среда, 21. септембар 2022.

Šmrku, narkodileru sa značkom OSA, slijedi pritvor; Osmica, SkajTetka Kajmaković i Kostrešević čekaju kada će doći po njih; Podsjećanje na “Duel sa Šmrkom” i slučaj “Tijana Ajfon” zbog kojeg SkajTetku Kajmaković sada zovu “Diana Samsung”

Šmrk

Piše: Slobodan Vasković


1.

Uhapšenom Admiru Arnautoviću Šmrku 22.09. će, izvan svake razumne sumnje, biti određen pritvor. Koji če potrajati.


NarkoDiler je zaslužio, a i dobiće, nekoliko decenija robije, jer oni koji ga štite, takođe, će se naći iza rešetaka.


2.

Šmrk, Narkodiler sa značkom OSA, smatrao se nedodirljivim, maltretirao je cijeli jedan grad - Sarajevo, izveo brojne paljevine, bombaške napade, prebijanja… Niko ga nije dirao, jer ga je štitio Osman Mehmedagić Osmica.


3.

I sam Osmica više nije što je bio, čeka kada će doći po njega. U još goroj situaciji je, moram to naglasiti, formalni zamjenik Glavnog tužioca Diana Kajmaković koju Osmica smatra “zadnjom šansom” potpuno uzalud. 

Kajmakovićeva, koja je štitila decenijama, narkodilere, kriminalce i ubice, uskoro će i sama biti pritvorena. 


4.

Kada pogledam sa vremenskog aspekta, Šmrk je, nakon što sam počeo pisati o njemu, prilično brzo završio iza rešetaka. 

 

Prije nešto više od šest mjeseci, 07.03.0.g., objavio sam video pod naslovom “Roditeljska Pažnja/NarkoDiler Admir Arnautović Šmrk, štićenik Osmana Mehmedagića Osmice, direktora OSA BiH, i Diane Kajmaković, zamjenika Glavnog tužioca BiH, prebija mladiće u centru Sarajeva; Šmrk je menadžer Bube Korelia i Jale Brata”, koji je do sada imao tri miliona pregleda.


5.

Video jeste zatamnjen zbog strašnog nasilja iskompleksiranog narkodilera Šmrka, ali se može i dalje gledati ukoliko kliknete na “oko” koje se nalazi na zatamnjenom klipu na FB stranici. Video, naravno, možete ponovo pogledati i na blogu, u ovom postu.


6.

Uslijedio je brutalan udar na mene od Osmicinih olovnih narkovojnika, SkajTetke Diane Kajmaković, Šmrka i njegove kompletne narkoekipe i da ne nabrajam dalje.


7.

Udar im je bio preslab, jer šest i po mjeseci nakon objave pomenutog videa Šmrk je u pritvoru i slijedi mu dugogodišnja robija, a SkajTekta Kajmaković je, 30.05.o.g., suspendovana sa pozicije Šefa Tima za istrage Skaj i ANOM aplikacije, na kojoj se tada nalazila.


Kasnije je Kajmakovićeva skroz udaljena od tima i prebačena u drugo odjeljenje Tužilaštva BiH, a uskoro će biti suspendovana/otpuštena i poslana kući da čeka da je privedu, kao i njenog štićenika Šmrka.


Kajmakovićeva je suspendovana na zahtjev FBI i EUROPOL-a, jer su otkrivene njene Skajveze sa Šmrkom i Zlatanom Ćukom iz Bijeljine. Pala je, kako sam to objavio, a možete ponovo pročitati u dodatku, zbog “slučaja Tijana Ajfon”.


8.

Ostao je Osmica koji čeka kada će doći po njega, a doći će jer moraju - toliko je zla nanio i sve je to dokumentovano.


9.

Na slobodi je još uvijek i Kavački Narko”General” Siniša Kostrešević koji pokušava da vodi “istragu” protiv mene o čijim novim detaljima neću pisati još dan dva, pa do tri, iako sam u nju potpuno upućen, kako ne bih uticao na “istragu”. 


Narko"Genral"

10.

Nije mi problem da Kavačkom “Generalu” dam nekoliko dana fore, možda nešto preko svog narkoistražioca Dragana Savića, koji mu je savjetnik i veza sa narkopodzemljem u Bijeljini (o čemu sam detaljno pisao u niz navrata),  i još nekolicine narkodilera i “istraži”. Ukoliko, naravno, ne dođu, prije nego "završi", po njega kao i po Osmicu.


11.

U nastavku podsjećam na “Duel sa Šmrkom” koji sam imao 08.03. ove godine kada mi je pisao u inbox i naravno na ”Slučaj Tijane Ajfon” zbog kojeg SkajTetku Kajmaković sada zovu “Diana Samsung”.

Fasunga za Šmrka, voljenog nećaka SkajTetke,  narkodilera, nasilnog kompleksaša koji prebija djecu i pri tom se snima (08.03.2022.)

Narkodiler Šmrk prebija mladića u sred Sarajeva


Piše: Slobodan Vasković


Javio mi se u inbox Admir Arnautović Šmrk, narkodiler iz Sarajeva, sa profila koji je napravio 34 minute prije javljanja (utvrdio sam to nakon što je pobjegao iz prepiske).


Da podsjetim, video klip na kojem narkodiler Šmrk prebija dvojicu mladića objavio sam 06.08.o.g. I u ovom trenutku ima 928.000 pregleda na mojoj stranici. (Sada ima preko tri miliona pregleda op.aut.).



Izvjesno savjetovan od svoje Skajtetke Diane Kajmaković, narkodiler Šmrk krenuo je oštro.


