понедељак, 19. септембар 2022.

Dodikova porodica potvrdila da je ponavljao prvi razred kao učenik Poljoprivredne škole; Pao je iz srpsko-hrvatskog jezika, jer srpski nije ništa znao, a hrvatski je sricao; Najbolje je znao crticu između imena dva jezika


Piše: Slobodan Vasković


Porodica Milorada Dodika potvrdila je da je Dodik ponavljao prvi razred u Poljoprivrednoj školi koju je valjda i završio.


Djeluje da su iskreni, međutim to je varka: Oni su, na ovaj način, preuzeli i funkciju direktora Poljoprivredne škole Bojana Bakala kojem sam uputio pitanja u vezi sa Dodikovim školovanjem i jutros ih objavio.



Očekujem da Bakal odgovori na moja pitanja uprkos tome što su mu članovi mafijaške porodice Dodik uzurpirali funkciju.


Budući da mafijaška i Uzurpatorka porodica nije odgovorila na sva pitanja, iako su preuzeli ingerencije direktora Poljoprivredne škole (kao i stotine dunuma njenog zemljišta) i dalje tražim da mi Bakal dostavi sve informaxije u skladu sa Zakonom o slobodi pristupa informacijama.



Dodik je, prema mojim informacijama, izgubio godinu, jer  je pao iz srpsko-hrvatskog; Srpski jezik mu nikako nije “išao” (kao ni danas, uostalom), dok je hrvatski natucao i sricao, što je bilo nedovoljno za prolaznu ocjenu.


Njegove školske kolege tvrde da je najbolje znao crticu između imena dva jezika. Bar nešto.


Čim Bakal odgovori, nastaviće se.