петак, 16. септембар 2022.

Marko Malinić, pripadnik obezbjeđenja Željke Cvijanović, fizički napao novinara BN TV Gluvića

Marko Malinić


Piše: Slobodan Vasković


1.

Marko Malinić, pripadnik obezbjeđenja Željke Cvijanović, napao je sinoć (15.09.) fizički novinara BNTV Aleksandra Gluvića.



2.

Gluvić je napadnut dok je slikao nepropisano parkiran kamion oblijepljen kriminalnim simbolima Sekte.


3.

Cvijanovićkin pratilac ga je zbog toga uhvatio za vrat, a na Gluvićevu najavu da će pozvati policiju rekao je “Ja se nikog ne bojim i nemam šta izgubiti!! 


Izuzetno je glup dečko taj Marko Malinić, jer će zbog ovog fizičkog napada i prijetnji nakon izbora izgubiti slobodu.


4.

Očito je da ni Cvijanovićkini pratioci nisu ništa manja bagra od onih Dodikovih, iako neke od njih kandidatkinja Sekte teško zloupotrebljava; Neke za višekratnu ličnu upotrebu, a Malinića za fizičke napade. 


5.

Marko Malinić bio je u društvo svog oca, teškog kriminalca, Nebojše Malinića, falsifikatora i kradljivca, koji je zadužen, već godinama, da vozi automomobile sa simbolima Sekte.


Ranije je vozio crvenu “Askonu”, a sada kamion. Upravo zbog toga, a ne što je sposoban, zaposlio je sina Marka u Cvijanovićkin kabinet. Marko Malinić obavlja strančke zadatke na račun građana, što je dokaz da je Cvijanovićka ista kao i Dodik.


Tata Maalina i sin sa IQ maline

6.

Marko nije jedan od Pastuva, iako se trudio.


7.

Zaista je interesantno to što je Marko Malinić verbalno napao Gluvića, dok je snimao njegovog oca Nešu “Askonu” u Doboju, prilikom kampanje za lokalne izbore.



8.

Kada pogledate i čujete kako nastupa, jasno vam je da on uopšte nema IQ.


9.

Nešo Askona ili, pak, Nešo Malina najbolji je prijatelj Dragana Kremenovića Pugera, takođe jednog od primitivnih kriminalaca Milorada Dodika, koji su vrlo značajni u Sekti.


10.

Kada poslušate Pugerovu izjavu datu prije dvije godine, sve će vam biti jasno. Još jedan Dodikov klovn bez IQ-a.


Puger i Cvijanovićka u toplom zagrljaju

Puger je odličan prijatelj Cvijanivćke o čemu svjeoče topli, nježni zagrljaji.


11.

Puger, presuđeni kradljivac automobila, prevarant, reketaš i hohštapler,  je, prije dvije godine, organizovao ručak (kraj avgusta 2020) kojem su prisustvovali Igor Radojičić, presuđeni narkodiler Darko Vuković (prvi, na snimku, s lijeva; odležao tri godine robije)i još nekolicina “prijatelja”.

12.

Primitivac Dodik nijednom nije objasnio kako mu se, tako “poštenom”, moglo desiti da se, prijateljski druži, uz ručak, sa presuđenim Narkodilerom Darkom Vukovićem i presuđenim kradljivcem automobila, prevarantom i hohštaplerom Draganom Kremenovićem Pugerom. 


13.

Puger I Nešo Ascona/Malina/Kamion su najbolji prijatelji.


Zajedno su krali i bakar iz “Elektrokrajine” gdje je Puger zaposlen, a o čemu svjedoči snimak kako bakar izvlače iz kablova.



14.

Nakon što je Sekta teško poražena u Banjaluci, Dodik je kaznio Pugera i Nešu Malinu, tako što ih je natjerao da skupljaju smeće. Takvi su odnosi u Sekti, jer Dodik sve njene članove i doživljava kao smeće.


Puger i Nešo Askona/Malina/Kamion Sekte

15.

Naravno, napad na Gluvića dobiće tek svoj epilog nakon izbora i teškog poraza Sekte na svim nivoiima, nakon čega će se najmodernijim kamionima skupljati ljudsko smeće koje je imalo za cilj da uništi sopstveni narod, nemilosrdno ga pljačkajući. (nastaviće se)