakom, Psihički Bolesnom i izuzetno Glupom NarkoStarletom, reketašem i psihičkim bolesnikom koji je, zajedno sa zločincem Ećimom, učestvovao u nekoliko ubilačkih “poslova”, o čemu ću uskoro detaljno pisati.



7.

Miloš Ećim uspio je Nešiću da skupi dosad 300 glasova u Banjaluci i još toliko širom Republike Srpske, ali mu je te usluge itekako dobro naplatio.


8.

Preko Nešića, Ljuban Ećim i dalje ostvaruje kontak sa Osmicom, koji je u još težoj situaciji od njih dvojice - on će Novu godinu dočekati u pritvoru. Zajedno sa Nešićem koji se sa kritičarima obračunava tako što, preko svojih narkovojnika, skrnavi grobove njihovih pokojnika.



9.

Psihički bolesnik, kakav je Nešić, spreman je grobove i porušiti, ali ako - napraviće se novi spomenici.


10.

Nešić, kako sam to u tekstu “Nešić i Šmrk, narkodiler sa značkom OSA, zajedno u kokainskim i poslovima sa marihuanom; Nešić, preko Stefana Kreštalice, uvozi kokain i marihuanu iz Crne Gore, a dio prodaje Šmrku” i dalje radi drogu iako u znatno manjim količinama.


11.

Nešić daje novac, a kokain i marihuanu uz pomoć svojih dugogodišnjih podzemnih veza, za njega uvozi Stefan Kreštalica, koji je već veoma dugo u narko poslovima.


Kreštalica (u sredini)

12.

Stefan Kreštalica je zamjenik direktora firme “SKS” d.o.o. Istočno Sarajevo preko koje Nešić pere novac; “SKS” su Nešić i Kreštalica i osnovali da bi preko te firme prali novac od narkotika.


13.

Novac se pere tako što Šmrk kokain i marihuanu Nešiću nekada plaća skupojenim automobilima, a nekada u novcu za koji Nešić kupuje automobile, pa ih prodaje, zajedno sa Kreštalicom, preko “SKS” i na taj način ubacuju novac u legalne tokove.



14.

Nešić se veoma uplašio skorog hapšenja, obustavio gradnju nekoliko stambeno-polovnih objekata, ali ta budala umišlja da može prevariti bilo koga perući novac preko automobila, jer je to stara oprobana shema NarkoDilera.


15.

Stefan Kreštačlica, narkodiler, kandidat je NarkoNešića za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH. (nastaviće se)


P.S. Podsjećam Osmicu da mi odgovori na 8 pitanja koja sam mu postavio; Vrijeme mu ističe, kako za pitanja, tako i na slobodi. (nastaviće se)