уторак, 13. септембар 2022.

Danijela Đukin podvodi djevojke Miloradu Dodiku; Đukinova se bavi visokom prostitucijom već godinama, a njeni klijenti su, između ostalog, i drugi Dodiku bliski Sektaši

Šef Sekte i "Madam" (Opajdara) Đukin

Piše: Slobodan Vasković


1.

Danijela Đukin iz Bijeljine je Makro koja Miloradu Dodiku podvodi mlade djevojke.


2.

To je osnovni razlog zbog kojeg se bijeljinska “Madam” (iako je primjerenije “Opajdara”) našla na listi listi Sekte u Izbornoj jedinici 2 za Parlamentarnu skupštinu BiH.


"Madam" (Opajdara) Danijela Đukin
3.

Đukinova svoj svodnički posao obavlja odlično, bar tako procjenjuje Dodik, te je favorizovana u odnosu na druge članove Sekte i stavljena na listu, a moguće, ako bude imala dobar rezultat, da uđe i u parlament BiH. To bi joj pružilo mogućnost proširenja klijentele.

4.

Đukinova ne podvodi djevojke samo Dodiku, već i njegovim najbližim saradnicima, što naplaćuje i to veoma mnogo; Toliko mnogo da je kupila ogroman stan u Beogradu, novcem zarađenim od visoke prostitucije.

5.

Iako se rijetko, gotovo nikad, ne bavim ovakvim temama, odlučio sam se da sve objavim zbog prostačkih istupa Dodika koji sebe pokušava predstaviti kao “dobrog domaćina”, “smjernog porodičnog čovjeka”, iako je riječ o najodvratnijem razvratniku koji ne preza da posegne i za maloljetnicama i Kriminalcu evropskih razmjera.


6.

Prije nego je počela podvoditi djevojke Dodiku, Đukinova je Šefu Sekte prvo podvela sebe; Valjda da proba klijenta.


Desilo se to u firmi “Elvaco”, u kancelariji direktora.


7.

Veza između Đukinove i Dodika trajala je jedno vrijeme, nakon čega se ona pustilla “u promet” sa drugim, njemu bliskim, Sektašima, a Šefu Sekte je počela podvoditi djevojke čija imena su mi poznata i objaviću ih u nastavcima ovog teksta.  


Đukinova je za svoj rad nagrađena i pozicijom direktorice Doma zdravlja u Bijeljini, gdje mobinguje i progoni radnike.



8.

Stavljanje “Madam” (“Opajdare”) na izbornu listu pokazuje da je Dodik potpuno izgubio razum, da su ludilo, primitivizam i bahatost jedine preostale karakterne osobine Uzurpatora i Petokolonaša, ali i da otvoreno ponižava pripadnike Sekte, što do sada nije na pomenuti način činio, za razliku od naroda koji je doveo do ivice biološkog opstanka. (nastaviće se)