уторак, 6. септембар 2022.

(AUDIO) U Ime Crte: Najgnusnije uvrede na račun građana, novinara, TV kuća, portala od Crtinih botova koje predvode Aleksandar Đekić, njegova desna ruka i Željko Derajić, njegov najveći poltron kojeg su mu na karoseriji kamioneta isporučili iz Čelinca

Piše: Slobodan Vasković


Sasvim slučajno ušao sam u viber grupu botova Vlade Crte Đajića, “humaniste”, koji građane RS, koji se ne slažu sa njegovim načinom rada, naziva lešinarima, hijenama, stokom…


Sve to čine njegove botovi koje predvode Aleksandar Đekić, Crtina desna ruka, i smeće Željko Derajić, navodni portparol, kojeg su dovezli na karoseriji kamioneta iz Čelinca i isporučili.


Kad sam već ušao u tu viber grupu, što ne bih snimio i sve te poruke, audio poruke, gnusobe koje dogovaraju Crtini botovi i sve to prezentovao javnosti da vide sa kim i kakvim Šljamom imaju posla.


Prvo da navedem medije koji su na udaru Crtine Ogavne Botovske Grupe: N1, BNTV, GERILA.INFO, ŽURNAL.INFO, CAPITAL.BA, INFOVEZA.COM, MOJAHERCEGOVINA.COM, Slobodanvaskovic.blogspot.com…


Željko Derajić

Derajić i Đekić “osmislili” su i “komentare” kojima brane Crtu i njegove bolesne poteze, bilo da se radi o političkim promašajima ili kobnim ljekraskim greškama.


Navešću, za početak, samo nekoliko karakterističnih komentara koje ćete sigurno prepoznati, jer se često emituju, budući da Idioti vode Crtin “napad” i “odbranu”.



Evo šta zaista Crta misli o građanima, novinarima, političkim protivnicima, o čemu najbolje svjedoče komentari koje su “osmislili” Žerajić i Đekić.



1.Kako vas nije sramota. Niste u stanju ništa dobro da vidite za ovih godina koliko Klinički centar vodi dr Vlado Đajić. A čovjek je toliko dobrog svom narodu učinio. A sad kad još kada je epidemija, pljujete, sramota. Obični lešinari


2.Dr Đajić je najboji direktor koga je banjalučki Klinički centar ikad imao. Vidite li Hirurgiju dole u centru grada, Pulmologiju??? To su sve njegovi poduhvati da se zaštiti Klinički centar i radnici...  Šakali jedni, jadni ste i bijedni, u stanju ste samo da vrijeđate, vi ste sramote ovog društva.


3.Pljujete po najboljem doktoru, najboljem čovjeku, LJUDINI iz naroda. Vi ste otpadnici.


4. Za povraćanje su mi ovi novinari koji od svega prave senzaciju , izigravajući pri tom moralne vertikale koje ukazuju na propast društva, a to rade iz skroz pogrešnih pobuda. To su bolesnici i plaćenici .  


5. Plaćenička stoko i bagro prestanite sa sranjima i pustite ljude da rade svoj posao u ovim teškim vremenima.


Iz komentara je uočljivo da je kokain u velikoj mjeri uništio Crtinu sivu masu, a, budući da sam došao do stotine audio i pisanih poruka njegovih botova, na čelu sa Đekićem i Žerajićem, koje ću emitovati u narednom periodu, tek će se moći tada do kraja razumjeti u kolikoj mjeri je rashodovan mentalni sklop Crte, ali i Đekića i Žerajića.


Za danas sam se odlučio da objavim dio audioporuka (iz botovske viber grupe u koju slučajno zabasah) Crtinog poltrona Đekića u kojim se on obraća botovima, govori o novcu koji im Crta plaća, navodi imena botova, pravljenju lažnih naloga…