субота, 17. септембар 2022.

Otkrivam najvažnijeg svjedoka, ovlaštenog narkodilera MUP RS, angažovanog od Kavčanina Kostreševića u tajnoj akciji “napakujte Vaskoviću bilo šta” koju su naredili Milorad Dodik i Željka Cvijanović




Piše: Slobodan Vasković


1.

Uprkos “tajnosti” istrage koju Kavački Narko”General” Siniša Kostrešević, po nalogu Milorada Dodika i Željke Cvijanović, vodi protiv mene, pod radnim naslovom “napakuj mu bilo šta”, što je naredba Sektaškog Dvojca, odlučio sam da objavim ime jednog od “svjedoka” protiv mene, pa šta košta da košta.

2.

Riječ je o Dragoljubu Pašagiću Paši, ovlaštenom narkodileru od zločinačkog vrha MUP RS, preciznije Kostreševića, da preko svoje grupe dilera može da truje djecu i mlade u Banjaluci.


3.

Narkodiler Pašagić je osoba na videu ispod. Malo mu je “hladno”, pa se ogrnuo kreten.


4.

Pašagić je ulični narkodiler, odnosno šef malo veće grupe uličnih prodavaca droge i taj opaki posao radi bez ikakvih problema, zaštićen od Kavčanina Kostreševića&Ostalih Zločinaca u vrhu MUP RS.

Narko"General" Kostrešević

5.

Kokain nabavlja od Tome Petrovića sa Pala, vrlo značajnog u hijerarhiji Kavčana. Narkotici mu se dostavljaju preko posrednika.


6.

Pašagić prodaje kokain, a u posljednjih nekoliko mjeseci najbolje mu posao ide na skupovima Crvene Sekte koje organizuje Vlado Crta Đajić.


7.

Pašagić je Đajićev pratilac na svim skupovima, tako da je klijentela obezbijeđena.


Crta pošmrkao zebru

Pašagić je Kostreševićev svjedok protiv mene, jer sam, pišući o njemu kao pokvarenom narkodileru, ugrozio njegovu trgovinu narkoticima, što ga je jako uznemirilo, pa se zbog toga osjeća “ugroženim” i, kako sam saznao, tresu mu se ruke jače nego Dodiku.


8.

Očito je da imaju sličnih zdravstvenih problema zbog mog pisanja.


Pašgić, ovlašteni narkodiler MUP RS, 
kodnog imena "Pakšu"

9.

Ko je zaista Pašagić, narkosmeće i pokvarenjak, svjedoči podatak da je odležao pet godina robije zbog trgovine narkoticima. 


Pašagić je pravosnažno presuđen 10.10.2013. godine na pet godina robije, a njegova grupa na ukupno 25 godina zatvora.


10.

Danas je Pašagić navodni “humanitarac” koji prodaje kokain i laže da pomaže siromašne; Štaviše, taj ljudski otrovni talog krade od koga stigne.


Tako Režimsko NarkoSmeće, Narko”General” Kostrešević i njegov ovlašteni narkodiler Pašagić, jurišaju na mene, ali su promašili metu - odjuriće ravno u zatvor.


11.

Što se mene tiče, kao savjestan građanin, dao sam javno kratku izjavu “Tata u autu na Rakovačkim barama”! I spreman sam je detaljno obrazložiti i javno i pred bilo kojim tužiocem, što ću uskoro i učiniti. Javno, ne pred tužiocem, a potom i pred tužiocem.


12.

Lično smatram da neopjevani idiot Kavčanin Kostrešević griješi - nema on više vremena da “pakuje” meni, već bi trebao sebe da (s)pakuje. Uskoro dolaze po njega organi gonjenja. (nastaviće se)