уторак, 7. март 2023.

Raspakivanje: Nekretnine Zorana Stevanovića, vrijedne desetine miliona evra, u Srbiji koju on javno naziva Neprijateljskom; Stevanović je pripadnik Dodikove agenture koja intenzivno radi na političko-bezbjednosnoj destabilizaciji Srbije (dokumenti+FOTO)

Stevanovićeva zgrada u Gospodara Vučića 123 (na desnoj strani raskrsnice, bijeli krov)


Piše: Slobodan Vasković


1.

Srbija je Neprijateljska Država za Zorana Stevanovića, bivšeg gradonačelnika Grada Droge Zvornika, jednog od šefova Kavačkog klana u Republici Srpskoj, aktuelnog Uništitelja “Alumine” i pripadnika zločinačke organizacije Milorada Dodika koja je poharala RS.


2.

Stevanović je, istovremeno, pripadnik paraobavještajne mreže, agenture, koju Dodik ima u Srbiji i koja bi se trebala rastočiti na proste dijelove, tako što će se njeni pripadnici pohapsiti i zatvoriti, jer pokušavaju Srbiju politički i bezbjednosno destabilizovati na svaki način kako bi spriječlili osnivanje ZSO na Kosovu i realizaciju Njemačko-Francuskog plana o normalizaciji odnosa.



3.

Na čelu te AntiSrpske Kolone, kojoj je Srbija i zvanični Beograd Neprijatelj No1, je Dodik koji sebe vidi kao budućeg čelnika Srbije, ma koliko to apsurdno zvučalo, ali od pomenutog psihopatološkog tipa ništa nije iznenađujuće.


4.

Stevanović je samo jedan od brojnih pripadnika njegove agenture u Srbiji, zajedno sa Gordanom Pavlovićem Gocijem, a nakon što detaljno termički obradim njih dvojicu pozabaviću se i ostalima.

5.

Sada je već vrijeme da objavim šta sve Stevanović, državljanin i Srbije, posjeduje u njemu neprijateljskoj “susjednoj nam državi Srbiji”!


Stevanović je vlasnik i direktor firme “Steding” d.o.o. Loznica. 


“Steding” je bio investitor stambeno-poslovnog objekta od preko 5.000m2, u ulici Gospodara Vučića br. 123, Voždovac, Beograd, čija je procijenjena vrijednost preko 8 miliona evra. 



6.

Logično je pitanje otkud Stevanoviću osam miliona evra, još logičnije zašto taj novac nije uložio u Zvornik, grad koji je vodio i navodno vodi, već je taj silni novac uložio u Srbiji koju smatra neprijateljskom državom?!


I odgovor je logičan - neophodno je u Srbiji zaraditi što više, imati novac za brojne prljave poslove protiv zvaničnog Beograda, koji su proteklih mjeseci maksimalizovani.



7.

Ako uzmemo prosječnu cijenu metra kvadratnog u tom dijelu grada od 3.200 evra, dođemo do podatka da je na 5.000m2, Stevanović zaradio 16.640.000 evra, minimum.


Praktično to znači da je njegova dobit samo na ovom projektu u Beogradu najmanje 8.640.000 evra.


8.

Iz Gospodara Vučića selimo se na Južni Bulevar, broj 94, gdje je Stevanović, takođe, izgradio ogromnu zgradu zajedno sa Pavlovićem, vlasnikom narkofirme “Pavgord”. 


I tu je cijena basnoslovna i na zgradi koju gledate su Stevanović, Pavlović i Danko Mitrić, njihova isturena ruka, zaradili milione evra.


Južni Bulevar 

Zgradu je izgradila firma “Lolash” iz Beograda, čiji su vlasnici Stevanović i Pavlović, a direktor Mitrić. Pisao sam već o toj firmi detaljno.


9.

Čime se Mitrić zaista bavi, lako je zaključiti po njegovoj fotografiji iz Marbelje. 



10.

Stevanović, Pavlović i Mitrić imaju brojne veze u Beogradu i Srbiji, primarno sa podzemnim strukturama, dok je Stevanović imao ranije kvalitetne veze i sa  određenim političkim strukturama. 



Stevanović posjeduje i basnoslovno vrijedno zemljište na Vračaru u Beogradu, koje je pripremljeno za gradnju stambenog objekta u njemu Neprijateljskoj Srbiji.


Vračar, Stojana Protića

11.

Formirao ih je još tokom ratova na teritoriji bivše SFRJ kada je švercovao tadašnju valutu dinar kupujući od naroda u haosu DEM; Stevanović je bezbroj puta prevozio preko rijeke Save džakove pune dinara iz Hrvatske, u kojoj je već počeo rat, u BiH, gdje je za njih kupovao DEM.


12.

Nakon toga bavio se švercom nafte, prevozom stoke, cigareta, naravno i narkotika čamcima preko Drine iz Srbije u BiH, da bi se, po završetku rata politički angažovao kada je došlo do razvoja Crvene Sekte.



Dodik ga je uzeo upravo zbog njegovih podzemnih veza u Srbiji koje funkcionišu i sada.


Objavljene nekretnine su samo dio basnoslovnog bogatstva koje Stevanović posjeduje u Srbiji koja je za njega neprijatelj.


13.

Tu je još i firma "Creatuve inc"  koja se nalazi na istoj adresi, (Janka Veselinovića 2 u Luznici), na kojoj je i “Steding”.




Ima još mnogo toga o čemu ću pisati u nastavcima koji slijede.


U Loznici, Stevanović posjeduje dva stana i kuću (što se zna), dok na Zlatiboru ima nekoliko apartmana. 


14.

Da podsjetim, Stevanović je bezočno slagao da su on i njegovi primitivni gelipteri, koji su poharali izbore, kradući sve što se može ukrasti, bili pod ogromnim pritiskom iz "susjedne nam države Srbije”; Insinuirao je da su “pozivani”, da im je prijećeno, da su kupovani glasovi za Jelenu Trivić, koja jeste pobijedila Dodika na izborima, ali joj je pobjeda oteta izbornom krađom.


15.

Sve to Stevanović, multimilioner zahvaljujući poslovima koje je dobio u Srbiji, ustvrdio je za FTV 11-10.2022. godine. (nastaviće se)