U nastavku prepiska sa Šmrkom 


Šmrk: Papak javi se

Ja: Papak si ti, jadnice malo



Šmrk: Mene si naso

Jesam li ti ubio nekog

Nisam

Pa sto onda

Sto mene

Nene ti

Sto mene


Ja: Bas si neinteligentan

Sam si se snimao


Šmrk: Pa ti na svaku munaru

Je li

Moras je li


Ja: A i tuces djecu


Šmrk: Zvijezda hoces da budes

Imas neke komplekse

Da se pise o tebi


Ja: Ja sam vec zvijezda

Sad od tebe pravim


Šmrk: Cackas mecku

Sto bolan


Ja: Samo me nemoj prepasti


Šmrk: Nisam se javim da te prepadam nego ljudski te pitam sto se na meni izviljavas

Taj momak dzana sa dobrinje sto sam ga mlatio dijete jebe od 13 godina

Njega branis je li

Da je pravde Allaha visio bi frajer nasred bascarsije


Ja: Prvo, ti ne mozes pitati ljudski. Prebijas djecu i izivljavas se njima. Drugo, prodajes im gudru,

Trece, prijavi ga muriji ako to radi


Šmrk: Murji??? Hahha dobar dobar

Gdje ti zivis frajeru

Kojoj murji

Jesi ti normalan


Ja: Mojne Allaha, Allaha ti

Ja jesam, ali ti nisi

Ko si ti da dijelis pravdu?

I jos to snimas

?


Šmrk: Ja sam narod koji sudi pedofilima kad drzava nece

Eto to sam ja

Hahaha


Ja: Nisi ti narod

Ti si narkodiler, umisljen da si faca


Šmrk: Hajmo ja i ti sjest na kahvu pa ti objasnim lijepo u tanane


Ja: A nisi ni faca cim sebe snimas kako prebijas dijete


Šmrk: Moze li


Ja: Nema s tobom ni kahve ni kafe ni kave

Ne sjedim sa misevima


Šmrk: Dobro slobo


Ja: Slobo se pise sa velikim S


Šmrk: Kako te volja


Ja: Da li si zavrsio ili treba jos nesto


Šmrk: Nisam zavrsio


Ja: Iz pravopisa bilo cega drugog?


Šmrk: Treba nesto


Ja: Deder


Šmrk: Kad se sretnemo


Ja: Da?

Ako te vidim, naravno


Šmrk: Ko can tipkat vise trosit saku 


Ja: Daj ponovo napisi

Nije razumljivo 

(Moj prevod - Ko će tipkati više i trošiti šaku) 


Šmrk: Kako familija?


Ja: Kako tvoja?


Ovdje je kraj prepiske.


Nakon toga “hrabri” narkodiler Šmrk me je blokirao sa svog “lažnog” profila i izbrisao sve što je pisao, o čemu svjedoči i skrinšot! Izbrisao je čak i lažni profil. Mali nasilni kukavički narkodiler. Vjerovatno plače u tetkinom krilu!


Tijana Ajfon bila kobna po “SkajTetku” Dianu Kajmaković: “SkajTetka” štitila dilere Šmrka i Ćuka (10.09.2022.)


Piše: Slobodan Vasković 


1.

Beogradska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, bila je kobna za Dianu Kajmaković, poznatu kao “SkajTetka”, koja je još uvijek na poziciji tužioca Tužilaštva BiH, ali će u narednim danima biti skroz udaljena iz te institucije.


2.

Tiajana Ajfon bila je jedna od 36 uhapšenih 28.05.2020. godine na žurci u neposrednoj blizini Bijeljine, u vikendici u Suvom Polju.


3.

Tada su, između ostalih, uhapšeni i Zlatan Ćuk, jedan od, donedavno, najvećih dobavljača kokainom Kavačkog klana u RS, kao i njegova desna ruka Vladan Kakuća.


4.

Ćuk je ranije bio blizak Škaljarskom klanu, ali ih je izdao i posljednjih nekoliko godina radi sa Kavčanima, a zajedno sa Desimirom Babićem Deskom jedan je od velikih dobavljača kokaina iz Južne Amerike za Evropu.


5.

Kada su navedeni pohapšeni nađene su velike količine narkotika i oružja pa je slučaj preuzelo Tužilaštvo BiH.



6.

Umjesto da dođe do procesuiranja odgovornih zbog pronađenih velikih količina narkotika i oružja sve se završilo njenim puštanjem na slobodu, 24.06.2020. iz pritvora Tužilaštva BiH.


7.

Cijeli slučaj je zataškala Diana Kajmaković, a glavni posrednik bio je njen štićenik Admir Arnautović Šmrk, koji je Narkodiler sa značkom OSA BiH što mu je dao Osman Mehmedagić Osmica, direktor Agencije, zaštitnik i informant brojnih narkogrupa u Klanova.


"SkajTetka" Diana Kajmaković i Osmica

8.

Šmrka je, putem Skaj aplikacije, pozvao Ćuk i zatražio od njega da sa Kajmakovićevom “sredi” da se cijeli slučaj zataška, te da niko od 36 uhapšenih ne odgovara.


9.

Šmrk je, naravno, prihvatio uobičajeni posao koji već godinama radi sa Kajmakovićevom.



Ćuk je platio veliku svotu za ovu “akciju” Kajmakovićeve, a sve se otkrilo kada su dešifrovane Skaj i Anom aplikacije. Otkrili su to FBI i EUROPOL koji su i tražili udaljavanje Kajmakovićke iz Tima za istrage kriptovanih aplikacija. 


10.

Kajmakovićeva je pala zbog direktne kriminalne veze sa NarkoDilerima Šmrkom i Ćukom, ali je, defakto, Tijana Ajfon za nju bila kobna.



Interesantno je da je advokat Tijane Ajfon Miloš Stevanović, koji je advokat i izopačene narko”starlete” Igora Dodika. (nastaviće se)